SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rotebro IS Fotbollsförening
0 - 2
Vällingby AIK
Rotebro IS Fotbollsförening0 - 2Vällingby AIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 30 mars, 17:30
Plats:Sollentuna Fotbollshall
Samling:17:00
Aktivitetsinfo: Match mot Vällingby i Fotbollshallen.

Ser att P07 har seriematch innebandy ungefär samtidigt, kallar två P07:or som spelar fotboll med P06 ändå så vi har avbytare då vi hade en del krämpor i söndags mot Bällsta, så kan du/ni väl höra av er Patrik om vi behöver rodda om?

Nya planmått för 2019 -> halv 11-mannaplan.

Matchtid 2*25 min då vi bara har en timme.

Tobias Brehme dömer.

Kom i tid, matchklara, glöm inte benskydd och vattenflaska.

Välkomna!
Ledarna P06
Kul med ny motståndare
2019-04-01 11:13
Inomhus i hallen med nya planmått och 2*25 minuters speltid.

Det är som det alltid är; knökigt och bökigt inför, från två avbytare till en efter diverse sjukdomar och skador, men det blir bättre om någon vecka när innebandysäsongen klingat av och vi kommit igång ordentligt med utomhusträningarna. Omkullkastad masterplan och laguppställning fem minuter innan avspark. Vällingby i div 3 nivå, spelskickliga och individuellt tekniska. Grymt bra mittback, i klass med de vi hade den här matchen. Fantastisk insats av Hugo som vikarierande mittback så Pontus fick kliva upp. Målet med den här övningen var att våga kliva på, alla i princip på nya positioner så allt att vinna. Inget skönspel men killarna gjorde just det; vågade kliva på och bevisade för sig själva att de hinner hem efter hög press på den mindre planen, och med lite mer sådant bör vi vinna boll högre upp i banan, få med fler än en ynka ensam forward i pressen och avsluten -> vi måste få igång avsluten och målandet.

Vällingby fick en kvart på sig att sikta och näta den första i krysset. Riktigt snyggt men alldeles för passivt stannar vi två meter från målskytten och står kvar där istället för att gå på. Där ska han inte få avsluta i lugn och ro! På en retur gör de sedan också 0-2, men en skadad William i mål gjorde oavsett en strålande insats. Over all en jämn tillställning, och vi lämnar ändå hallen rätt nöjda med krigarinsatsen och modet att kliva på som uppnått mål för kvällen. Kunde gått hur som helst, känns inte som en övermäktig uppgift framöver.

<< Tillbaka

 
 
SPONSORER