SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen!

Rotebro fotboll är en ideell förening som tränar och spelar match på vår fina anläggning Skinnaråsens IP, ledorden är utveckling, glädje och sammanhållning. Vår vision är att engagera merparten av upptagningsområdets ungdomar och föräldrar i ett livslångt fotbollsintresse inom Rotebro IS FF.


Rotebro IS FF har lag i de flesta åldrar, är du intresserad att prova på är det bara att kontakta någon av ledarna i respektive lag.


Rotebro IS FF värdegrund

Bredd ger topp, alla ska få spela

Vill-gör-kan är klubbens spelarutvecklingsmodell

Respekt för ALLA vi möter inom fotbollen

Föreningen och spelarens intressen är överordnade de olika lagens idrottsliga framgångar och andra intressen


Se denna video: https://www.youtube.com/watch?v=3EcOkbsujro

StFF och RF-SISU genomför utbildningsveckor
2021-10-26 17:35

Under veckorna 45 och 46 genomför StFF och RF-SISU Stockholm utbildningsveckor med flera intressanta utbildningar till ledare men även spelare och vårdnadshavare. Alla utbildningar är kostnadsfria och genomförs digitalt. Ett perfekt tillfälle att utbilda sig i flera intressanta ämnen efter säsongens slut. Klicka på utbildningen för att läsa mer och för att komma till anmälan.

Vecka 45 (kurser 8-10 november)

Vecka 46 (kurser 15-20 november)

Rotebro IS FF Nyhetsbrev – Hösten 2021
2021-10-12 13:31

Covid-19 status   

Restriktionerna i Sverige har nu lättat. Dock är det viktigt att fortfarande tänka på att hålla avstånd, tvätta händerna samt hålla sig hemma om man har sjuksymptom. 

 

Ett stort tack till Juhani/Jussi för lång och trogen tjänst

 

Vi måste uppmärksamma slutet av en epok i Rotebro IF FF.

Efter 17 år i klubben så har allas vår Juhani Kujanpää gått i pension,

Många känner Juhani som klubbens kanslist, men alla som någon gång lärt känna honom vet att hans gärningar har varit långt större än dom inne på det allt mer slitna kontoret på Skinnaråsens IP.

På många sätt har Juhani symboliserat Rotans fotboll.

Som en familjemedlem har han envist slagits för att alla ska känna sig välkomna i föreningen, och när det har krävts så har Juhani varit mycket tydlig i sina sätt att nå fram till oss alla.

Som den mycket lilla föreningen i kommunen så har Rotan behövt allt det engagemang, alla tillrättavisningar och - inte minst - all den kärlek som Juhani visat klubben under alla dessa år. 

Allt han har gjort, och det är massor - det har gjorts med Rotebro IS FF:s bästa för ögonen.

Du lämnar ett stort hål efter dig, Juhani.

Men vi vet också att du aldrig kommer att sluta besöka oss uppe på Skinnaråsen, och även det är vi mycket tacksamma för.

 

Håll Rotebro Rent

Tack för bra uppslutning och mycket skärpplockning under "Håll Rotebro Rent" 12/9! 

Ni kan se videon från det här: https://fb.watch/8Ah9ZxyYiG/

Ett stort tack till våra sponsorer Arkeologikonsult och SEOM! 

 

Teknikträningarna återkommer till våren

Vi har som ni märkt bestämt oss för att inte köra dessa nu under hösten givet allt utan tar nya tag till våren och då troligen i en ny tappning. Vi återkommer här.

 

Knatteskolan och sommarfotbollsskolan 2021 slår rekord  

Höstens knatteträningar har varit ännu ett rekordår Med många duktiga spelare och ledare fylldes söndagarna uppe på Skinnaråsen med glädje, fotboll och gemenskap. Det fortsätter vi med även till vintern!

 

Bildning av nya lag

F14 och P14 lagen har nu bildats. Välkommen till klubben!

