Kvällens mesta krigare - WOW!
2019-02-23 20:53
Efter ett par helger hängandes med Kallhäll, och flera jämna matcher med deras sportsliga och schyssta gäng, var det dags att träffa Håbo nu ikväll.

Det blev lite manfall under den gångna natten och under dagen idag, jobbigt nära inpå avspark roddade vi ledare rätt frenetiskt för att lösa det. Vi trodde också vi lyckats, bara för att ett par timmar senare, på plats konstatera att förutom de sjukanmälda dök ytterligare ett par anmälda spelare inte upp, och där stod vi, trots två inlånade spelare från annan årskull med bara tio spelare. Vi hade alltså inga avbytare!... Skärpning hör ni! Har man anmält sig till match kommer man. Blir man sjuk så kontaktar man sina ledare.

I alla fall tog sig våra tio Rotan-killar an uppgiften föredömligt, taggade till tänderna kämpade båda femmorna fantastiskt väl! Emellanåt fick vi se briljanta passningssekvenser, och den härliga glädjen på planen hos alla killar, både Rotebros och Håbos, gick inte att ta miste på. Underbart att se hur alla hjälper varandra, och försöker få med alla i spelet. Killarna vill varandra väl, och gör varandra bra, grymt! Och med så få spelare blev det en blandad kompott på ena planen, och roligt att se hur väl det gänget direkt hittade varandra, på och utanför planen, trots att de inte spelade med sina vanliga skolkompisar. Det ska vi jobba på ännu mer när vi flyttar utomhus, och har en större yta att träna på.

Bra jobbat alla killar, vilka hjältar ni tio som spelade idag är! Ska bli jättekul att träffa Håbo igen nästa lördag, för fler jämna, schyssta och roliga matcher!

Väl mött på träningen i morgon!