Välkommen!

Rotebro fotboll är en ideell förening som tränar och spelar match på vår fina anläggning Skinnaråsens IP, ledorden är utveckling, glädje och sammanhållning.  Vår vision är att engagera merparten av upptagningsområdets ungdomar och föräldrar i ett livslångt fotbollsintresse inom Rotebro IS FF.

Rotebro IS FF har lag i de flesta åldrar, är du intresserad att prova på är det bara att kontakta någon av ledarna i respektive lag.

Just nu välkomnar vi fler tjejer och damer som vill spela fotboll!

I våra lag är helt okej att kombinera med familj, skola, jobb eller annan idrott. I Rotebro fokuserar vi på att ha kul, samarbeta mellan lagen och vi vill att alla ska ha möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar. Målvakter är särkilt välkomna.

Vi kommer nästa år att ha ett lag i flickor 16/19 (där flickor födda 03 ingår) och ett damlag som kommer att spela i div.4.
F16/19 och damlaget kommer att träna tillsammans.

Intresserad, hör av dig till Annelie Sandgren 070-6811550 annelie.sandgren@telia.com

Nu i vinter har vi inomhusträning för Flickor och Pojkar födda 2010
Söndagar (10.30-13.30) i Gillboskolans gymnastiksal

Vid frågor kontakta vårt kansli:

Telefon: 073-1805748

E-post: kansli@ris.se

Rotebro IS FF värdegrund

Bredd ger topp, alla ska få spela

Vill-gör-kan är klubbens spelarutvecklingsmodell

Respekt för ALLA vi möter inom fotbollen

Föreningen och spelarens intressen är överordnade de olika lagens idrottsliga framgångar och andra intressen

Valberedningen vill ha förslag på namn!
2018-02-07 20:21

Fler funktionärer behövs till vår styrelse 2018

Det behövs fler kompetenser för att få ihop en bra verksamhet i en förening och det passar kanske inte alla att ställa upp som tränare eller ledare för ett lag. Vi behöver få fler som vill vara med i styrelsen för vår förening. Som medlem i styrelsen behöver inte vara fotbollskunnig men vill vara med att utveckla verksamheten och skapa bra förutsättningar för våra barn, ungdomar och spelare.

En styrelsemedlem behöver inte vara en förälder utan kan vara någon annan med intresse att hjälpa till. Arbetet är roligt och inte speciellt betungande. Styrelsen har möte ca 8-10 ggr/år.

Rotebro IS fotbollsförening bygger på ideellt engagemang där föreningens medlemmar ställer upp både som ledare och tränare samt i styrelsearbete.

Om vi blir fler som engagerar oss i föreningens verksamhet desto enklare, bättre och roligare blir det.

Vill du eller känner du någon som vill hjälpa till i föreningen, meddela kansliet eller valberedningen. Var inte rädd för att säga ja och hjälpa till, om alla tänker att ”någon annan gör det” så har vi snart ingen bra verksamhet i föreningen.

Årsmötet är 7 mars så hör av er i god tid innan till kansliet eller
Annelie Sandgren, valberedningen
annelie.sandgren@telia.com

Snörapport
2018-01-30 11:33
Skinnaråsens konstgräsplan stängd tillsvidare
Rotebro Idrottsförening 100 år
2018-01-30 11:30

Rotebros Idrottsförening fyller 100 år 2018. Vi har alltid kul, men i år ska vi slå alla rekord. Alla vi som har en passion för Rotebro och upplever de fantastiska värden som vår idrottsförening står för och skapar ”Rotebro andan":

Trygghet

Utveckling

glädje

Alla som tror på det vi står för är välkomna att vara med. Här kommer vi annonsera allt det spännande som ska hända 2018 samtidigt som ni kan hänga med i vad som händer i idrottslivet i Rotebro. Uppmanar alla att lägga upp och dela inlägg från våra aktiviteter och upplevelser.

Här kommer lite förhandsinformation.

Rotebro Loppet - 1 maj 2018 genomförs ett antal stafetter coh individuella löparelopp, där barn, ungdomar, vuxna och företag kan tävla mot sig själva och andra. En heldag för alla Rotebroare på Gillbo Ängar.

Innebandyns Dag - 1 september (prel datum) 2018 genomförs dagen för alla med innebandy I sitt hjärta. Kom och träffa Dam och Herrlag I våra två lokala Multihallar.

Fotbollens Dag - 13 oktober (prel datum) 2018 genomför vi  en minnesvärd dag som är fylld med fotboll, glädje och roliga aktiviteter på Skinnaråsens IP.

Rotebro IS jubileumsbankett - 17 november ska vi uppmärksamma och tacka alla ideella ledare I klubben samt andra som bidragit till vad Rotebro IS är idag. Jubileumsbankett kommer bli något alldeles extra och genomförs på Scandic Infra city i deras  bankettsal.

Varför firar vi Rotebro 100 år?

Idrott för människor samman. Människor som förs samman kring en gemensam sak som idrott skapar otroligt många värden. Hälsa, laganda, kämparglöd, glada skratt, vi känsla och trygghet.

Det blir lätt att vi tar det för givet. Men tänk om vi skulle förlora det. Hur skulle det bli då?

Allt detta vill vi förstärka genom att få med oss alla i Rotebro. Inte bara vi som är aktiva inom föreningen. I den pressade värld vi lever i har en förening som Rotebro en allt viktigare roll att fylla. Alla får vara med och ta del av de värden vi står för och levererar.

Vill du vara med? Börja med att ge lite av din tid och ditt engagemang så kommer du få mångfalt tillbaka.

Du håller dig uppdaterad via vår Facebook sida https://www.facebook.com/rotebro100ar/

MVH

Lars Dahlberg

Mobile: +46 736600582
LinkedIn Publisher: se.linkedin.com/in/larsedahlberg

Snörapport
2018-01-19 10:45
Konstgräsplanen avstängd
Kallelse till årsmöte
2018-01-18 10:31
RIS FF kallar till årsmöte som hålls den 7 mars kl.19:00.
Plats: Kansliet på Skinnaråsens IP.
Verksamhets-och förvaltningsberättelser,revisorernas berättelse,verksamhetsplan med budget finns tillgänglig på kansliet en vecka innan årsmötet.
Motioner från medlem skall vara styrelsen tillhanda senast fyra veckor före årsmötet.
Pojkar 03, 28/01 18:35
Damer A-lag, 28/01 18:11