Välkommen till flickor 04/05
Vi är ett glatt tjejgäng som gillar att lira boll. Vårt lag består av både flickor födda 04 och 05. Alla är välkomna att spela med oss. Vi försöker lära oss fotboll från grunden, spela som ett lag och alltid ge järnet på planen.  Är ni intresserade av att spela med oss, kom på en träning eller skicka ett mail till larsa.dahlberg@gmail.com
Flickor 04 lirar Bumper Ball
2015-11-15 16:41
Flickor 04 spelar Bumper Ball
Det blev en riktigt lyckad höstavslutning för F04/05. Vi spelade Bumper Ball! Tjejerna tyckte det var super kul och vi tränare och föräldrar fick oss ett stort skratt! Bra jobbat alla föräldrar som fixade med aktiviteten.
Spännande match för F04 mot Ekerö
2015-08-23 18:21
Det blev en mycket jämn och spännande match mot Ekerö då St Erikscupen drog igång för F04 i medelserien efter sommaren hemma på Skinnaråsen. Vi hade greppet i första men Ekerö kom tillbaka i andra med snabba kontringar och vassa avslut. Matchen stod och vägde men till slut lyckades vi hålla emot och vann med 2 - 1. Mycket bra kämpainstats av alla spelare. Emilie som tog målvaktströjan idag var en klippa i målet. Vi visade att vi inte tappat grundspelet under sommaruppehållet. Vi behöver fokusera mer på avsluten och ett effektivare försvarspel.

Vi tackar Ekerö för en mycket bra, jämn och välspelad match. Ser fram emot att få mötas i potentiella träningsmatcher framöver.
Suverän fotboll av F04 i helgen
2015-05-31 22:26
Dagen började ute på Färingsö mot Skå IK. Tack för att ni ställde upp och ordnade så att vi kunde få starta matchen 11:00. Annars hade vi inte haft tillräckligt med spelare. Kul att spela på liten gräsplan trots regnpölar. Det blev nog vår bästa match i lätt serien trots de ovana underlaget. Många fina skott av Julia D i början på matchen men Skå IFs suveräna målvakt var omutlig. Till sist slutade det med seger och ett mycket bra spel från många. Roligt att se Tilda Hs fina vänsterspel trots att hon är naturlig höger. Julia W gjorde också en kanon match. Felicia tog hem tröjan efter suveränt backspel på det svåra underlaget. Vi tackar Skå för en bra match och stor gästvänlighet.

Vi for sedan i ilfart till Skinnaråsen där flera spelare väntade på en tuff medelmatch mot Viksjö. Makalöst passningsspel gav speldominas och utdelning. Alla var verkligen på tå idag och passningar som normalt sitter gick dessutom snabbar denna dag. Många spelare gjorde en riktigt bra match. Emma testade nya saker på planen flera gånger med snygga vändningar och finter. Bra jobbat Emma. Det gav utdelning i form av kämpartröjan. Skå fick en frispark där Skå spelaren drog på med ett riktigt kanon skott över vår mur. Elsa skuttade som en panter och tog bollen. Grymt bra Elsa! Micke och jag sammanfattade enkelt att detta nog var lagets bästa match så här långt. Lite mer fokus på passningar i fart och snabbare avslut så blir det helt lysande. Vi tackar vår suveräna domare Hilda och Viksjö för en trevligt match.
Supersöndag av F04
2015-04-26 19:22
Vi tränare och alla föräldrar tackar flickor 04 för suverän fotbollsunderhållning idag. Första matchen var borta mot Ekerö i medelserien. Helt suveränt passningsspel. Det bästa hittills. Våra motståndare gav oss positiv feedback efter matchen. Det fina spelet gav oss segern och många trevliga upplevelser. Ellen R gjorde en super bra match som vänsterback. Lugnt och fint spel och toppen bra passningar. Där med hamnade kämpartröjan hos Ellen R. Bra jobbat!

Den andra matchen spelades i lätta serien hemma på Skinnaråsen mot Kista. Spelarna från Kista spelade tufft och hade flera hårda skott på mål. Agnes i målet stod dock i vägen. Bra jobbat Agnes. Vi rullade runt bollen och fick som vanligt bra utdelning på det. Bra jobbat från alla och segern blev vår. Lina jobbade hårt på högerbacken och startade många fina anfall med snygga passningar. Bra jobbat Lina. Kämpartröjan blev din.

Nu eldar vi brasor och laddar för nya matcher.

Lars
Tuff match för flickor 04 i hettan
2014-05-25 19:53
Det blev årets hittills tuffaste match för Flickor 04 idag mot Enebyberg hemma på Skinnaråsen. Riktigt bra spel från båda lagen men till slut drog Enebyberg det längsta strået och vann med 3 - 1. Det var tufft för tjejerna i hettan men alla kämpade på bra trots värmen. Riktigt bra passningsspel under stora delar av matchen. Bättre avstånd mellan spelarna jämfört med matchen mot Sundbyberg i fredags. Karolina kämpade på och spelade tufft och hade ett bra passningsspel i andra halvlek. Det räckte till att kamma hem kämpartröjan denna dag. Heja Karolina, bra jobbat!

Stort tack till Enebyberg och publiken som hejade på i värmen.