Rotebro IS Fotbollsförening
Träningsmatch 9 februari mot Brommapojkarna
2024-03-10 10:24

Rotebro Röd mötte ett  starkt lag från Brommapojkarna på Stora Mossens IP i lite kylslaget väder. Vi ville möta ett bättre lag för att se hur vi stod oss mot det.

Första halvlek, som slutade 1-1, var en helt jämn match där båda lagen spelade fin fotboll och välspelad match. Andra halvleken startade som första, men en period på 10 min i slutet av andra tappade vi fokus och släppte, tyvärr in 4 mål, som BP vann med 0-4. Inför sista så var målet att hitta tillbaka spelet och vinna sista halvlek och som vi gjorde (4-1). Vi spelade en fantastisk fin fotboll i 50 min av 60 min, där vi stundtals var mycket bättre än BP och skapade flera målchanser. BP hade också en del chanser, men då var Hannes i vägen och räddade bollen att gå i mål.

Slutresultat 5-6, efter att vi hämtat upp från 1-5 till 5-5, men där BP fick sista ordet till slut!

Trots att vädret var kyligt, så värmde spelet och även om kilarna var besvikna över resultatet så var det bland det bästa vi presterat.