Välkommen!

Rotebro fotboll är en ideell förening som tränar och spelar match på vår fina anläggning Skinnaråsens IP, ledorden är utveckling, glädje och sammanhållning.  Vår vision är att engagera merparten av upptagningsområdets ungdomar och föräldrar i ett livslångt fotbollsintresse inom Rotebro IS FF.

Rotebro IS FF har lag i de flesta åldrar, är du intresserad att prova på är det bara att kontakta någon av ledarna i respektive lag.

Damlaget söker målvakt.

Intresserad, hör av dig till Annelie Sandgren annelie.sandgren@telia.com

Rotebro IS FF värdegrund

Bredd ger topp, alla ska få spela

Vill-gör-kan är klubbens spelarutvecklingsmodell

Respekt för ALLA vi möter inom fotbollen

Föreningen och spelarens intressen är överordnade de olika lagens idrottsliga framgångar och andra intressen

Rotebroloppet 2020 - 3e gången gillt och Du behövs
2019-11-03 11:07
Knatteloppet samt stafetten

Hej!

Vill du vara med och åter igen möjliggöra förra gångens succé där vi hade över 500 deltagare som sprang Rotebroloppet ?

Projektgruppen är teamet som sköter all planering inför loppet och brukar bestå av ca 8 personer. Nu söker vi 4 nya personer som vill engagera sig i gruppen och föra in nya idéer för att vidareutveckla konceptet Rotebroloppet. Som delaktig i projektgruppen kommer du att delta på månadsmöten och ha ett specifikt ansvarsområde, så som ansvarig för funktionärerna, inköp och driften av kaféet, inköp av funktionströjor, priser och nummerlappar, sätta bansträckning, sponsorer, osv. Det här blir 3:e året vi kör och har således byggt upp en erfarenhet som gör genomförandet smidigt.

Vill man istället hjälpa till med en aktivitet under loppet den 1 Maj, som att vara en av funktionärerna eller att jobba i kafé, så kan man ingå i Aktivitetsgruppen.

Man får då själv välja en uppgift från vår aktivitetslista.

Er intresseanmälan kan göras till följande emailadress:  Inforotebroloppet@risff.se

-Namn samt telefonnummer

-Välj mellan

-Projektgruppen

-Aktivitetsgruppen

Vi önskar ert svar den 15/11

Den 1 maj 2020 är det dax igen, varmt välkommen !

Projektgruppen, Rotebroloppet

Vi söker fler tjejer födda 2012 & 2013 och killar födda 2012
2019-10-22 08:04

Vi söker fler tjejer födda 2012 & 2013 och killar födda 2012 till våra två nystartade fotbollslag Rotebro F12/13 och P12!

Om du har en tjej eller kille som är sugen på att testa fotboll är de välkommen till en förening som satsar mycket på breddidrott, utveckling för spelare och ledare på alla nivåer, jämställdhet och sunda värderingar.

Skicka en intresseanmälan till nedan där du anger barnets namn, personnummer och adress samt mail och mobil till samtliga vårdnadshavare. Ni får testa på 2-3 gånger, innan ni bestämmer er för om ni vill fortsätta.

Välkommen!

Flickor 12/13 Erika Rondal

Erika_rondal@live.se

Pojkar 12 Ulrika Sten ulrikasten@hotmail.com 0707576454

Rotebro Fotboll har ca 500 medlemmar och fotbollsgrupper för alla åldrar.

Våra ledord är utveckling, glädje & sammanhållning. Vi är en ideell breddförening.

Läs mer på https://rotebroisff.sportadmin.se

Filma era Matcher
2019-08-14 11:59

Gör som P03 och F04 - filma era matcher och tjäna pengar till lagkassan

Hej, alla Rotan-ledare!

Här kommer ett roligt förslag för era lag som dessutom ger klirr i lagkassan.

Rotebro P03 har den här säsongen filmat sina matcher och livesänt dessa på en egen SolidSport-kanal.

Även tjejerna i F04 har nu hakat på.

Filmandet är superenkelt. Man använder bara en mobiltelefon, Ipad eller annan surfplatta. Grafik, så som lagnamn, mål och tid finns “inbyggt” i appen SolidSport Broadcaster.

Sändningarna, som även sparas som repriser, har skapat mycket glädje och delaktighet i laget - kanske framför allt bland föräldrar och vänner.

Killarna vill givetvis se matcherna efteråt, de delar klipp och njuter av höjdpunkter - och föräldrar och övrig familj som inte kan närvara fysiskt vid matcherna kan följa dem via mobil eller dator.

Kul, helt enkelt.

Och det är fina minnen som sparas.

Dessutom så fungerar filmandet som en extra källa för pengar in i lagkassan. Att skapa kanalen är gratis, och lagen beslutar själva hur mycket betalt man vill ta för PPV-sändningarna. Enklast är att bli en så kallad “Månadssupporter”, så får man tillgång till alla matcher och eventuellt annat material (intervjuer, träningar, till exempel) ni väljer att lägga upp på er kanal.

Hälften av alla intäkter går rakt in i er lagkassa, hälften går till SolidSport.

Som exempel, P03 har idag elva “Månadssupportar” och kommer att tjäna ett gäng tusenlappar den här säsongen.

På roligast tänkbara sätt!

Är ni sugna på att testa?

Surfa in och skapa en egen kanal.

Har ni frågor, så tveka inte att ta kontakt med en P03-ledare.

/Styrelsen

Fotbollens Dag lördag 12 oktober
2019-06-20 08:47

Text:

Vi välkomnar alla (både medlemmar och supporters och motståndare) till Rotebro IF Fotbollens dag.

Som vanligt blir det en dag fylld av glädje, trevlig gemenskap, mat och annat skoj.

Så se till att boka in Lördagen 12 oktober i era kalendrar redan nu.

Pojkar 03, 21/10 09:06
Pojkar 09, 20/10 18:03