Fotboll
Storspel gav storvinst
2023-06-04 19:21
Taktiken fungerade, Henke hade inte fler färgpennor men tjejerna fattade grejen!

Idag hann vi inte jobba upp nervositeten på sidan, Madde tog revansch från förra matchen och gjorde 1-0 nästan direkt. Matilda gjorde ett hockeybyte och kom in direkt från avbytarbänken och satte 2-0 på sin första touch. Det har tränats på onetouchspel på träning och så kul att se tjejerna använda det på match. AK Stockholmsatleterna spelade för dagen med en spelare kort, tror inte att matchbilden blivit så mycket annorlunda med en spelare till. Domaren släppte många hands och fasthållningar men blåste istället för några extra offside, åt båda håll det blir då viktigt att fokusera på att spela och inte bli frustrerad över felaktiga domslut, tycker att det lyckades bra. 1:a halvlek slutade 5-0 efter ytterligare mål av Jennie, Clara D och ett till av Madde. I andra halvlek blev våra motståndare tröttare och vi föll in lite i deras lunk men bröt det mönstret och fortsatte med vårt fina spel vilket gav resultat.  Clara S, Linda, Madde, Linda, Matilda och det sista målet tillskriver vi Josina då jag är osäker om det var hon eller motståndaren som var sist på bollen. 11-0 med mersmak (Adde var nära ;)) Sara hade inte mycket att göra idag men bidrog tillsammans med övriga i backlinjen till alla målen. Vilket lagarbete som utfördes på planen idag.

Tack tjejer för att jag slapp bita på naglarna :)