Rotebro IS Fotbollsförening
Vinst i en upp och ner match
2018-09-04 22:52
Jessica vårt nya tillskott, målvakt dessutom :)
Kvällens match bjöd på det mesta, vi inleder målskyttet tidigt i matchen och det känns ju alltid bra. Rotantjejerna spelar bra, målen rullar in och det är snygga spelmål där hela laget bidrar ända från de bakre leden. Det fanns bud på flera mål men vi ledde med hela 5-0 i halvlek. Paus kan ibland vara förödande och ingen vet riktigt vad som hände på Rotans bänk för när andra halvlek inleds så bjuder vi in Tekniska Högskolan i matchen. Först ökar vi på till 6-0 för att sen sluta spela ihop som ett lag och Tekniska gör ganska raskt 3 mål, båda lagen gör sedan varsitt mål till och slutresultatet blir hela 7-4. En rättvis seger men i andra halvlek så spelar vi inte alls samma lagspel utan gör det svårt för varandra istället för att hjälpas åt och kämpa. Rotans mål görs av Moa och Tina med 3 mål vardera och Jennie gör ett. Vi får ta med oss spelet från 1:a halvlek och allt som vi gör rätt då. Vi får också hälsa Jessica välkommen till laget då hon idag står sin första match. Hon kan verkligen inte klandras för något av baklängesmålen, det känns bra att ha en "riktig" målvakt i målet och inte behöva att ställa en utespelare (de som ställt upp tidigare har alla gjort det bra men vi vill helst ha dem ute på planen).