Välkommen!

Rotebro fotboll är en ideell förening som tränar och spelar match på vår fina anläggning Skinnaråsens IP, ledorden är utveckling, glädje och sammanhållning.  Vår vision är att engagera merparten av upptagningsområdets ungdomar och föräldrar i ett livslångt fotbollsintresse inom Rotebro IS FF.

Rotebro IS FF har lag i de flesta åldrar, är du intresserad att prova på är det bara att kontakta någon av ledarna i respektive lag.

Damlaget söker målvakt.

Intresserad, hör av dig till Annelie Sandgren annelie.sandgren@telia.com

Rotebro IS FF värdegrund

Bredd ger topp, alla ska få spela

Vill-gör-kan är klubbens spelarutvecklingsmodell

Respekt för ALLA vi möter inom fotbollen

Föreningen och spelarens intressen är överordnade de olika lagens idrottsliga framgångar och andra intressen

Caochande föäldrarskap 2019
2019-09-05 12:27

Välkommna på föreläsning i Coachande Föräldraskap på måndag i Bollstanäs skola.

Alla föräldrar och ledare är välkomna.

Datum: 2019-09-09
Tid: 18.00 - 20.00 Samling 17.45 och kursstart 18.00
Plats: Bollstanäs skola - Stora Vägen 80 - Upplands Väsby

Mer info och anmälan finns här: http://www.fotbollszonen.se/Zon/Anmal?Id=c1440d1c-56d4-4b7b-aafd-ee323dde5f59

Inspiratör Mia Törnblom kommer till Rotebro IS
2019-09-05 11:40

Hej!

Jag har tidigare förmedlat Rotebro IS FF:s ambition att ta tillvara på och utbilda den viktigaste kraften vi har i föreningen - nämligen våra tränare och ledare.

Det är så vi blir bättre som förening.

Ett led i detta är herrlagets tränare Zoran Lukics - två gånger Årets Tränare i Sverige - uppskattade internutbildning under hösten.

Nu kommer ännu en möjlighet att lyfta oss ytterligare:

Den 23 oktober kl 19.00 kommer Mia Törnblom till Rotebro IS för att föreläsa.

Mia är en i Norden mycket känd författare och föreläsare kring ledarskap, hon anlitas flitigt av större företag - men fungerade även som inspiratör i Pia Sundhages fotbollslandslag som bland annat vann ett OS-silver i Rio de Janeiro 2016.

Viktigt att nämna att Mia är en god vän och kommer till Rotebro IS utan att begära något arvode, och föreläsningen blir alltså kostnadsfri för föreningen.

Jag vågar utlova massor av energi, nya kunskaper och mängder av nyttiga idéer och tips kring det personliga ledarskapet och hur vi når ut med budskap till våra ungdomar.

Naturligtvis är även alla innebandyledare inbjudna.

Det här är en Rotan-grej!

Nu har jag bara snuddat vid planen med några ledare i RIS, men av döma av reaktionerna så kommer intresset att närvara vara stort.

Så meddela så snart ni kan om ni planerar komma, så kan vi leta efter en lämplig lokal därefter.

Mvh,

Mathias Lühr

Ordförande RIS FF

Knatteskolan
2019-08-15 18:11

Knatteskolan 2019

Kom till oss och spela fotboll, lek och träffa en massa kompisar. Hos oss finns det plats för alla små lirare. I år väder vi oss till Flickor och Pojkar födda 2012 och 2013

Knattefotbollsskolans innehåll ska vara lekfullt men med fokus på bollen. Enkla lekar/övningar med så mycket boll som möjligt är målsättningen. Barnen ska stimuleras till att vilja ha bollen, och fortsätta leka fotboll även efter träningarna på sin fritid. Eftersom Knattefotbollsskolan är en prova-på-verksamhet för många av kräver vi inte några specifika materialinköp.

650:- per barn

Fotboll, Tröja och en vattenflaska till alla små lirare ingår i anmälningsavgiften.

Idrottsplats och dagar

Vi kommer att vara på Skinnaråsens IP (Konstgräs) och träna på söndagar kl.09:00 - 10:00, Det blir sammanlagt 12 knatteträningar (6 på våren och 6 på hösten)

Vår terminen: 5 maj, 12 maj, 19 maj, 26 maj, 2 juni, 16 juni,

Höst terminen: 8 september, 15 september, 22 september 29 september 6 oktober, 13 oktober

Knatteskolan avslutas på Fotbollensdag, mer information kommer senare om detta

Välkomna!

Vid frågor kontaktar ni kansliet på kansli@risff.se

Filma era Matcher
2019-08-14 11:59

Gör som P03 och F04 - filma era matcher och tjäna pengar till lagkassan

Hej, alla Rotan-ledare!

Här kommer ett roligt förslag för era lag som dessutom ger klirr i lagkassan.

Rotebro P03 har den här säsongen filmat sina matcher och livesänt dessa på en egen SolidSport-kanal.

Även tjejerna i F04 har nu hakat på.

Filmandet är superenkelt. Man använder bara en mobiltelefon, Ipad eller annan surfplatta. Grafik, så som lagnamn, mål och tid finns “inbyggt” i appen SolidSport Broadcaster.

Sändningarna, som även sparas som repriser, har skapat mycket glädje och delaktighet i laget - kanske framför allt bland föräldrar och vänner.

Killarna vill givetvis se matcherna efteråt, de delar klipp och njuter av höjdpunkter - och föräldrar och övrig familj som inte kan närvara fysiskt vid matcherna kan följa dem via mobil eller dator.

Kul, helt enkelt.

Och det är fina minnen som sparas.

Dessutom så fungerar filmandet som en extra källa för pengar in i lagkassan. Att skapa kanalen är gratis, och lagen beslutar själva hur mycket betalt man vill ta för PPV-sändningarna. Enklast är att bli en så kallad “Månadssupporter”, så får man tillgång till alla matcher och eventuellt annat material (intervjuer, träningar, till exempel) ni väljer att lägga upp på er kanal.

Hälften av alla intäkter går rakt in i er lagkassa, hälften går till SolidSport.

Som exempel, P03 har idag elva “Månadssupportar” och kommer att tjäna ett gäng tusenlappar den här säsongen.

På roligast tänkbara sätt!

Är ni sugna på att testa?

Surfa in och skapa en egen kanal.

Har ni frågor, så tveka inte att ta kontakt med en P03-ledare.

/Styrelsen

Fotbollens Dag lördag 12 oktober
2019-06-20 08:47

Text:

Vi välkomnar alla (både medlemmar och supporters och motståndare) till Rotebro IF Fotbollens dag.

Som vanligt blir det en dag fylld av glädje, trevlig gemenskap, mat och annat skoj.

Så se till att boka in Lördagen 12 oktober i era kalendrar redan nu.