Fotboll
Oavgjort i rysare...
2022-09-18 22:23
Glad 2 målsskytt, Elin i tuff kamp med både större och äldre motståndare

Vi visste redan innan att det skulle bli en tuff fight mot Erikslund och det blev det men inte som man kan tro. Vi börjar matchen riktigt bra och spelar vårt spel men det ger inget resultat i form av mål. Det är först en bra bit in i 1:a halvlek då Sussi snyggt sätter 0-1 på frispark och varför inte göra det igen inte långt efter dvs det blir 0-2 och det känns riktigt skönt. Ett resultat som står sig till halvtidsvilan. Om det är att vi slappnar av eller om det är Erikslund som vaknar till och börjar ta över vet jag inte men de gör 1-2 och får energi och vi tappar lite av tilltron till vår kapacitet och blir mer 2:a på bollen. Om första halvlek var vår så är drygt halva andra halvlek Erikslunds som då både kvitterar och tar ledningen. Det är dock härligt att se att tjejerna inte ger. Idag var det Nora som visade vägen under hela matchen med sitt direkta och snabba spel. Elin och Tove från 08-laget var en stor tillgång då de kliver in utan någon som helst respekt för de mer erfarna motståndarna. Det är kul att vår kvittering kommer till på ett fint uppspel där Lisa m.fl. spelar fram till Madde som klipper in 3-3, skjuta är något som vi bör göra oftare. Summan av kvällens match är att vi mötte lite olika motstånd i halvlekarna och klarade av att bemöta det olika, vi ska tro mer på vår förmåga och kapacitet. Tack också till Malva som spelade sin första match i Rotankläderna. Spännande in i det sista som vanligt :)