SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rotebro IS Fotbollsförening
Fotboll
P08
Vi är ett gäng energiska killar som tränar två gånger i veckan på Skinnaråsens IP.  Ett gäng med en grymt härlig gemenskap där inställningen är att "Laget gör Laget"
 
En hög träningsnärvaro är en förutsättning för utveckling och matchspel. Roliga aktiviteter på och utanför planen för en härlg laganda.
 
Vi ser gärna att det kommer fler spelare till vårat härliga gäng så är du sugen på att komma och provträna med oss så hör av dig. Även föräldratränare är tar vi tacksamt emor ;0)
 
Alla tränare och ledare håller i all planering, träning, matchande och andra aktiviteter ideellt, vi är inte arvoderade på något sätt. Det är vår fritid vi investerar i våra och era barn, och vi gör vårt bästa för att få vårt övriga familjeliv och arbeten att fungera ihop med engagemanget i laget. Vi vill med det att de vi engagerar oss i kommer i tid till träningar, har rätt utrustning och bra inställning. 
 
Föräldrar till spelare i Rotebro P08 förväntas även dem att bidra till de föreningsgemensamma uppgifter som föreningen beslutar om; café tjänst, bingolottoförsäljning, och vad det nu kan vara.
 
Välkomna att börja spela fotboll med oss!
 
Vansinnigt spännande mot Spånga!
2019-12-20 20:20
Förra lördagen drog vi på julbord efter träningen, gott och lyckat, och killarna uppförde sig som vanligt klanderfritt även utanför planen 😊. Idag var det då dags för match På fredagsträningstiden (jo, det finns ett sånt ord), Spånga hade också gått på jullov och det var ett gäng spelskickliga, vindsnabba killar i randigt som kom och hälsade på. Många avbytare för Coach Nilsson att hålla reda på, hela truppen kallade då matchen ersatte träningen och vi brukar ha bra uppslutning på dom. Lite svårjobbat och skönspelet uteblev emellanåt, killarna krigade föredömligt, men vid 1-4 underläge var det jobbigt... sista tjugan hände nåt. De liksom vägrade att förlora. De vände 1-4 till 5-5, och man står där och undrar lite hur det gick till. Kul hade vi som vanligt och vi avslutar med välförtjänt julklapp till Lucas och skumtomtar som fredagsmys. 

Stort tack även till William från P03 som ryckte in och dömde. Rotan har verkligen de bästa ungar och ungdomar som går att få tag på, ovärderlig hjälp får man när man behöver.

Ingen träning i morgon lördag, tugga i er massa onyttigheter nu och ha en skön fredagkväll.

Ledarna P08
Samling vid pumpen
2019-10-13 22:49
Två förmiddagsmatcher, den första tuffare än den andra. Och innan domaren ens blåst igång den första hade vi knölat in oss i en tredje, med avspark senare på kvällskvisten. Nåt som förmodligen skulle bli den tuffaste av de tre.
Juhani han är klok han...
2019-10-11 21:56
...ingen har väl missat de klok-roliga små texter han pryder Skinnaråsen med, där han berättar att han tränar nästan varje dag, och förklarar vad som skiljer vinnaren från förloraren? Han menar att förloraren har en ursäkt medan vinnaren har en plan. Vi är inte riktigt överens där, jag hävdar att den största skillnaden mellan vinnare och förlorare är hur man hanterar förluster. För vinnare förlorar också emellanåt. 
Rallarbollen 2019
2019-08-09 09:36
Dags igen! Badbralla inte helt utbytt, men åtminstone kompletterad med matchbralla.
UNT Cupen 2019
2019-06-08 18:51
Glöd i ögonen. Eld i baken. En brinnande passion. En strävan att alltid göra sitt bästa, oavsett väderförhållanden och andra omständigheter. Den här helgen, i smällhetta, överträffar nio Rotebrokillar sig själva. Inte i fem matcher som spelschemat från början sa, utan i sju. På mindre än tjugofyra timmar.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Rotebro IS Fotbollsförening, 20/07 22:51 
Rotebro IS Fotbollsförening, 06/07 19:20 
Rotebro IS Fotbollsförening, 30/04 11:54 
Rotebro IS Fotbollsförening, 29/04 17:36 
Rotebro IS Fotbollsförening, 22/04 17:14 
Rotebro IS Fotbollsförening, 01/04 13:40 
 
SPONSORER