Välkommen!

Rotebro fotboll är en ideell förening som tränar och spelar match på vår fina anläggning Skinnaråsens IP, ledorden är utveckling, glädje och sammanhållning.  Vår vision är att engagera merparten av upptagningsområdets ungdomar och föräldrar i ett livslångt fotbollsintresse inom Rotebro IS FF.

Rotebro IS FF har lag i de flesta åldrar, är du intresserad att prova på är det bara att kontakta någon av ledarna i respektive lag.

Just nu välkomnar vi fler tjejer och damer som vill spela fotboll!

I våra lag är helt okej att kombinera med familj, skola, jobb eller annan idrott. I Rotebro fokuserar vi på att ha kul, samarbeta mellan lagen och vi vill att alla ska ha möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar. Målvakter är särkilt välkomna.
Intresserad av att spela med damlaget, hör av dig till Annelie Sandgren annelie.sandgren@telia.com

Rotebro IS FF värdegrund

Bredd ger topp, alla ska få spela

Vill-gör-kan är klubbens spelarutvecklingsmodell

Respekt för ALLA vi möter inom fotbollen

Föreningen och spelarens intressen är överordnade de olika lagens idrottsliga framgångar och andra intressen

Klubbdag RIS FF
2019-03-25 17:05

Missa inte Rotebros IS klubbdag på Skinnaråsens IP, tillfället att beställa träningskläder och övrigt från Errea/Ravellis nya kollektion.

Givetvis till rabatterade priser.

Lördagen den 6 april, klockan 10.00-13.00.

Välkomna!

Nomineringsdags
2019-03-21 13:10

Engagera dig i styrelsen

Nu kan du anmäla intresse för att själv engagera dig i Rotebro IS Fotbollsförenings styrelse, eller tipsa om någon som du tror passar. I en styrelse behövs flera olika kompetenser och extra intressant är medlemmar med olika bakgrund. Du behöver inte ha erfarenhet av styrelsearbete eller kunna allt om fotboll. Du kan vara tränare sedan flera år tillbaka eller förälder till ett barn som precis börjat spela, eller spelar på hög nivå. Det viktiga är att styrelsearbetet drivs av vettiga medlemmar som vill skapa bra förutsättningar för barn, ungdomar och spelare i Rotebro IS Fotbollsförening.

Som aktiv medlem i Rotebro IS Fotbollsförening har du möjlighet att påverka föreningens utveckling genom att till exempel engagera dig i styrelsen. Föreningen bygger på ideellt engagemang. Mathias Lühr ställer upp som ordförandekandidat även 2019, men vilka som kommer att ingå i hans styrelseteam väljs på årsmötet den 24 april. Flera personer behövs, så tveka inte att anmäla intresse även om du är osäker. Ju fler som ställer upp desto lättare blir uppgiften.

Vad innebär styrelsearbetet?

Att engagera sig ideellt i en styrelse kan vara utvecklande både för individ och förening, och rent konkret att du deltar på styrelsemöten på Skinnaråsen ca 5-8 gånger per år (ca 1,5 h). Ansvarsuppgifter delas upp mellan styrelsemedlemmarna.

Kontakta valberedningen

Är du intresserad själv eller vill nominera en kandidat, skicka ett mejl till valberedningen Lena Remaeus på l.remaeus@gmail.com. Skriv en kortfattad presentation om dig/din kandidat, vad du tror att du eller personen du tipsar om kan bidra med, samt kontaktuppgifter (namn, mejl och telefonnummer).

Frågor?

Har du frågor om styrelsearbete eller valberedningens process, så kan du också kontakta Anders Dalerå.
anders.dalera@ericsson.com eller telefon 076 144 15 33

Årsmöte 24 april

Valberedningen lägger fram förslag på styrelse som väljs på årsmötet den 24 april kl. 19.00.
Hör av dig i god tid före dess, gärna så snart som möjligt.

Mvh Lena Remaeus, valberedningen
l.remaeus@gmail.com

Knatteskola
Knatteskolan 2019
2019-03-20 11:58, Knatteskola

Knatteskolan 2019

Kom till oss och spela fotboll, lek och träffa en massa kompisar. Hos oss finns det plats för alla små lirare. I år väder vi oss till Flickor och Pojkar födda 2012 och 2013

Knattefotbollsskolans innehåll ska vara lekfullt men med fokus på bollen. Enkla lekar/övningar med så mycket boll som möjligt är målsättningen. Barnen ska stimuleras till att vilja ha bollen, och fortsätta leka fotboll även efter träningarna på sin fritid. Eftersom Knattefotbollsskolan är en prova-på-verksamhet för många av kräver vi inte några specifika materialinköp.

650:- per barn

Fotboll, Tröja och en vattenflaska till alla små lirare ingår i anmälningsavgiften.

Idrottsplats och dagar

Vi kommer att vara på Skinnaråsens IP (Konstgräs) och träna på söndagar kl.09:00 - 10:00, Det blir sammanlagt 12 knatteträningar (6 på våren och 6 på hösten)

Vår terminen: 5 maj, 12 maj, 19 maj, 26 maj, 2 juni, 16 juni,

Höst terminen: 8 september, 15 september, 22 september 29 september 6 oktober, 13 oktober

Knatteskolan avslutas på Fotbollensdag, mer information kommer senare om detta

Välkomna!

Vid frågor kontaktar ni kansliet på kansli@risff.se

2019-03-13 10:06

Nu kallar Rotebro IS FF till årsmöte.

Mötet sker i klubbhuset vid Skinnaråsen den 24 april, klockan 19.00.

Viktigt att ni medlemmar sluter upp den här kvällen, så att vi inte hamnar i samma situation som i fjol - då ett extra möte tvingades fram på grund av bristande intresse.

Det är medlemmarna - spelare, ledare, familjer - som är Rotebro IS, och det är för er styrelsen jobbar.

Det är vi tillsammans som skapar ett ännu bättre Rotebro IS.

Motioner till årsmötet ska vara inne senast den 27 mars, och dessa mejlas till Juhani på kansliet på kansli@risff.se

Väl mött!

Mathias Lühr