Välkommen!

Rotebro fotboll är en ideell förening som tränar och spelar match på vår fina anläggning Skinnaråsens IP, ledorden är utveckling, glädje och sammanhållning.  Vår vision är att engagera merparten av upptagningsområdets ungdomar och föräldrar i ett livslångt fotbollsintresse inom Rotebro IS FF.

Rotebro IS FF har lag i de flesta åldrar, är du intresserad att prova på är det bara att kontakta någon av ledarna i respektive lag.

Just nu välkomnar vi fler tjejer och damer som vill spela fotboll!

I våra lag är helt okej att kombinera med familj, skola, jobb eller annan idrott. I Rotebro fokuserar vi på att ha kul, samarbeta mellan lagen och vi vill att alla ska ha möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar. Målvakter är särkilt välkomna.
F16/19 och damlaget tränar tillsammans.

Intresserad, hör av dig till Annelie Sandgren 070-6811550 annelie.sandgren@telia.com

Rotebro IS FF värdegrund

Bredd ger topp, alla ska få spela

Vill-gör-kan är klubbens spelarutvecklingsmodell

Respekt för ALLA vi möter inom fotbollen

Föreningen och spelarens intressen är överordnade de olika lagens idrottsliga framgångar och andra intressen

Rotebro IS FF Styrelse 2018
2018-04-06 22:11

Vi tackar avgående ordförande Fredrik Käck och förra årets styrelse för en fantastisk insats för våran klubb.

Passar även på att välkomna den nya styrelsen, med Mathias Lühr som ny Ordförande.

Mathias Lühr                              Ordförande

Lillian Johansson                         Kassör

Camilla  Andersson                      Sekreterare

Ray Symes                                 Styrelseledamot

Anders Dalerå                             Styrelseledamot

Lars Forslund                              Styrelseledamot

Olof Laurin                                  Suppleant

Vi ser fram emot ett riktigt bra 2018, där vi skall jobba för att ytterligare stärka "Rotebro andan" inom Rotebro IS FF.

Knatteskolan 2018
2018-03-21 19:58
Kom till oss och spela fotboll, lek och träffa en massa kompisar. Hos oss finns det plats för alla små lirare. I år väder vi oss till Flickor och Pojkar födda 2011 och 2012.

Knattefotbollsskolans innehåll ska vara lekfullt men med fokus på bollen. Enkla lekar/övningar med så mycket boll som möjligt är målsättningen. Barnen ska stimuleras till att vilja ha bollen, och fortsätta leka fotboll även efter träningarna på sin fritid. Eftersom Knattefotbollskolan är en prova-på-verksamhet för många av kräver vi inte några specifika materialinköp.

650:- per barn
Fotboll, Tröja och en vattenflaska till alla små lirare ingår i anmälningsavgiften.

Idrottsplats och dagar
Vi kommer att vara på Skinnaråsens IP (Konstgräs) och träna på söndagar kl.10:00 - 11:00, Det blir sammanlagt 11 knatteträningar (6 på våren och 5 på hösten)

Vår terminen: 6 maj, 13 maj, 20 maj, 27 maj, 3 juni, 17 juni

Höst terminen: 2 sept, 9 sept, 16 sept, 23 sept, 30 sept, 7 okt, 14 okt

Knatteskolan avslutas på Fotbollensdag, mer information kommer senare om detta

Välkomna!

Anmälan till Rotebroloppet 100 år
2018-03-14 10:22
Rotebroloppet 100 år - Nu är det dags att boka sig!

Rotebro Idrottsförening fyller 100 år 2018. Vi har alltid kul, men i år ska vi slå alla rekord. Alla vi som har en passion för idrottsverksamheten i Rotebro och upplever de fantastiska värden som vår idrottsförening står för ska naturligtvis vara med!

Loppet är också öppet för alla andra som känner att springa är livet och vill ta del av vår gemenskap.

Våra värden som skapar "Rotebroandan" är:

• Trygghet
  • Utveckling
  • Glädje
Rotebroloppet 100 år

Den 1 maj så förvandlas området kring Gillbo Ängar i Rotebro till en stor löparfest. Under dagen kommer stora som små löpare att utmana sig själva och tävla mot andra. Tillsammans kommer vi genomföra inte ett lopp, utan tre olika sorters lopp. En stafett om 4 x 4 km för dom äldre och 4 x 1,5 km för ungdomarna. För er som vill tävla individuellt, så erbjuder vi ett ungdomslopp om 1,5 km samt ett knattelopp för dom allra minsta om 400 m.

Skynda dig att boka här: https://magnetevent.se/Event/rotebroloppet-100-ar-19226/

Kallelse till EXTRA Årsmöte Rotebro IS Fotboll
2018-03-08 21:14
Extra årsmöte onsdagen den 4/4 kl. 19.00

mvh
Valberedningen vill ha förslag på namn!
2018-02-07 20:21

Fler funktionärer behövs till vår styrelse 2018

Det behövs fler kompetenser för att få ihop en bra verksamhet i en förening och det passar kanske inte alla att ställa upp som tränare eller ledare för ett lag. Vi behöver få fler som vill vara med i styrelsen för vår förening. Som medlem i styrelsen behöver inte vara fotbollskunnig men vill vara med att utveckla verksamheten och skapa bra förutsättningar för våra barn, ungdomar och spelare.

En styrelsemedlem behöver inte vara en förälder utan kan vara någon annan med intresse att hjälpa till. Arbetet är roligt och inte speciellt betungande. Styrelsen har möte ca 8-10 ggr/år.

Rotebro IS fotbollsförening bygger på ideellt engagemang där föreningens medlemmar ställer upp både som ledare och tränare samt i styrelsearbete.

Om vi blir fler som engagerar oss i föreningens verksamhet desto enklare, bättre och roligare blir det.

Vill du eller känner du någon som vill hjälpa till i föreningen, meddela kansliet eller valberedningen. Var inte rädd för att säga ja och hjälpa till, om alla tänker att ”någon annan gör det” så har vi snart ingen bra verksamhet i föreningen.

Årsmötet är 7 mars så hör av er i god tid innan till kansliet eller
Annelie Sandgren, valberedningen