Cochande Föräldraskap.
2018-08-13 08:51

Varje år spelas det 35 000 matcher i S:t ERIKS-CUPEN vilket engagerar ca 30 000 barn- och ungdomsspelare.

I 90% av dessa matcher är allt frid och fröjd. Barnen spelar och har roligt tillsammans med sina kompisar.

MEN, varje dag finns det barn, domare och tränare som slutar att idrotta på

grund av vuxnas beteende runt deras träningar och matcher!

Vart femte barn känner hård press från föräldrar, tränare och andra vuxna.

Datum: Onsdag den 12:e september kl18.00-20.00 Plats: Arena Sateliten - "Klubben", Anmälan: här

Föräldrar engagerar sig på olika sätt runt sitt barns fotbollslag. De påverkar

stämningen runt planen men också sitt barns motivation, utveckling och framgång.

Vi vill med föreläsningen "Coachande föräldraskap":

Förmedla kunskap om vad idrotten vill och vad forskningen säger om föräldrapress!

Få föräldrar att inse vikten av sitt engagemang!

Ge konkreta tips på hur föräldrar på bästa sätt kan stötta sitt fotbollsspelande barn!

Bifogat finner du inbjudan som vi hoppas du hjälper oss att sprida till föreningens föräldrar. Föreningen kan med fördel stå som avsändare med en stark önskan att de deltar!

Ni får på det sättet hjälp med information till era föräldrar

så de tillsammans med er skapar en trivsam och motiverande miljö för

barnen där de kan ha roligt, utvecklas och skapa ett livslångt intresse för fotbollen

Många föräldrar och ledare

som har deltagit på tidigare föreläsningar önskar att fler hade varit där!

Tack för superbra föreläsning igår! Jag tycker verkligen jag fick bra verktyg och konkreta tips om hur jag som förälder kan coacha mina barn”.

”Stort tack för en suverän föreläsning. Den "tog", ska verkligen tänka mer på mitt bemötande av mina döttrar, mer stöttande och uppmuntrande till att kämpa vidare och se det roliga”

”Tack än en gång, du gör ett fantastiskt jobb!!

Det är fler som

måste ta del av detta”

Kicki

Mvh. Kicki Bellander

Föreningsutvecklare

Stockholms Fotbollförbund

tfn: 08 444 75 57

e-post: kicki.bellander@stff.se

Box 1349, 171 26 SOLNA

Besöksadress: Västra vägen 5A

Sommarfotbollskolan 2018
2018-06-11 18:26

Sommarfotbollskolan 2018

I år erbjuder vi sommarfotbollen för flickor och pojkar födda 10 - 05. Fotbollskolan pågår vecka 33, 13 - 16 augusti.

Pris 1300 kr per veckan inkluderar t-shirt, fotboll och vattenflaska samt lunch och mellanmål alla dagar
En faktura med anmälningsavgift kommer att sändas till er på den e-post adress som ni registrerar i anmälan.

Observera att Er anmälan är preliminär tills vi erhållit betalning.

1300:- per barn

Fotboll, Tröja och en vattenflaska samt lunch och mellanmål alla dagar ingår i anmälningsavgiften.

Idrottsplats och dagar

Vi kommer att vara på Skinnaråsens IP (Konstgräs) måndag - torsdag kl.09:00 - 15:00 (13 – 176 augusti)

Anmälan:

Rotebro IS FF Styrelse 2018
2018-04-06 22:11

Vi tackar avgående ordförande Fredrik Käck och förra årets styrelse för en fantastisk insats för våran klubb.

Passar även på att välkomna den nya styrelsen, med Mathias Lühr som ny Ordförande.

Mathias Lühr                              Ordförande

Lillian Johansson                         Kassör

Camilla  Andersson                      Sekreterare

Ray Symes                                 Styrelseledamot

Anders Dalerå                             Styrelseledamot

Lars Forslund                              Styrelseledamot

Olof Laurin                                  Suppleant

Vi ser fram emot ett riktigt bra 2018, där vi skall jobba för att ytterligare stärka "Rotebro andan" inom Rotebro IS FF.

Knatteskolan 2018
2018-03-21 19:58
Kom till oss och spela fotboll, lek och träffa en massa kompisar. Hos oss finns det plats för alla små lirare. I år väder vi oss till Flickor och Pojkar födda 2011 och 2012.

Knattefotbollsskolans innehåll ska vara lekfullt men med fokus på bollen. Enkla lekar/övningar med så mycket boll som möjligt är målsättningen. Barnen ska stimuleras till att vilja ha bollen, och fortsätta leka fotboll även efter träningarna på sin fritid. Eftersom Knattefotbollskolan är en prova-på-verksamhet för många av kräver vi inte några specifika materialinköp.

650:- per barn
Fotboll, Tröja och en vattenflaska till alla små lirare ingår i anmälningsavgiften.

Idrottsplats och dagar
Vi kommer att vara på Skinnaråsens IP (Konstgräs) och träna på söndagar kl.10:00 - 11:00, Det blir sammanlagt 11 knatteträningar (6 på våren och 5 på hösten)

Vår terminen: 6 maj, 13 maj, 20 maj, 27 maj, 3 juni, 17 juni

Höst terminen: 2 sept, 9 sept, 16 sept, 23 sept, 30 sept, 7 okt, 14 okt

Knatteskolan avslutas på Fotbollensdag, mer information kommer senare om detta

Välkomna!

Anmälan till Rotebroloppet 100 år
2018-03-14 10:22
Rotebroloppet 100 år - Nu är det dags att boka sig!

Rotebro Idrottsförening fyller 100 år 2018. Vi har alltid kul, men i år ska vi slå alla rekord. Alla vi som har en passion för idrottsverksamheten i Rotebro och upplever de fantastiska värden som vår idrottsförening står för ska naturligtvis vara med!

Loppet är också öppet för alla andra som känner att springa är livet och vill ta del av vår gemenskap.

Våra värden som skapar "Rotebroandan" är:

• Trygghet
  • Utveckling
  • Glädje
Rotebroloppet 100 år

Den 1 maj så förvandlas området kring Gillbo Ängar i Rotebro till en stor löparfest. Under dagen kommer stora som små löpare att utmana sig själva och tävla mot andra. Tillsammans kommer vi genomföra inte ett lopp, utan tre olika sorters lopp. En stafett om 4 x 4 km för dom äldre och 4 x 1,5 km för ungdomarna. För er som vill tävla individuellt, så erbjuder vi ett ungdomslopp om 1,5 km samt ett knattelopp för dom allra minsta om 400 m.

Skynda dig att boka här: https://magnetevent.se/Event/rotebroloppet-100-ar-19226/

Kallelse till EXTRA Årsmöte Rotebro IS Fotboll
2018-03-08 21:14