Rotebro IS Fotbollsförening
Fotboll

Rotebro fotboll är en ideell förening som tränar och spelar match på vår fina nya anläggning Skinnaråsens IP, ledorden är utveckling, glädje och sammanhållning. Vår vision är att engagera merparten av upptagningsområdets ungdomar och föräldrar i ett livslångt fotbollsintresse inom Rotebro IS FF.

Rotebro IS FF har lag i de flesta åldrar, är du intresserad att prova på är det bara att kontakta någon av ledarna i respektive lag.

Rotebro IS FF värdegrund

• Bredd ger topp, alla ska få spela
  • Vill-gör-kan är klubbens spelarutvecklingsmodell
  • Respekt för ALLA vi möter inom fotbollen
  • Föreningen och spelarens intressen är överordnade de olika lagens idrottsliga framgångar och andra intressen

Se denna video: https://www.youtube.com/watch?v=3EcOkbsujro

Välkommen till Knatteskolan 2022! (påminnelse)
2022-04-29 17:36

Äntligen är det dags för knatteskola för flickor och pojkar födda 2015 och 2016!

I knatteskolan väljer vi att lägga mycket fokus på spel och lek med boll och vårt mål är att alla ska ha superroligt och ta med sig bra upplevelser från fotbollsplanen. Knatteskolan är utan tvekan en perfekt plats för alla som vill vara ute och ha kul med sina kompisar.

Vart och när?

Vi håller till på Skinnaråsens IP på söndagar mellan 09:30-10:30. Vi rekommenderar att ni kommer några minuter tidigare så att alla är klara att köra i gång kl. 09:30.

695:-

I priset ingår en vattenflaska och t-shirt, samt en boll som kommer delas ut i slutet av knatteskolan.

Datum:

Vårtermin: 8 maj, 22 maj, 29 maj, 5 juni, 12 juni, 19 juni

Hösttermin: 21 aug, 4 sep, 11 sep, 18 sep, 25 sep, 2 okt

Anmälningslänk finner ni nedan:

Nytt hälsosammare sortiment i vårt café!
2022-04-22 17:14

Styrelsen i Rotebro IS satsar på ett mer hälsosamt och inkluderande sortiment i caféet tillsammans med vår nya leverantör MiniBar.

Nu blir det handknuten wienerkorv av absolut högsta kvalité, toast och supersmarriga veganska burritos. I godissortimentet finns fortfarande Kexchoklad, men också en hel rad mer hälsosamma nyheter som tillexempel torkad frukt och cashewnötter från Smiling, godis och bars utan tillsatt socker och onödiga kalorier från Nicks, samt godis som är sötat med honung från Bezzt. Glassen kommer från Triumf Glass och vårt nya ekologiska och fair trade-märkta kaffe från Kafferosteriet Löfbergs.

Schysst idrott handlar förstås framför allt om rent spel och kamratskap, men även om bra mat. Därför har vi tillsammans med vår nya café-leverantör MiniBar tagit fram ett noga utvalt, inkluderande sortiment av mat, dryck och fika. Välkomna att testa det nya sortimentet – med schysst innehåll och smak som passar både aktiva och medföljande hejaklack.

Välkommen till Knatteskolan 2022!
2022-04-01 13:40

Vart och när?

695:-

Datum:

Vårtermin: 8 maj, 22 maj, 29 maj, 5 juni, 12 juni, 19 juni

Hösttermin: 21 aug, 4 sep, 11 sep, 18 sep, 25 sep, 2 okt

Anmälningslänk finner ni nedan:

Nu öppnar nya klubbshoppen
2022-03-25 16:04

Hej,

I samarbete med ENENDA. har Rotebro IS tagit fram en profil för hela föreningen och nu har vi öppnat upp klubbshoppen. Där hittar ni de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil.

Till skillnad från tidigare kommer vi spela i mörkblåa shorts och strumpor.

Design av nya matrchtröjan är under bearbetning och vi får återkomma när den är klar för leverans.

Via länken nedan kan ni redan idag gå in och beställa våra nya träningskläder från Craft:

www.enenda.se

Hälsningar,

RIS FF

Rotebroloppet 2022 – vi behöver DIN hjälp
2022-03-21 17:23

Det är många som hoppas på att det blir ett Rotebrolopp även i år, så också vi.

Men då behövs DU! Räkna inte med att någon annan kommer att räcka upp handen – vi behöver DIG. Just nu är vi bara två glada och överoptimistiska stackare som letar kompisar. Hittar vi inga nya innan 4/4 så lägger vi loppet på is för i år, men om vi får lite nya kompisar körs loppet den 11/6.

Det är mycket som ska roddas och planeras, men vi har gjort det förut och kontakter med leverantörer, plattform för registrering finns på plats och erfarenheterna från tidigare år gör att det blir lätt bara vi är tillräckligt många.

Är du osäker på om du kan bidra? Var inte det! Skillsetet som krävs: klara av att röra dig i ett rum utan att förstöra inredningen. Vi behöver hjälp med högt och lågt, så allas händer är välkomna.

Fortfarande osäker?

Slå då en signal till Fredrik Bidevind (070-8431018) så vi kan välkomna dig in i värmen.

Kom och var en del av vår bubbla så gör vi något kul för Rotebro tillsammans!

/Fredrik Bidevind & Ryan Harley
inforotebroloppet@risff.se