SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rotebro IS Fotbollsförening
Fotboll
Spanien 2018 - Santa Susanna

Fler bilder (+12) >>
 
Träningsläger Söderhamn 2016-04-22--2016-04-24

Fler bilder (+28) >>
Grym helg - tack grabbar!
 
Uppvärmning S5 12 september
Den minsta brorsan, 4 envisa år. Med tårar i ögonen: "varför får jag inte vara med på matchen? Jag har nästan mina Rotankläder och jag är stark och snabb!".  Det finns en plats för alla hos oss, men några får tills vidare nöja sig med att vara maskot, heja högt, och värma upp med idolerna.
Pilsbocupen 2015
Ladda album (+11 bilder) >>
 
Finliret 17 maj 2015
Ladda album (+19 bilder) >>
 
Rotan rockar härliga Hällåsen!
Ladda album (+40 bilder) >>
 
2015 års första S5:a
 
Vi ger oss. Dammet och vardagsrummet får vara för i år!
 
Träningsmatcher mot Knivsta IK 2015-03-08
 
Säsongens sista S5:a
Ladda album (+6 bilder) >>
Om man tittar riktigt, riktigt noga så ser man Rotanboysens största lilla supporter låååångt upp i skogen bland de andra trollen...
Finliret i Rotebro 2014-09-14
Ladda album (+7 bilder) >>
78 st glada spelare gästade P06 på Skinnaråsen den här dagen; fullt pådrag och massa skoj!
Finliret i Rotebro 2014-09-14
Ladda album (+39 bilder) >>
 
Pilsbocupen 14-15 juni 2014
Ladda album (+38 bilder) >>
Bilderna säger allt. Världsklass!
Första Sollentuna5an till handlingarna!
Killarna gör en strålande insats, både på och utanför planen under vår första Sollentuna5a! Tusen tack också till arrangören för en väl genomförd dag!

Vi hade 2 lag anmälda, och 3 matcher per lag resulterade i 3 vinster, 1 oavgjord, och 2 förluster. 

Det var varmt, varmt och varmt, så lite uppjagad spänning i början blev under andra matcherna lite lojt och trött i den gassande solen, men vad gör det när killarna visar laganda och sportmannaskap på otroligt hög nivå!? 

Hejarklacken, som bestod av den grupp som inte spelade, tillsammans med våra fina familjer, hördes högst av alla, killarna grejade bytena i tur och ordning, de klappade om varandra när något gick galet, de hjälpte sina motståndare upp när det smällde, och höll humöret uppe även när de kände att en del domslut inte riktigt gick vår väg. Härligt var att en av domartjejerna kom fram efteråt och lite blygt bad om ursäkt för att hon gjort en del misstag, och när man då som tränare glatt svarar att det självklart inte är något att be om ursäkt för, så mycket galenskaper var det inte, så sticker en av våra spelare (vars mål domaren tidigare, lite oklart varför, dömt bort), fram huvudet och säger att men DET gör väl inget, vet du hur många fel min MAMMA gör?... 

DET mina damer och herrar, är inget annat än världsklass på alla sätt och vis! 

Sen vill vi också be att få presentera vårt senaste tillskott till tränarstaben; Joakim Törnqvist. Han får presentera sig själv lite närmare på träningen på tisdag, men det ryktas om att han tills inte alltför många år sedan regerade från en närliggande klubbs mittbacksposition...

Väl mött på tisdagens träning!

Hälsar,

Ledarna P06
I alla väder...
Alla kan lira boll med oss. I alla väder. Nån sa att våren hade kommit så vi drog ut och tränade, då kom snön som lyst med sin frånvaro hela vintern. 

Vi övar positioner och passningspel, och vad kunde passa bättre än att introducera en ny övning som kallas Frys? Vi tror dock på filosofin att springa sig varm, så korta stopp vid utropet FRYS för att killarna skulle se var de befann sig på plan, varvades med vanligt spel och övningar.

Ett par minusgrader, någon snöhög, och snålblåst hindrar ingen även om vi hoppas att vädret är något bättre på tisdag. 

Kom ner till Skinnaråsen och häng med! Det finns något för alla att göra och bidra med; lillebrorsan kan gå på knatteskola, storesyrran kan ha en strålande framtid som domare eller damlagsspelare, pappa kan bli hejarklacksledare, och nog kan vi komma på nåt kul för mormor, mamma eller gammelmorfar också att göra!

Ledarna P06
Bra uppslutning på första utomhusträningen!
Satt just och sa till sambon att vilka fantastiska möjligheter vi har i Rotebro att lira boll! På gång- eller cykelavstånd finns en konstgräsplan som bjuder in till spel så fort den värsta kylan är borta (vilken kyla kan man undra i år...). 

Första utomhusträningen i år samlade ca 20 spelsugna killar, och 3 taggade tränare, jättekul att kunna samlas så många, på samma plan, där alla får plats hellre än i två mindre inomhussalar på olika dagar. Kvällen började i strålande sol, men det märks att det inte är längre gånget än mars än, under träningens 1,5 h byttes solljuset mot lampbelysning. Men det funkar ju det med :)!

Vi ses nästa tisdag igen bästa boysen!

Ledarna P06 gm Åsa
Träningsmatch mot Väsby 2014-03-08
Strålande sol ute men vi vill påstå att våra killar skiner ganska bra inne också!

Fantastisk uppslutning med kort varsel; 16 startklara killar i tid, och Ia och Alexandra höll i taktpinnen från ledarhåll.

En jämn kamp slutade med knapp förlust, men vi kommer igen, var så säkra!

Bra jobbat idag killar, vi är fantastiskt stolta över er!
 
SPONSORER