Provträna med P03
2017-10-01 11:50
Rotebro P03 söker nu spelare för säsongen 2018!

Vi är ett ambitiöst gäng som tränar 3 ggr/vecka och spelar matcher i Div 2.

Både träning & match är fokuserade på utveckling, inte på kortsiktiga resultat.

Under vecka 43 & 44 kör vi öppen träning på Skinnaråsen och välkomnar alla som vill att komma och provträna.

Vecka 43: Måndag och onsdag 19-20.30, torsdag 19.30-21

Vecka 44: Måndag och onsdag 19-20.30

Vi samlas 15 minuter innan träningen startar

Träningarna hålls av Rotebros egna utbildade tränare samt att vi under några av dagarna får hjälp av en före detta allsvensk profil.

I samband med en av träningarna kommer vår gäst att hålla en liten föreläsning om sin resa från breddlag till eliten och hur han ser på utveckling på långsikt

I vinter har vi även fått tider i det nya fotbollshallen och kommer även hålla träningar där!

Vid frågor kontakta Fredrik Käck 0709-103286

Välkomna!

P03 spelar bra men vinner inga matcher
2017-09-07 11:43
Sedan höstsäsongen inleddes har vi spelat i nämnd ordning mot Bro IK, BP, Djurgården, Hammarby, Bollstanäs och nu senast Kungsängen igår kväll.
Många matcher har varit mycket jämna tillställningar med undantag av några matcher där vi styrt hela matchbilden med mkt fint spel, utan för den delen hota riktigt framåt. Vi har varit svaga då vi fått fasta situationer mot oss vilket gör att många matcher slutat 1-1. Lite oförtjänt ligger vi relativt  långt ned i tabellen men tror våra motståndare pustar ofta ut i efter matcherna och gläder sig med att ha klarat oavgjort trots att de blivit ägda rent spelmässigt.
Nu har vi en viloperiod från matcher tills vi möter Viksjö borta den 16/9.
P 03 går mot säsongsavslutning
2017-06-11 14:02
Om drygt en månad går tåget till Göteborg och Gothia Cup !
Tror alla ser fram mot en vecka i Götet med fotboll på agendan dagarna lång men förhoppningsvis också en hel del kul andra aktiviteter.
Vad som är lite oroande är den svaga form killarna visar upp med idel förluster och taffligt spel. Vi tar förlust efter förlust med vetskapen om vad som brister men vi ledare har inte lyckats förmå killarna att vända trenden. Detta trots att vi för två veckor sedan tvålade till Hammarby med 7-1.
Annars har vi tagit stryk mot Bollstanäs, Kungsängen, Djurgården, Nacka och igår på Grimsta IP, Brommapojkarna.
Svagt passningsspel, onödiga enmansdribblingar, och bristande krigarhjärta är några av grundbultarna. Men också mängder av missade öppna målchanser.
I tre av matcherna skulle vi stått som segrare men just nu är uppförsbacken brantare än vad killarna, ledarna och föräldrarna är vana att behöva kämpa mot.
Finns bara ett sätt att ta sig ur en sån här negativ spriral och det är med ett sjuhelsikes hårt jobb. Det ska Väsby nästa helg och Bro Ik onsdagen innan Midsommar, få känna av !!
P03:s säsongsinledning
2017-05-01 22:17
Redan den 9:e april inledde P03 säsongen mot Bele/Barkarby i en målsnål tillställning. 0-0.
Helgen därpå var det påsk och på annandagen gästade vi Järfällavallen.
Här var det inget snack om saken utan vi förde spelet, gjorde målen och åkte hem med en solid 6-1 vinst.
På fredagen samma vecka tog vi emot Sollentuna i ett derbymöte hemma.
En första halvlek där vi stressade istället för pressade. I andra hittade vi lugnet och målet vilka ofta går hand i hand. När 1-0 kom vågade vi äga bollen och spela vårt spel, varför 2-0 kom logiskt och blev slutresultatet.

I Valborgshelgen blev vi spellediga för att en haltande tabell skulle jämnas ut och vi sökte motståndare till träningsmatch. En inbjudan från IFK Lidingö P03 Akademi 1 kom och vi åkte på 1:a maj till Lidingövallen i ett kanonväder.
På en till utseendet vacker arena hade killarna svårt att hantera ett strävt och knastertorrt konstgräs. Malek satte dock i 20:e matchminuten 1-0 på ett fint sätt.
Kvitteringen kom dock snart när vi inte fick igång spelet alls ffa på mittfältet. Därigenom kunde Lidingö komma i våg efter våg.
I andra hittade vi spelet och tätade till glappet mellan varje egen spelare.
Hugo sprintade ifrån sista backen och rundade målvakten till 2-1.
3-1 satte vår mittfältsmotor Nathnael (Natti) på straff efter att själv kapats i straffområdet, vilket blev slutresultatet. En prestigeseger att bygga vidare på och ett bevis på att på en bra dag kan vi slå vilket lag som helst.
P03 träningsmatchar flitigt!
2017-03-23 17:31
Under senvintern har vi spelat två matcher hemma och tre matcher borta.
Senaste helgen tog vi emot AIK:s utvecklingslag och gjorde en rel bra första halvlek. I andra tog AIK över när orken tröt hos våra killar och tappade spelet. AIK vann med 2-1.
Dagen därpå straffades Täby på fina Skarpängs BP för den förlusten och blev fullkomligt överkörda av ett spel som var närmast komplett på alla nivåer. Kul att se så tidigt på säsongen. 6-1 vinst.
Nu närmaste helgen tar vi emot Vallentuna på lördag och Bollstanäs på söndag.
Välkomna !
P 03 vinnare av Decembercupen !
2016-12-19 10:53
Söndagen den 18/12 i Kungsängens Sporthall arrangerade Vasalund en cup i five-a-side.
Efter tre raka segrar i gruppspelet mot Boo FF vit, Årsta och Enskede gick vi till kvartsfinal och ställdes mot Boo FF svart, vilka besegrades och i semi direkt utan vila och med funktionärs strul ställdes vi mot Tyresö. Nu blev motståndet svårare men vi vann rättvist.
I final blev matchen mycket jämn och våra grabbar verkade lite trötta mentalt ffa.
Vi tog ledningen men de kvitterade kort därefter. Matchen gick till straffar där vi var starkast och vann rättvist. Härligt sätt att gå på julledighet !! God Jul och Gott Nytt År !