Välkommen till Pojkar 09
Vårt yngsta pojklag som tränar på tisdagar 17-18.

Nya killar är välkomna till dessa träningar, tid och plats ser ni i kalendern

Vid frågor kontaktar ni vårt kansli på e-post adress: kansli@ris.se
Lagändringar TWC 20/1
2018-01-14 15:17
  • Hej! Pga förändringar i truppen kommer laguppställningen ändras något:

• Lag Blå spelar sina matcher med start 9:30 Brommapojkarna, 11:30 Vendelsö samt 13:30 Djurgården och består av: Alvin, Emrik, Folke, Niklas, Noah H, Noah W, Roberto, Sixten, Viktor K;

• Lag Röd spelar sina matcher med start 8:30 Skå, 10:30 Mälarhöjden samt 12:30 Kungsängen och består av: Axel, Cakir, Fares, Jinfan, Simon, Thehan, Theodor, Tom och Viktor L.

• /Tomas

• Samling Telenor Winter Cup 20/1
    2018-01-09 15:30

Hej!

Spelschemat är klart för Telenor Winter Cup. Samling lördag 20/1 vid Grimstatältet på Gulddragargränd 100, Grimsta IP en halvtimme före respektive matchstart. Båda lagen spelar på konstgräs i Grimstatältet 1. Om någon önskar samåka så hjälps vi åt att hitta plats i bilarna.

Vi spelar första matchen 8:30 och sista matchen slutar 13:55. Matcherna pågår 1x25 minuter och tälten är uppvärmda till minst fyra grader, så klä er därefter.

• Lag Blå spelar sina matcher med start 9:30 Brommapojkarna, 11:30 Vendelsö samt 13:30 Djurgården och består av: Alvin, Cakir, Emrik, Folke, Niklas, Noah W, Roberto, Sixten, Viktor K;

• Lag Röd spelar sina matcher med start 8:30 Skå, 10:30 Mälarhöjden samt 12:30 Kungsängen och består av: Axel, Fares, Jinfan, Nils, Simon, Thehan, Theodor, Tom och Viktor L;

Välkomna och glöm inte matchtröja, benskydd och vattenflaska. De som har målvaktshandskar får gärna ta med dem.

Fotbollens dag
    2017-10-08 19:45

Tack för en fantastisk fotbollshelg där vi hade ett bra pass på fredagsträningen, bidrog till nytt publikrekord och fick se svenskt rekord i ett kval på lördagen samt ett kvitto på att vi har både bredd och spets med stabila insatser på tre planer på söndagen! Det ger mersmak inför nästa säsong.

Inför kommande lördag - Viby kommer hjälpa oss att fylla två planer och som vanligt är uppslutningen från vårt lag god. Därför tänkte vi låta alla spelare spela varsin halvlek enligt nedan. Är Roberto spelklar får han hoppa in som avbytare där det behövs.

Plan 3 1:a halvlek Plan 3 2:a halvlek Plan 4 1:a halvlek Plan 4 2:a halvlek
    Alvin Emrik Cakir Axel
    Emil Fares Noah H Nils
    Jinfan Philip Noah W Sixten
    Niklas Theodor Sebastian Tom
    Simon Viktor K Thehan Viktor L
    Matchrapport 11/6
    2017-06-11 20:09

Tre lag, hemmamatch, perfekt väder och 18 motiverade spelare. Efter ett nytt lagfoto var det dags för nio tajta matcher.

Först ut var killarna i det blå laget. Här stod vi pall bra mot Norrvikens lag. Vi körde stenhårt med en siste man och enda gången vi missade lite där straffade det sig, men över lag bra fart både framåt och bakåt. Här har det hänt grejer med defensiven och hur vi använder planen! I de andra två matcherna hade vi spelmässigt alla målchanserna, men inte millimetrarna på vår sida. Då det behövdes räddades vi av tre fantastiska målvakter.

Killarna i rött spelade sedan en böljande match där vi visade bra form i anfallsspelet, men defensiven inte funkade lika bra. På slutet straffades vi ordenligt av dålig inställning och här kommer det krävas samtal på vissa fronter... Tråkigt!

Slutligen hade vi tre spännande spel för de vita. Efter en lite loj start visade vi verkligen styrka i de två sista matcherna och killarna var helt färdiga efter att ha flugit fram över planen när dagen var som varmast. Många väldigt fina man-mot-man-insatser på alla delar av planen gjorde att killarna kunde åka hem riktigt, riktigt nöjda.

Som alltid finns det saker att ta med oss till nästa gång, men man märker också att samtliga lags lägstanivå har höjts. Detta talar för en verkligt spännande fortsättning i höst. Tack till alla föräldrar som hjälpte till att sköta alla stödjande uppgifter!

Vi tänkte köra på med träningar som vanligt till 11/7 för att sedan ta en paus över sommaren. Vi kör igång igen 8/8 med uppehåll vecka 33, då det är sommarfotbollsskola. Vi har dock tillgång till planen, så är någon sugen är det bara att köra på.

Trevlig sommar önskar tränarstaben!

Matchrapport 21/5
    2017-05-21 16:26

Vi startade med två åttamannalag i ett härligt väder!

Det röda laget spelade en jämn förstamatch. I den andra hade vi trycket hela tiden, men Helenelunds målvakt var som en vägg och de lyckades utnyttja sina chanser på ett bra sätt. En eloge till spelarna som fortsatte att mata på med nära-mål-situationer. I sista matchen fortsatte de röda att hitta varandra bra, både vid vanligt spel och fasta situationer. Detta gav också ett bra resultat.

De blåa fick en smakstart i sina första två matcher. Samspelet fungerade väldigt bra. I den sista matchen lämnade vi många luckor bakåt, tyvärr mot ett starkt lag som visste att förvalta det väl. Flera spelare visar dock god utveckling sedan vi drog igång säsongen och visar att de vill ha boll.

Vi har blivit bättre på att följa med hemåt, men behöver attackera bollföraren och även tidigare jobba mot bollen efter att den har lämnat motståndarens målvakt. Vi lever också farligt då siste man börjar passa framför egen målvakt...