Fotboll
Bra anfallsspel gav vinst!
2022-05-22 19:11
Glada miner på bänken efter en kalasstart :)

Lite struligt innan match den här gången med sena avhopp, men det fixade sig då flera spelare ändrade sina planer och ställde upp samt att Tove från 08-orna anslöt till andra halvlek, Tack :)

Matchen kunde sen inte börjat bättre, det var redan i första anfallet som Clara D gör 1-0. Roligt att få börja en match så. Det fina anfallsspelet fortsatte sen men många effektiva samspel då framförallt Clara D och Madde nu börjar hitta varandra. Hela laget lyfts och spelkombinationerna involverar flera olika spelare, vi ställer upp och hjälper varandra helt enkelt. Madde sätter sen 2-0 efter flera bud på mål, även detta riktigt snyggt. Positiv stämning i halvtidsvilan!

Andra halvlek startar med två jättefina anfall från vårt håll, innehållande klapp-klappspel och målchanser. Därefter tryter energin och återstående matchtid är tyngre. Vi släpper in ett mål och kämpar oss igenom matchen, snarare på vilja än med lika fint spel och bra ork. Att vi klarar att hålla ledningen och emellanåt glimma till med något väggspel tills att slutsignalen går resulterar alltså i en hemmavinst med 2-1. Skönt och på tiden!

Jättekul att se er spela även idag tjejer! En extra eloge till Lisa som spelar på alla positioner och gör det med en riktigt kämpaanda, och välkommen Camilla som gör matchcomeback efter 25 år - snyggt!

Ser fram emot nästa match, vi laddar till den 5 juni.

Två olika halvlekar2023-10-01 21:36
Tung början på hösten2023-08-20 22:09
Vi söker målvakt!2023-07-22 16:04
Storspel gav storvinst2023-06-04 19:21
Oavgjort med mersmak2023-05-14 19:10
Många på träningen!2023-05-02 21:06
Vinst i seriepremiären2023-04-16 23:01
Äntligen träningsmatch2023-02-19 19:39