"Våga, vilja, tro - Rotebro"

Vilka är vi?

Rotebros damjuniorer är idag ett gäng tjejer som är födda 00-03. Vi kommer i år att spela i serien Flickor 16/19 och det betyder att även ni tjejer som är födda 99 är välkomna, gärna målvakter.

Vi har tillsammans satt upp en tydlig målsättning, förutom att utvecklas som individer ska vi vara det lag som har roligast tillsammans!

Vi tränar tillsammans med vårt damlag. Det nära samarbetet gör att vi bl.a. kan få del av den erfarenhet som finns och vi lär känna varandra vilket gör det lättare när F16/19 tjejerna tar steget upp och spelar med damlaget.

När vi inte tränar eller spelar matcher hittar vi också på annat som stärker lagsammanhållningen.

Våra tränare har lång erfarenhet som både tränare och spelare och har gått många utbildningar genom Stockholms fotbollsförbund.


Om du är intresserad av att komma och provträna med oss hör av dig.

Annelie Sandgren, tel 070-6811550


Vi tuffar på
2018-02-09 14:43
5:e träningen in på försäsongen, och vi njuter utav den behagliga temperaturen i hallen på Norrviken. En träning kvar innan första träningsmatchen då vi tar emot IK Frej på hemmaplan!

F16/19-lagets nya tränare!
2018-01-28 18:10

Vi är så glada att välkomna Malin Backsäter som coach till F16/19-laget. Malin kommer också att vara delaktig som tränare i våra samträningar med damlaget. 

Stor uppslutning på säsongens första träning!
2018-01-11 22:36
Fullt både på och vid sidan av planen...
Kul att se så många tjejer på säsongens första träning som dessutom var vår första samträning för F16/19- och damlaget. 
Bucklan har anlänt ...
2017-12-09 22:45
Cupbucklan!, bowling, shuffleboard, pizza, häng i soffan med Sunes Jul...
Ännu en toppenkväll med dessa fantastiska tjejer (och ledare)
Vi började med att VIP-bowla för att sen ge oss på Shuffleboarden, när vinnarskallarna fått sitt så drog vi till Rotebro och Djupdalen. Som traditionen kräver så blev det pizza och filmtajm. Innan röstningen på vilken av årens julkalendrar som skulle få förgylla slutet på kvällen så fick vi alla känna på tyngden på vår buckla från Helsingborgscupen som äntligen hittat hem. 
TACK än en gång och hoppas vi ses igen i januari för att dra igång nästa säsong :) Annelie
Vi avslutar säsongen med målrekord
2017-10-14 19:36
Ett spel i solsken :)
Uppladdningen för dagens match var för tjejerna att coacha och döma på Fotbollens dag och det känns som en bra uppladdning. Det finns nog inte ett bättre sätt att avsluta en dag på Skinnaråsen och säsongen än att vinna med hela 8-0. Vi fick som "vanligt" kalla in två tjejer från 04:a laget men de börjar kännas som en del av laget nu så det var inget konstigt och idag var det ingen kris och panik in i det sista. Vi har dessutom Sara F på plats i mål, vilket ger oss trygghet, nu ska sägas att Sara fick inte jobba ihjäl sig idag men hon kommunicerade bra och såg till att det alltid fanns ett alternativ hemåt. Tjejerna jobbar som ett lag och det dröjer inte förrän vi gör 1-0 och det är Johanna som förarbetar och Siri finns på plats framför mål och nätar. Det ger oss lite lugn och sen är det bara att köra på, Johanna sliter på topp som hon gjort i många matcher nu utan att själv få göra mål men vad gör det då hon ser till att laget gör mål. Idag så får hon till slut göra hela 3 stycken och det är i underkant. Alla tjejerna bidrar och vi får förutom Siri och Johanna, Matilda, Trinity och Mia i målprotokollet. Ingen målgörare kan själv vinna matcher så det är hela laget som är delaktiga i segern, från Sara i mål till gänget som kämpade och peppade från bänken. Tack för en härlig säsong tjejer och glöm inte allt kul som varit...
C-finalsegern i Helsingborg kommer att finnas kvar länge, alla matcher som spelats bra trots att vi in i det sista inte vetat om vi hade tillräckligt med hela och friska spelare, vem ska stå i mål idag etc. Det har varit värt allt slit för ni är supergoda tjejer allihop och toppen att hänga med.
/Annelie
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Rotebro IS Fotbollsförening, 07/02 20:21 
Rotebro IS Fotbollsförening, 30/01 11:33 
Rotebro IS Fotbollsförening, 30/01 11:30 
Rotebro IS Fotbollsförening, 19/01 10:45 
Rotebro IS Fotbollsförening, 18/01 10:31 
Rotebro IS Fotbollsförening, 09/11 22:08 
 
SPONSORER