 

Fotbollens Dag  - Lördag 9 november

I år blev det en begränsad Fotbollens dag och vi siktar istället på nästa år för att slå på stort!

 

Trivsel vakter  

För att stötta våra unga domare, så kommer vi i samarbete med Stff, att börja använda oss av trivsel vakter vid hemma matcher. 

Vi har fått upptryckta västar samt kort att dela ut till publiken, för att bidra till att skapa en så god stämning som möjligt! Detta görs av frivilliga föräldrar i respektive lag. 

Om ni är intresserade av att ha detta i samband med er hemmamatch så hör av er till styrelsen? Vid varje tillfälle som ni har en trivsel vakter (Minst 2 st med väst) så får ert lag 200 sek insatt på lagkontot. 

Beroende på intresse, så kommer vi se över reglerna kring detta - för tillfället är vi bara glada över att testa detta. 

 

Inomhustider 2021/2022

Fördelningen av tider från kommunen är nu klar och vi har fått både tider inomhus i Norrvikshallen samt tider utomhus på Norrvikens IP, som plogas om vädret tillåter det.

Ett ledarmöte kommer ske under v43 för stt sätta tiderna, som sedan börjar gälla på måndag v45, efter höstlovet. Man behöver en tag för att komma in i hallen, så saknar ni en sådan så kontakta Yassine på vårt kansli,  kansli@risff.se .

 

Rotebro FF bygger om och du behövs  

Vi är fortfarande i behov av personer med kompetens av att göra ritningar och behöver hjälp för att kunna komma vidare. 

Läs mer om vad vi vill göra här: Hemmaplan | Rotebro IS sponsorsida

och maila sponsor@risff.se om du är intresserad eller har tips på någon som vi bör kontakta.

(Skicka gärna detta vidare till era vänner och bekanta som jobbar inom byggbranschen!)

 

Är du intresserad av att sponsra Rotebro Fotboll IS insamling?  

Oavsett om du vill ha en stor inverkan i våra anläggningar eller om du vill ha vara en del av Wall of Fame, så är vi öppna för en diskussion om hur vi på bästa sätt kan marknadsföra ditt företag och uppleva framgångar tillsammans.

 

Ett stort tack för de bidrag vi fått in med syftet att få till nya lokaler på Skinnaråsen.

Här kommer lite uppdateringar kring var vi är på vår resa.

 

För stunden har vi dialoger med kommunen om mark, ritningar och eventuellt stöd för att få till lokalerna. De är hjälpsamma och varje möte vi har med dem för oss framåt lite. Med det segt, kommer det att ta tid.  Vi har även kontaktakt byggskolor etc, men tyvärr inget napp än så länge. Vi fortsätter att driva på detta. Ambitionen är att fortsätta spara ihop i år och jaga fler sponsorer där vi har skickat in ett stort antal förfrågningar och är i kontakt med lokala företag.

 

Har ni några tips, eller kontakter så tar vi varmast emot dessa.

sponsor@risff.se

 

RIS Alliansen

Innebandyn och fotbollen har fortsatta träffas för att jobba med gemensamma frågor som utbildning, kläder, lotteri samt träningstider, för att nämna några.

Har ni förslag eller frågor så kan ni vända er till styrelsen.ris@gmail.com

 

Ledarmiddag 11 Nov

Våra ledare är otroligt viktiga för vår förening och självklart skall detta uppmärksammas genom vår årliga "ledarmiddag" i slutet av säsongen. Datum bokat för den 11 Nov på Ekens kök och bar. Vi återkommer med mera info i början av November. Boka in detta datum redan nu om du är ledare! 

 

Självskattningsundersökning  

Ett prioriterat områden som framkom var ledarförsörjningen och där jobbar vi med något vi kallar för ”Framtidens Ungdomstränare”.

Utöver detta hade vi StFF på besök i två av våra lag och det var uppskattat så det kommer vi fortsätt med till våren, där två nya lag kommer få ta del av detta.

