Rotebro IS Fotbollsförening
Idag vände det!
2021-09-28 21:58
Johannas sista match i Rotankläderna :( fast Mora ligger ju inte så långt bort

Taggade och revanschsugna tjejer dessutom en nykritad plan, då kan väl inget gå fel? Rotan kopplade greppet direkt och radade under första halvlek upp många chanser. Jennie gör en efterlängtade comeback på topp men vi fortsatte på söndagens inslagna väg, stolpe, ribba, mållinje... utan att bollen kom in i mål. Det tog ända till 41:a minuten innan 1-0 kom, ett trolleritrick av Sofia efter snyggt uppspel från Hilda och Linda. I andra halvlek fortsatte trycket mot Bromstens mål och Annika får tillskrivas 2-0 efter studsar både på målvakt och stolpe. 3-0 avslutas också av Sofia denna gång efter att Lisa och Linda spelat fram. Kul att se hur alla tjejer i laget verkligen jobbar för varandra, visar på samspel och fina spelkombinationer. Laget använde också Sara i målet effektivt som en extra utespelare för att på så sätt lugna ner och vända runt spelet. Vi vinner tillslut med 4-0 efter att Jennie får avsluta målgörandet. Vi tackar  Novalie från 08-laget som ställer upp med kort varsel och gör ytterligare ett bra inhopp i damlaget.

Nu laddar vi för säsongens sista seriematch som vi spelar redan på torsdag.