Välkommen!

Rotebro fotboll är en ideell förening som tränar och spelar match på vår fina anläggning Skinnaråsens IP, ledorden är utveckling, glädje och sammanhållning.  Vår vision är att engagera merparten av upptagningsområdets ungdomar och föräldrar i ett livslångt fotbollsintresse inom Rotebro IS FF.

Rotebro IS FF har lag i de flesta åldrar, är du intresserad att prova på är det bara att kontakta någon av ledarna i respektive lag.

Damlaget söker målvakt.

Intresserad, hör av dig till Annelie Sandgren annelie.sandgren@telia.com

Rotebro IS FF värdegrund

Bredd ger topp, alla ska få spela

Vill-gör-kan är klubbens spelarutvecklingsmodell

Respekt för ALLA vi möter inom fotbollen

Föreningen och spelarens intressen är överordnade de olika lagens idrottsliga framgångar och andra intressen

Utbildning med Zoran
2019-08-20 09:48

Hej!

Intresset är stort, men påminner ändå!

Nu på torsdag 22 augusti så kommer alltså Rotebro IS herrtränare Zoran Lukic - tillika Årets Tränare i Sverige 2002 och 2003 samt dubbel SM-vinnare med Djurgårdens IF - hålla i den första av två utbildningar på Skinnaråsens IP.

Utbildningen är mellan 18.30-20.00 och innehåller ett teoretiskt och ett praktiskt inslag.

Detta ser jag som en viktig del i att bygga RIS FF, att stärka upp kunskapen hos vår ryggrad - det vill säga tränarna/ledarna.

Väldigt roligt att så många redan anmält sig, och har du missat denna information tidigare så är du givetvis välkommen ändå.

Bara kom!

Mvh,

Mathias Lühr

Filma era Matcher
2019-08-14 11:59

Gör som P03 och F04 - filma era matcher och tjäna pengar till lagkassan

Hej, alla Rotan-ledare!

Här kommer ett roligt förslag för era lag som dessutom ger klirr i lagkassan.

Rotebro P03 har den här säsongen filmat sina matcher och livesänt dessa på en egen SolidSport-kanal.

Även tjejerna i F04 har nu hakat på.

Filmandet är superenkelt. Man använder bara en mobiltelefon, Ipad eller annan surfplatta. Grafik, så som lagnamn, mål och tid finns “inbyggt” i appen SolidSport Broadcaster.

Sändningarna, som även sparas som repriser, har skapat mycket glädje och delaktighet i laget - kanske framför allt bland föräldrar och vänner.

Killarna vill givetvis se matcherna efteråt, de delar klipp och njuter av höjdpunkter - och föräldrar och övrig familj som inte kan närvara fysiskt vid matcherna kan följa dem via mobil eller dator.

Kul, helt enkelt.

Och det är fina minnen som sparas.

Dessutom så fungerar filmandet som en extra källa för pengar in i lagkassan. Att skapa kanalen är gratis, och lagen beslutar själva hur mycket betalt man vill ta för PPV-sändningarna. Enklast är att bli en så kallad “Månadssupporter”, så får man tillgång till alla matcher och eventuellt annat material (intervjuer, träningar, till exempel) ni väljer att lägga upp på er kanal.

Hälften av alla intäkter går rakt in i er lagkassa, hälften går till SolidSport.

Som exempel, P03 har idag elva “Månadssupportar” och kommer att tjäna ett gäng tusenlappar den här säsongen.

På roligast tänkbara sätt!

Är ni sugna på att testa?

Surfa in och skapa en egen kanal.

Har ni frågor, så tveka inte att ta kontakt med en P03-ledare.

/Styrelsen

Fotbollens Dag lördag 12 oktober
2019-06-20 08:47

Text:

Vi välkomnar alla (både medlemmar och supporters och motståndare) till Rotebro IF Fotbollens dag.

Som vanligt blir det en dag fylld av glädje, trevlig gemenskap, mat och annat skoj.

Så se till att boka in Lördagen 12 oktober i era kalendrar redan nu.

Ny styrelse i RIS FF
2019-04-26 10:09

På onsdagens årsmöte på Skinnaråsens IP så valdes följande styrelse för 2019 av närvarande medlemmar.

Ordförande: Mathias Lühr

Kassör: Anders Falck

Sekreterare: Erika Rondal

Ledamot: Anders Dalerå

Ledamot: Eren Atli

Ledamot: Angelo Constantine

Ledamot: Tomas Remaeus

Alla ledamöter valdes på ett år.

Vi vill också lyfta behovet av fler engagerade på styrelsenivå, och vädjar om ytterligare hjälp det här året i form av senare invalda suppleanter. Vi behöver sprida ut viktiga uppgifter för att göra ett så bra jobb som möjligt för föreningen.

Intresserad? Hör då av dig till mig: Mathias Lühr, på telefon 0709-721072 eller mejl mathias.luhr@gmail.com.

Övriga positioner som tillsattes under årsmötet var:

Revisor: Lars Dahlberg.

Valberedning: Fredrik Käck

Vi tackar även de avgående ledamöterna för deras jobb i styrelsen under 2018.

Bästa Rotan-hälsningar,

Styrelsen och Mathias Lühr, ordförande Rotebro IS FF

Knatteskolan
2019-04-08 18:11

Knatteskolan 2019

Kom till oss och spela fotboll, lek och träffa en massa kompisar. Hos oss finns det plats för alla små lirare. I år väder vi oss till Flickor och Pojkar födda 2012 och 2013

Knattefotbollsskolans innehåll ska vara lekfullt men med fokus på bollen. Enkla lekar/övningar med så mycket boll som möjligt är målsättningen. Barnen ska stimuleras till att vilja ha bollen, och fortsätta leka fotboll även efter träningarna på sin fritid. Eftersom Knattefotbollsskolan är en prova-på-verksamhet för många av kräver vi inte några specifika materialinköp.

650:- per barn

Fotboll, Tröja och en vattenflaska till alla små lirare ingår i anmälningsavgiften.

Idrottsplats och dagar

Vi kommer att vara på Skinnaråsens IP (Konstgräs) och träna på söndagar kl.09:00 - 10:00, Det blir sammanlagt 12 knatteträningar (6 på våren och 6 på hösten)

Vår terminen: 5 maj, 12 maj, 19 maj, 26 maj, 2 juni, 16 juni,

Höst terminen: 8 september, 15 september, 22 september 29 september 6 oktober, 13 oktober