Rotebro IS Fotbollsförening
Fotboll

Rotebro fotboll är en ideell förening som tränar och spelar match på vår fina nya anläggning Skinnaråsens IP, ledorden är utveckling, glädje och sammanhållning. Vår vision är att engagera merparten av upptagningsområdets ungdomar och föräldrar i ett livslångt fotbollsintresse inom Rotebro IS FF.

Rotebro IS FF har lag i de flesta åldrar, är du intresserad att prova på är det bara att kontakta någon av ledarna i respektive lag.

Rotebro IS FF värdegrund

• Bredd ger topp, alla ska få spela
  • Vill-gör-kan är klubbens spelarutvecklingsmodell
  • Respekt för ALLA vi möter inom fotbollen
  • Föreningen och spelarens intressen är överordnade de olika lagens idrottsliga framgångar och andra intressen

Se denna video: https://www.youtube.com/watch?v=3EcOkbsujro

Gratis träning på Nordic Wellness Rotebro i februari
2023-01-31 14:29

Hej,

Hoppas många kommit igång med träningen under januari månad.

Nu inleder vi även februari med gratis träning på Nordic Wellness Rotebro.

Uppge er som medlem i Rotebro Fotboll samt ert namn i receptionen och be om att få en sk. "fri månad".

Vi återkommer inom kort med nya träningserbjudanen för 2023 som ni kommer kunna ta del av.

Yassine  och sponsorgruppen

Bli matchens viktigaste spelare - börja döma fotboll
2023-01-26 20:18

Många som tar steget har ett stort intresse för sporten och vill tjäna extra pengar. Men att döma fotboll ger dig framför allt personlig utveckling och starka fördelar när du ska söka jobb – både inom och utanför sportens värld.

Med rätt inställning kan vem som helst klara av att döma fotboll. Som hjälp på vägen får du utbildning, praktik, kamratskap och stöttning. Våga prova ett utmanande jobb som ger mycket tillbaka. Anmäl er till mig på kansli@risff.se

Och varför inte tipsa en kompis och göra det tillsammans?

Yassine

Julhälsning från styrelsen!
2022-12-16 12:18

Fotbollsåret 2022 är snart till ända

Därför vill vi oss till er ledare vända:

Ni har lärt våra barn passa, skjuta och springa

Ni har också lärt dem om kompisskap och lojalitet, inte att förringa.

Ni har kanske knutit några skor och torkat en och annan tår

Ni har pushat och stöttat och bevisat att det går

Ni lottansvariga föräldrar som tagit er an den bollen

Med grym skärpa har ni rapporterat, ni har kollen!

Och ni bemanningsansvariga som snyggt planerat vem som ska stå vart

Hur det ska göras och när det ska vara klart.

Till alla föräldrar som engagerat sig på olika vis

Grillat hamburgare, sålt kaffe, korv och festis

Ni som skjutsat, hejat och stöttat era lag

Ni som gått upp tidigt varje helgdag

Vi vill till er alla skicka vårt varmaste TACK för i år!

Vi hoppas ni alla en riktigt fin jul får!

God Jul & Gott Nytt År

Önskar

Styrelsen Rotebro Fotboll

Anders, Camilla, Johnny, Tomas, Yassine och Sussi

Rotebro Fotboll & Nordic Wellness inleder samarbete
2022-12-11 17:29

Rotebro Fotboll och Nordic Wellness har nu inlett sitt samarbete och därför är vi extra glada att erbjuda alla våra medlemmar att ta del av julkampanjen 2022, som löper ut 24 december 2022.

Genom att teckna gymkort uppe hos Nordic Wellness på Rotebro Handelsplats samt uppge att du är medlem i Rotebro Fotboll, så stödjer ni Rotebro Fotboll.

Detta gäller alla våra medlemmar som är 11 år och äldre.

Ta del av erbjudandet via denna länk: https://nordicwellness.se/julkampanj

Vi ber om att få återkomma under nästa år med nya erbjudanden och kampanjer som våra medlemmar kommer att få ta del av i vårt samarbete med Nordic Wellness.

Yassine och sponsorgruppen

Rotebroloppet 2023 – anmäl dig nu till extra bra pris
2022-12-08 20:13

Anmälan är öppen och fram till jul har du möjlighet att anmäla dig till extra förmånliga priser. Snabbast får mest rabatt.

• 15% rabatt till anmälda löpare innan Lucia. Gäller de första 150 som anmäler sig. Ange kod LUCIA
  • Efter Lucia och fram till jul bjuds det på 10% rabatt till ytterligare 100 löpare. Ange kod SANTA

Rotebroloppet går av stapeln den 1:a maj 2023 och arrangeras för och av Rotebroare. Det brukar vara en uppskattad tillställning med start på Gillbo ängar och vi som arrangörer är extra glada att få välkomna er löpare tillbaka efter några konstiga år med covid.

Ta med familj, grannar och vänner ner och delta i ett eller flera av våra lopp. Extra roligt är det att i år kunna presentera en längre distans där vi just nu finjusterar bansträckningen.

Ni anmäler er här:

Följ @rotebroloppet på Facebook och Instagram för nyheter och uppdateringar kring loppet

Vi ses i spåren

/Arrangörsgruppen för Rotebroloppet