Julgransförsäljning. Stöd RIS FF
2018-12-10 17:41
Genom att köpa er julgran på Coop parkeringen så stöder ni RIS FF.
Zoran Lukic ny tränare för Rotebro IS
2018-12-07 17:06

Zoran Lukic, 62, är ny tränare för Rotebro IS.

Den dubble SM-guldvinnaren med Djurgårdens IF inleder sitt uppdrag i januari 2019.

• Jag brinner för fotboll, och jag brinner för att utveckla ungdomar och lag. Det får jag tillfälle att göra i Rotebro IS, säger Lukic.
  • Det här är en bra möjlighet för ett växande Rotebro IS att inleda en resa där satsningen är på egna talanger och att skapa ett A-lag som genomsyras av vår fantastiska föreningskänsla, säger ordförande Mathias Lühr.

Rotebro IS nye A-lagstränare behöver ingen närmare presentation.

Duon Zoran Lukic och Sören Åkeby ledde 2002-2003 Djurgårdens IF till dubbla SM-guld, och Lukic har under 2000-talet varit en av de mest framträdande tränarna i svensk fotboll.

Han har även meriter från klubbar som Örgryte IS och Qviding och det senaste uppdraget var för superettanklubben Ljungskile SK 2016.

Nu tar Lukic över 100-årsjubilerande Rotebro IS, och han leder sina första pass med klubben i januari 2019.

• För mig är fotboll alltid fotboll, oavsett om det är i allsvenskan eller i division 6 som Rotebro IS. Föreningen är välmående och vill lägga en grund där man satsar på och utvecklar egna talanger för A-laget, med ambitionen att de kommande åren ta ett eller ett par kliv upp i divisionerna. Den utmaningen gillar jag, säger Zoran Lukic.
  • Om jag har fått andra förfrågningar? Absolut. Men det här uppdraget passar mig och min livssituation just nu. Det passar till och med mycket bra.

Rotebro IS ordförande Mathias Lühr kommenterar rekryteringen av Zoran Lukic:

• Vi vill skapa ett A-lag som resten av föreningen kan känna igen sig i, ett A-lag med kvalitet som ungdomarna i Rotebro IS vill ta sig till. Det kan vara ett slutmål, men lika gärna en språngbräda vidare i fotbollskarriären.
  • Nu känner vi att vi har herrsidan på plats, och nu tar vi sats för att även ge våra damer bästa tänkbara förutsättningar.
  • Sett till antalet medlemmar så växte Rotebro IS med ungefär 35 procent under fjolåret, och det pågår så oerhört mycket fint ideellt arbete och entusiastisk verksamhet i föreningen. Med Zoran får vi en kraft och en kunskapskälla som kan hjälpa oss framåt ytterligare även i nivåerna under A-laget.

Rotebro IS vill också tacka mångåriga samarbetspartnern Errea/Ravelli för delaktighet i uppgörelsen.

2018-11-19 11:08

Rotebro IS måste ha en valberedning

Den viktigaste positionen i en förening är den i valberedningen.

Det är en sanning man ofta hör när man är i kontakt med klubbar - oavsett om det handlar om allsvenska sådana eller längre ner i seriesystemen.

Sedan Annelie Sandgren  - tack för all hjälp! - valt att kliva av uppdraget så söker Rotebro IS nu två personer som kan ta över stafettpinnen.

Och det brådskar en smula, då årsmötet  - där en ny styrelsen ska väljas - är planerat till den 27 mars 2019.

Det går inte att tillräckligt poängtera hur avgörande det är för RIS att vi har en valberedning som sonderar terrängen bland lagen ute på Skinnaråsens IP, kollar vilka ledare, föräldrar eller släktingar som är intresserade av att hjälpa till i styrelsen.

Valberedningen känner givetvis även av intresset hos sittande styrelse innan den föreslår en ny.

Har ni frågor om uppdraget, då har Annelie Sandgren erbjudit sig att svara på dessa. Kontakta styrelsen så hjälper vi till att upprätta vi kommunikationen.

- Styrelsen

Valberedning
2018-11-19 10:34

Rotebro IS måste ha en valberedning

Den viktigaste positionen i en förening är den i valberedningen.

- Styrelsen

Rotebroloppet 2019 - Du behövs
2018-10-15 05:00
Barnen gör sig redo inför starten av Knatteloppet 400m

Hej!

Vill du vara med och möjliggöra att 100-tals barn, ungdomar och vuxna åter igen får springa Rotebroloppet den 1 maj 2019?

Projektgruppen söker vi nu 10 personer som vill engagera sig gällande planeringen för loppet.

Som delaktig i projektgruppen kommer du att delta på månadsmöten från november fram till den 1 maj.

Vill man istället hjälpa till med en mindre aktivitet, som att vara funktionär, jobba i kafét eller med information, så kan man ingå i Aktivitetsgruppen. Man kommer själv kunna välja en uppgift från en aktivitetslista.

En intresseanmälan kan göras till följande emailadress:  Inforotebroloppet@risff.se

-Namn samt telefonnummer

-Välj mellan (eller båda)

-Projektgruppen

-Aktivitetsgruppen

Alla aktiviteter som krävdes för att möjliggöra förra årets lopp har vi sparat ner informationen om samt att några av oss i projektgruppen kommer vara med även i år. Det kommer ge oss en kickstart!

Varmt välkommen

Anders Dalerå

Fotbollensdag den 13 Oktober
2018-10-12 16:47
Hej!

Imorgon Lördag kör vi igång med Fotbollensdag klockan 09:00. Utöver alla matcherna så bjuder vi på fint väder, trevlig gemenskap, mat, lotterier samt att Errea kommer att sälja kläder mellan 10:30-15:00.
Godisregn blir det också !

Konstgräs

Plan 1