SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rotebro IS Fotbollsförening
Fotboll
Annorlunda Sollentuna5a
2020-05-16 20:47

Annorlunda tider vi upplever just nu vilket resulterar i annorlunda Sollentuna5a. Istället för sedvanlig cup så har vi fått möjlighet att spela matcher mot ett lag på samma tider som cupen skulle ägt rum.

 

Förra helgan hade vi 2 dagar av spel, både lördag och söndag på Edsbergsfältet. På lördagen fick vi möta Silverdal i 2 matcher med 2 lag och det märktes att vi hade tränat bra i vinter och senaste träningarna. De visade upp ett strålande spel och vi vann båda matcherna med många mål. 

 

På söndagen så fick vi möta Helenelund 2 lag var och 4 matcher totalt. Det märktes att de hade spelat dagen innan och startade lite segt men spelade in sig mycket bra i de 2 sista matcherna. 4 mycket jämna matcher där vi vann 2 matcher var.

 

I dag lördag fick vi möta Vallen, ett lag som vi alltid spelar mycket jämt med och roliga matcher. Så blev det även denna gång - 2 lag var och 4 matcher spelade totalt. Vi började spelet lite trevande och tog lite längre tid att komma in i matcherna. Men sen fick vi se många fina mål med stenhårda skott från båda lagen. Märktes att vi hade tränat passningsspel på träningen i veckan  - många fina passningar mellan tjejerna. Vi behöver träna lite mer på mottagning och vända upp och ytterligare försvarsspel och försöka att tuffa på oss ännu mer. 

 

Vi ledare är så stolta över alla duktiga tjejer.

 

John/Linda/Robert/Robel/Yassin

 

 
SPONSORER