Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bällsta FF
2 - 0
Rotebro IS Fotbollsförening
Bällsta FF2 - 0Rotebro IS Fotbollsförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 17 mars, 16:30
Plats:Bällstabergsplan
Samling:16:00
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Hej,

Dags för årets andra match! Mot Bällsta på samma plan som sist; Bällstabergs BP vid Bällstabergskolan, Svampskogsvägen i Vallentuna.

Matchtid 3*25 min.

Kallelser i brist på annat underlag skickar vi i första svängen med ena ögat på berörda innebandykalendrar, samt till de som inte kallades förra matchen.

Svara så fort ni kan, gärna innan sista svarsdatum, så blir livet lite, lite enklare.

Behöver ni skjuts så prata direkt med varandra, har ni plats i bilen så kan ni väl notera det i kommentarsfältet så de som eventuellt behöver skjuts vet.

Välkomna!
Ledarna P06
Stor 9-mannaplan - ny speltid
2019-04-01 11:06
Utomhus mot Bällsta i div 3 nivå hos dom på fin konstgräsplan i kylan. Vansinnigt kallt! Spelades på stor 9-mannaplan men med ny speltid, så jobbigt, jobbigt och jobbigt. Dessutom ett par skador och pollenallergi som sabbotörer -> vi fick kriga på med bara en avbytare. 

Ganska tufft fysiskt, en hel del knuffar i rygg både en och fem gånger som domaren tyvärr inte blåste för. Lite irriterat då som följd. Jämnt spelmässigt, en hel del fina passningssekvenser. Bällsta ett par vindsnabba forwards som rann iväg och igenom. De gör 1-0 snyggt och matchen kan gå åt vilket håll som helst. Vi sätter en i stolpen men har svårt att komma till skarpa avslut. Bällsta gör 2-0 på en kontring, vi får en indirekt frispark ett par meter från mål men lyckas inte förvalta den chansen till reducering, och då är killarna med en ynka avbytare i den tredje perioden i princip slut. Vi orkar inte forcera, men summerar ändå en ok match med de förutsättningar vi hade. Konstaterar slutligen att vi fysiskt behöver tuffa till oss och få upp kondition och uthållighet. 

<< Tillbaka

 
 
SPONSORER