P08
Vi är ett stort gäng energiska killar som tränar två gånger i veckan på Skinnaråsens IP.

Vi behöver fler föräldrar som vill ta tränarroller regelbundet för att kunna ta emot nybörjare för tillfället. Har du spelat i lag tidigare kan vi eventuellt bereda plats tidigare, välkomna att komma och provträna med oss så tar vi det därifrån! Vi behöver framför allt nån kille till som vill stå i mål, så känner du att stolparna är de du gärna hänger med så kom ner!

Alla tränare och ledare håller i all planering, träning, matchande och andra aktiviteter ideellt, vi är inte arvoderade på något sätt. Det är vår fritid vi investerar i våra och era barn, och vi gör vårt bästa för att få vårt övriga familjeliv och arbeten att fungera ihop med engagemanget i laget. Vi vill med det att de vi engagerar oss i kommer i tid till träningar, har rätt utrustning och bra inställning. En hög träningsnärvaro är en förutsättning för utveckling och matchspel. Föräldrar till spelare i Rotebro P08 förväntas bidra till de föreningsgemensamma uppgifter som föreningen beslutar om; café tjänst, bingolottoförsäljning, och vad det nu kan vara.

Välkomna att börja spela fotboll med oss!

Rallarbollen 2019
2019-08-09 09:36
Dags igen! Badbralla inte helt utbytt, men åtminstone kompletterad med matchbralla.
UNT Cupen 2019
2019-06-08 18:51
Glöd i ögonen. Eld i baken. En brinnande passion. En strävan att alltid göra sitt bästa, oavsett väderförhållanden och andra omständigheter. Den här helgen, i smällhetta, överträffar nio Rotebrokillar sig själva. Inte i fem matcher som spelschemat från början sa, utan i sju. På mindre än tjugofyra timmar.
Bra spel mot nya bekantskaper
2019-05-25 23:21
Mer än halvvägs in i helgnöjet konstaterar vi att vi också är halvvägs till himlen gällande underhållningen. Med strukna Sanktanmatcher ville vi inte gå matchlösa en helg, så fredagens tidigarelagda och förlängda träning igår följdes idag av tre träningsmatcher i lika många olika nivåer. Täby United, Hammarby, och så Täby United igen stod i tur och ordning på andra planhalvan, och vilka fina och välspelade matcher vi fick se av alla lag!
Tufsiga. Rufsiga. Omtumlade. Men aldrig ur balans!
2019-04-13 22:59
Alex, ledare i P11 engagerade sig storartat och elegabelt i en miniturnering vi ordnade åt Rotans Young Boys på IP idag. Han gjorde det så jäkla bra att han i bara farten ordnade en miniturnering åt P08 också! Omedvetet i och för sig, då meningen var att Bro IK skulle komma med sina P11:or, men kom med P08 istället, alltså P11 i ålder. Snurrigt som cirkus, men cirkus är kul och alla hjul snurrar även om vi sällan allihop samtidigt har alla hästar hemma.

P08 som ändå hade matcher mot Bele och Kallhäll på IP ställde naturligtvis upp så våra P11:or slapp spela mot Bros P08:or. Även till glädje för Bro såklart, som efter någon timmes extra väntan ändå fick matcher i rätt åldersklass både mot oss i två svängar och mot Bele. Jämnt. Tufft. Tuffare. Lite småfult på något enstaka håll tyvärr. Ett kul återseende med Kallhäll på plats som avslutning! Killarna drar fyra grymma matcher ur hatten bara lite sådär, trots att vi varken hade spelare eller ledare för tillfället, och utan längre vila mellan matcherna än att de emellan trean och fyran hann trycka i sig en hamburgare. I olika konstellationer och bara någon enstaka avbytare. Imponerande!

Häng i grabbar, påsklov och vila runt hörnet, ni är alltigenom fantastiska!

Ledarna P08 gm Åsa
Kanonhelg i Söderhamn!
2019-04-07 18:47
Vi har planerat, fixat, grejat och trixat sedan i slutet av februari för att få ihop ett läger som passade oss alla, och i fredags var det äntligen dags att lasta in oss i bilar och åka iväg norrut till Söderhamn. Det är en copy paste, ett väl beprövat hemmasnickrat koncept, men som alla år med variation. I år var det matchernas helg, miniturneringar både lördag och söndag mot lokala lag.

Hotellvistelse med plask i plurret i källaren, bastubad, rundpingis, gymmande, och nattmacka. Och en fantastisk hotellfrukost båda morgnarna! Konstgräs i Dina-hallen, dubbla träningspass, fem matcher, fem raka vinster med otroligt fint passningsspel där hela laget fungerade som ett väloljat maskineri, motståndare som välkomnade fantastiskt med grill och kiosköppning, tennishall med värme och fotbollsträning i form av fotbollstennis i pausen. Bad på Aquaarena. Relax, ångbastu, bubbelpool, hopptorn (kärringen slapp fem-metershoppet i år), toalett och kana, köttbullar och makaroner från mormor Kerstin. Med extravaganta nyttigheter som körsbärstomater och paprika. Bowling och tacobuffe. Vi åt och åt och åt. Och alla var så glada att vi var tillbaka i år igen!

Vilken resa! Vilket gäng! Vilket häng och vilken fantastisk uppvisning på fotbollsplanen! 48 gjorda mål på fem matcher. Alla dom 48 föregicks av i snitt 6 passningar. Matematik på hög nivå får illustrera killarnas spel, you do the maths. Hinner man så här mycket på så kort tid? Var vi verkligen bara borta en helg?

Grymt kul killar, tack för insatsen, tack till pappa Christer också som hängde med och alltid håller ordning på ledarstab och annat :).

Ses på veckans träningar, onsdagar och fredagar på Skinnaråsen, håll koll på kalendern!

Ledarna P08 gm Åsa