P08
Vi är ett stort gäng energiska killar som tränar två gånger i veckan på Skinnaråsens IP.

Vi behöver fler föräldrar som vill ta tränarroller regelbundet för att kunna ta emot nybörjare för tillfället. Har du spelat i lag tidigare kan vi eventuellt bereda plats tidigare, välkomna att komma och provträna med oss så tar vi det därifrån! Vi behöver framför allt nån kille till som vill stå i mål, så känner du att stolparna är de du gärna hänger med så kom ner!

Alla tränare och ledare håller i all planering, träning, matchande och andra aktiviteter ideellt, vi är inte arvoderade på något sätt. Det är vår fritid vi investerar i våra och era barn, och vi gör vårt bästa för att få vårt övriga familjeliv och arbeten att fungera ihop med engagemanget i laget. Vi vill med det att de vi engagerar oss i kommer i tid till träningar, har rätt utrustning och bra inställning. En hög träningsnärvaro är en förutsättning för utveckling och matchspel. Föräldrar till spelare i Rotebro P08 förväntas bidra till de föreningsgemensamma uppgifter som föreningen beslutar om; café tjänst, bingolottoförsäljning, och vad det nu kan vara.

Välkomna att börja spela fotboll med oss!

Samling vid pumpen
2019-10-13 22:49
Två förmiddagsmatcher, den första tuffare än den andra. Och innan domaren ens blåst igång den första hade vi knölat in oss i en tredje, med avspark senare på kvällskvisten. Nåt som förmodligen skulle bli den tuffaste av de tre.
Juhani han är klok han...
2019-10-11 21:56
...ingen har väl missat de klok-roliga små texter han pryder Skinnaråsen med, där han berättar att han tränar nästan varje dag, och förklarar vad som skiljer vinnaren från förloraren? Han menar att förloraren har en ursäkt medan vinnaren har en plan. Vi är inte riktigt överens där, jag hävdar att den största skillnaden mellan vinnare och förlorare är hur man hanterar förluster. För vinnare förlorar också emellanåt.
Rallarbollen 2019
2019-08-09 09:36
Dags igen! Badbralla inte helt utbytt, men åtminstone kompletterad med matchbralla.
UNT Cupen 2019
2019-06-08 18:51
Glöd i ögonen. Eld i baken. En brinnande passion. En strävan att alltid göra sitt bästa, oavsett väderförhållanden och andra omständigheter. Den här helgen, i smällhetta, överträffar nio Rotebrokillar sig själva. Inte i fem matcher som spelschemat från början sa, utan i sju. På mindre än tjugofyra timmar.
Bra spel mot nya bekantskaper
2019-05-25 23:21
Mer än halvvägs in i helgnöjet konstaterar vi att vi också är halvvägs till himlen gällande underhållningen. Med strukna Sanktanmatcher ville vi inte gå matchlösa en helg, så fredagens tidigarelagda och förlängda träning igår följdes idag av tre träningsmatcher i lika många olika nivåer. Täby United, Hammarby, och så Täby United igen stod i tur och ordning på andra planhalvan, och vilka fina och välspelade matcher vi fick se av alla lag!