Välkommen till RISFF P07!
Lagfoto 2017-01-29

Vi är en stor grupp entusistiska fotbollsspelare och ledare! Vi har tränat ihop sedan 2013 och vi håller igång året runt.

Våra träningstider just nu:
När: Tisdagar 17:30 -19:00  & Torsdagar 17:00-18:00
Var: Skinnaråsens IP (Om vädret tillåter)

Har du ett barn som är född 2007 som vill börja spela fotboll är det bara komma till vår träningen och testa.

Har du frågor kontakta
Daniel Björk  tel. 0703 - 444 309 (dbjork@catena.se)

Kvartsfinal i Guldcupens A-slutspel
2016-10-24 22:55

I söndags spelade Rotebro:s P07:or Guldcupen på järfällavallen. Förutsättningarna var väl inte de bästa med ihållande regn och dagen började lite trevande.
Första matchen förlorade vi med uddamålet mot Tyresö i en jämn match som kunde ha slutat lite hur som helst. Sedan var det dags att möta  Djurgården och vi
var nog lite tagna av stunden att spela mot "storebror" och blev lite åskådare. Vi hämtade oss dock under matchen och lyckades få in en boll i slutet, men förlorade ändå
med 5-1. Nu var vi sist i gruppen vi var nog alla inställda på B-slutspel då endast en omgång återstod. På tur stod Lidingö som lyckats vinna sin match mot Tyresö, men det var ett helt nytt Rotebro som klev in i den matchen. Ett Rotebro som verkligen villa kämpa på varenda boll och stöttade varandra. Vi vinner matchen med 3-0 och då Djurgården vunnit alla sina matcher och vi andra vunnit varsin, går vi till A-slutspel med bästa målskillnad. Spelarna var förstås glada, men trodde att chansen till avansemang i A-slutspelet var minimalt. I åttondelsfinalen möter vi Torstens lärjungar som vunnit alla sina matcher i sin grupp med en total målskilland på 12-1. Vi kliver in i matchen med samma inställning som matchen innan och vinner matchen med 3-2 och vi är i kvartsfinal. Där möter vi sedan duktiga FC Boo som får två snabba mål, vilket gör att energin går ur laget och tröttheten tar ut sin rätt och vi förlorar till slut med 7-0.

Summeringen är ändå en mycket lyckad och rolig dag!

Solskensspel när regnet hängde i luften
2015-05-10 23:26

På sportfältet idag (10/5) spelade P07 andra omgången i Sollentuna 5:an. Dagen inleddes i ett regnigt Sollentuna, men vad spelar det för roll att solen inte lyste när barnen lyste upp hela sportfältet med spelglädje & kämpatag. Nu laddar vi om batterierna för en ny

insats i Sollentuna 5:an den 24/5...

Full fart i Sollentuna 5:an
2015-04-27 23:12
P07 gjorde i söndags debut i Sollentuna 5:an.  Nu kunde man klart se att den träning och de matcher vi spelat börjat ge resultat. Det var full fart ifrån början. Vi gjorde många fina passningar, brytningar, målvaktsräddningar och massor med mål.  Ibland höll vi till och med våra positioner. Framförallt så hade vi jättekul :)
Spelglädje i Bele Blå Vårcup!
2015-03-30 13:47
Lördagen den 28/3 2015 spelade RISFF P07 sin första cup i fotboll någonsin!
Vi ställde upp med två lag som spelade fyra matcher vardera. Likt tränings-matcherna
mot BSK började vi försiktigt och kände på motståndarna, men ju varmare vi blev i
kläderna ju mer lossnade spelet och vi avslutade också dagen med massor med mål och
ett par fina vinster. Alla visade att de vuxit som fotbollspelare och visade en