SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Full fart framåt!
2019-04-01 23:32
De är många, de är lite överallt, och de sprider en sprudlande energi Rotans Young Boys. 

Vi har ju träningsmatchat lite på strötider efter nyår när vi lyckats knuffa bort ett par äldre årskullar från Fotbollshallen, Men det har varit relativt trångt och stressigt, vilket inte alltid är helt enkelt hanterat med så många, så små, stora lirare. Därför var 2,5 h ute i friska luften, på tre fjärdedels helplan en lyx idag. På fem planer spelades totalt 25 st 25-minutersmatcher, och så grymt kul det var! 

Tillsammans med våra gästande lag Knarrbacken, SFK Norrviken, Kallhäll, och Håbo hjälptes vi alla åt med domarpiporna, plankonandet, och målbursläpandet. Med P08 matchandes på den sista fjärdedelen fick vi hjälp med kaffeserveringen (tack!) så på ett nära nog soldränkt men isande kallt och blåsigt Skinnaråsen var stämningen och gemenskapen på topp! En hel del snygga mål, passningar, och målvaktsräddningar bjöds vi på, och den där glöden i alla killars ögon, både i våra grabbars och i motståndarlagens, gick inte att ta miste på... det här är bara början på allt kul vi kommer få uppleva ihop med de här killarna! 

Tack för underhållningen grabbar! Det här gör vi om! Snart!

Tack även till er föräldrar som hjälpte till idag på olika sätt, ni som coachade gjorde ett fantastiskt jobb! Tack till er som tog lottansvaret, nu hjälps vi alla åt att sälja och ser till att redovisa försäljningen i tid. 

På det temat; jag hoppas det är fler än jag som läst Alex andra utskick... 
- Laget behöver alltså som vi sa på avrundningen i cafet en lottansvarig. 
- Laget behöver också (akut) en bemanningsansvarig då Sollentuna5a ska anordnas på Skinnaråsen om inte alltför lång tid. 
- Och sist men inte minst behövs en lagledare. 
Går alldeles utmärkt att kombinera två av ovanstående roller, de är verkligen inte betungande när vi nu kommit igång ordentligt och mycket är väloljat.
Återkoppla till Alex är ni snälla så slipper vi tjata!

Träning utomhus nästa söndag, kalendern uppdaterad, väl mött då!

Ledarna P11
 
SPONSORER