Anmäl er till Knatteskolan 2024 här →
Rotebro IS Fotbollsförening
1:a träningsmatchen ute för damlaget
2018-04-08 19:59
Fotboll på Skinnaråsen! Då är våren här trots att det fortfarande finns snöhögar kvar inne i april. Rotans damlag tar emot Aspudden-Tellus som ska spela div. 4 i södra serien. De chockstartar och leder med 0-2 efter bara några minuter in i matchen. Rotan samlar dock ihop sig, fattar att matchen startat och reducerar till 1-2 genom Jennie. I andra halvlek utökar Aspudden-Tellus till 1-3 och Rotan reducerar igen, denna gång genom Johanna som drar över hela plan utan att sluta springa förrän bollen är i mål. Spelet böljar lite fram och tillbaka men tjejerna gör en bra insats, visar vilja och att det finns mycket spel som med bara lite mer träning tillsammans kommer att blomma ut ytterligare. Det känns kul då det saknas flera spelare och några har precis hittat ut på gräset igen. Särskilt tack till Hilda och Annika som tog på sig målvaktsrollen i varsin halvlek.