Första träningen för Pojkar 11
2018-10-23 17:25
I helgen kördes den första träningen för det nybildade P11 laget och första träningen med föräldrar vid rodret.
Vi har under sommaren och hittills under hösten blivit bortskämda med soliga och varma söndags förmiddagar så det var ovant att behöva klä på sig ytterligare ett lager när det var dags för den första träningen för Pojkar 11.

Det var cirka 20 killar som samlats, de flesta födda 2011 men även ett flertal 2012:or som var på plats tillsammans med fyra föräldrar som axlat tränar rollen. Med tanke på det lite kyliga vädret och den lite ovana situationen för ledarna var planen att hålla träningen enkel och med mycket spel på två mål. Det verkar ha uppskattats av killarna och träningen fick omdömet "den bästa träningen" från vissa :-).

Superkul att vara igång med det nya laget och roligt att många föräldrar visar intresse att vara del i verksamheten och vi har redan nu en stark tränaruppställning med åtta föräldrar med olika erfarenheter som kommer dela på tränar rollerna.
För att få fortsätta med laget behöver vi dock fler engagerade föräldrar till en föräldragrupp bestående av bl.a. lagledare, kassör, lotteriansvarig, och bemanningsansvarig. Ju fler vi blir desto mindre belastning på var och en av oss så tveka inte att höra av er så vi kan fortsätta med P11 laget.

Nästa träning den 28 oktober kör vi som vanligt kl 10.00 på Skinnaråsens IP men därefter kommer träningarna att ske inomhus i Sollentuna Fotbollshall, dag och tid för dessa meddelas senare.

Vänliga hälsningar Ledarna P11