Rotebro IS Fotbollsförening
Vinst då alla körde laget före jaget!
2018-06-09 18:47
Vilka börjar på bänken...? Glada tjejer som gjorde det tillsammans :)
Ytterligare match på Stadshagen men denna gång några timmar tidigare (mycket varmare) och två spelare mindre. Vi möter Tekniska Högskola och de tjejerna kör första halvlek även dem med 10 spelare på plan trots att de hade 4 spelare till... det kallar jag fair play. Vi tackar genom att leda med 0-2 i halvlek, första målet gör Moa när hon kommer fri och lägger in bollen förbi målvakten. 0-2 görs av Linda på egen retur efter nick. Ett snyggt mål berättade alla för mig efter matchen då jag också fick veta att vi vann med 1-2 dvs det blev inte 1-1 som jag trodde, jag var ute och fyllde på vattenflaskor vid 0-2 målet... ibland blir det roligare än man tror. Tekniska Högskolan nyttjade i andra halvlek att de hade tre avbytare när de spelade med 11 spelare och pressade oss men Rotantjejerna kämpade för varandra och höll emot. Ett mål i baken bara, Sara storspelade även idag men det gjorde även de andra 9 spelarna. Linda drar upp baksidan ytterligare när hon gör målet och kan mest bevaka en plats på planen efter det, men det hindrar inte henne från att försöka springa... Moa springer desto mer, överallt på planen. Jag vill fortsätta att rada upp spelare för spelare och berätta om allt de bidrog med för att fixa vinsten men nöjer mig med att tacka: Sara, Amanda, Nicki, Hilda, Rebecka, Elin, Magda, Linda, Mathilda R och Moa för att vi avslutar vårsäsongen med Vinst och dessutom en kämpavinst där tjejerna visar på en inställning som gör att jag längtar till hösten.