Anmäl er till Sommarfotbollsskolan 2023 här →
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rotebro IS Fotbollsförening
Fotboll
Rotebro IS FF
2 - 2
Kilimanjaro FF
Rotebro IS FF2 - 2Kilimanjaro FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 07 maj, 15:00
Plats:Skinnaråsens IP 1
Tävling:
Matchnummer: 150007014
Samling:14:00
En poäng trots sämre prestation
2022-05-08 10:21

I säsongens tredje match startade vi virrigt och ofokuserat. Vi hamnade snett i positioner och därav kom vi också fel in i dueller och var konstant steget efter under matchens inledande 15-20 minuter. Janne håller oss kvar resultatmässigt genom flertalet räddningar innan motståndarna slår in en lös inläggsfrispark som en av våra egna tyvärr skarvar i egen bur. 0-1. Trots att vi prestationsmässigt inte kommer upp i nivå skapar vi flertalet chanser genom att vi stressar motståndarna till slarv, men vi saknar skärpa och beslutsamhet framför målet och går till halvtid i 0-1-underläge. 

 

I halvtid pratade vi om att höja det för att kunna se oss i spegeln efter matchen och vi kommer också ut i andra med betydligt mer beslutsamhet och skärpa. Arnel som kom in i halvtid får fast boll och länkar ihop mittfält med yttrar och anfallare på ett sätt som gör att vi lyckas få längre anfall. Det är också Arnel som slår en hörna direkt in i mål; 1-1. Här känns det som att vi har tagit över matchen och att vi ska kunna fortsätta trycka på. Då slarvar vi i ett uppspel, motståndarna utnyttjar sitt kontringsläge och vi är återigen i ett oförtjänt underläge. Arnel, återigen, står för en fin prestation och dribblar sig fri i straffområdet, blir fälld och på den solklara straffen är Hugo Holm återigen iskall från 11 meter och vi har kvitterat. Matchens slutskede präglas av kamp och slump. Vi har absolut chanser till att sätta ett tredje mål, men kan mycket väl också släppa in ett bakåt.

 

Vi borde kanske vara tacksamma över poängen och stolta över att vi trots allt hämtar upp två underlägen, men vår prestation är så långt under vad vi faktiskt kan att det trots allt ger en väldigt besk eftersmak.

 

Extra beröm från dagens match till Fredrik som återigen gör en väldigt fin insats i backlinjen, till Alex som skapar många chanser med sitt löpande och till inhopparna Arnel, Abel, Erik och Lukas som kommer in med energi och kvalitet.

 

Nya tag i veckan så vi kommer förberedda och på tå till matchen mot Wäsby FC på söndagkväll.

 

<< Tillbaka

 
 
SPONSORER