 

Styrelsenärvaro i lagen  

Vi i styrelsen har med start nu till höstsäsongen påbörjat ett arbete för att förbättra kommunikationen och samspelet med föreningens alla lag. Detta genom kontinuerlig kontakt där en styrelserepresentant har huvudsakligt ansvar för ett lag. På så sätt hoppas vi kunna bistå med bättre stöttning som i sin tur kan leda till en bättre fotobllsmiljö för lag, spelare och ledare.

 

Lottförsäljning  

Nu i september så har vi gjort vår 2:a säljaktivitet för i år; detta då vi inte sitter och säljer lotter vid Coop längre. Den nya säljaktiviteten består av 20 st Sverigelotter samt 5 st Bingolotter julkalender. Vi hoppas på stor framgång och att tappet från Coop försäljningen inte blir allt för stort. 

I november kommer de sedvanliga Julbingolotterna att komma. 

 

Café försäljning 

Vi har beslutat att öppna upp cafét, utifrån de nya rådande Covid-19 restriktioner. Schema och instruktioner har skickats ut till respektive lags bemanningsansvariga och kan även läsas under dokument på hemsidan. 

 

Utbildningspaket

Den 14/2 skedde den första delen av C-utbildningen (första utbildningssteget för alla ledare inom Fotboll), C1. Den sista delen skulle ha skett i april, men blev tyvärr inställt.

Sista delen av C-utbildningen (C2) är planerad till den 20/11. Utbildare från StFF är inbokat och vi planerar att genomföra denna enligt förväntat. 

 

Samarbetet med (Stockholms fotbollsförbund) där våra tränare för 2 av våra lag inom klubben (P10 & F12)  fick coachning vid 3 var separata tillfällen föll riktigt väl ut. Vi har lämnat in en nya ansökan som vi fått beviljad för att försöka få detta igen till våren för två nya lag. 

Vi ser att detta kommer inspirera och öka kunskapen bland tränarna för att skapa ännu starkare lag framöver som har riktig kul tillsammans med mottot: så många som möjligt, så länge som möjligt! En förutsättning för att ett lag ska kunna få denna utbildning är att de ska ha genomgått hela C-utbildningen.  

 

I samarbete med RF-SISU så fortsätter vi att presentera intressanta digitala utbildningar rörande kost, skadeförebyggande, coachande föräldraskap etc.

 

Vi har en väldigt ljus vår att se fram emot och vill återigen rikta ett stort tack till alla ledare och medlemmar som fortsätter att driva denna klubb mot utveckling och en omätbar dos av glädje.

 

Mvh

RIS FF Styrelse

Håll Rotebro Rent nu på söndag 12/9 kl 11-12
2021-09-07 21:12

Hej, 

Vi ses vid Nya Rotebrohallen på söndag kl 11 och hjälper till att få vårt närområde rent genom att plocka skräp en stund och sedan avslutar vi med dricka och pizza slice! 

 

Alla medlemmar är hjärtligt välkomna! 

 

MVH

Styrelsen i samband med sponsorerna Arkeologikonsult och SEOM

Rotebro IS samarbete med Städfirma VENAB
2021-09-07 07:55

Hej,

Vi är glada att ni har nu möjlighet att stödja Rotebro IS i samband med att ni beställer städning. 

 

För varje ny kund som anlitar VENAB Städservice och som är medlem i Rotebro IS går 15kr ink moms per städtimme till föreningens kassa.

 

HEMSTÄDNING FRÅN 195KR/H!

 

Läs mer på: 

https://rotebroisff.sportadmin.se/docs/87/1606/Samarbete%20Rotebro%20IS.pdf

 

MV

Styrelsen

Nyheter från våra lag
Damer A-lag, 30/09 22:06 
Damer A-lag, 28/09 21:58 
Damer A-lag, 26/09 20:07 
Flickor 12, 15/09 17:37 
Flickor 11, 14/09 18:54 
 
SPONSORER