Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Rotebro IS Fotbollsförening
4 - 1
Täby United
Rotebro IS Fotbollsförening4 - 1Täby United

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 februari, 17:30
Plats:Sollentuna Fotbollshall
Samling:16:50
Aktivitetsinfo: Hej,

Då var det snart dags!

Efter uppehållet kör vi gång matchsäsongen lite lätt med en träningsmatch mot Täby United.

Efter sportlovet kör vi sedan igång lördagsträningar i Fotbollshallen, och ytterligare två träningsmatcher är planerade i slutet av mars respektive början av april. Det blev ju ingen vår i Spanien den här vändan... någon som är manad att ta tag i det till hösten?

Har ingen närvarostatistik för 2019 att gå på för kallelser, kallar ett gäng på måfå nu med ena ögat på anmälningar till fysen och det andra på innebandykalendrarna för P07/P06/P05, blir man inte kallad till den här matchen blir man kallad till nästa.

Nya planmåtten. Avspark kl 17:30.

Ta med kläder för eventuell uppvärmning utomhus.

Glöm inte benskydd och vattenflaska.

Välkomna!

Hälsar,
Ledarna P06
Fortsatt invägning liten 9-mannaplan...
2019-04-01 11:02
Inte helt enkelt att vänja sig från ett års spel på stor 9-mannaplan till liten 9-mannaplan helt plötsligt. När killarna vuxit en del känns det lite märkligt men bara att vänja sig. 

Inomhus i hallen, vindstilla och trevligt. Bra match mot schysst men fysiskt tufft motstånd. Ett par dunka in mål. Ok passningsspel men dags att börja träna fotboll... annan fysisk påfrestning och rörelsemönster än innebandy och andra sporter killarna utöver. Kort match detta också då vi har en timme, kondis och uthållighet kommer krävas framöver då speltiden ändrats till 3*25 i och med nya planmåtten.

En ok match spelmässigt, mot ett div 4 lag.

<< Tillbaka

 
 
SPONSORER