Välkommen!

Rotebro fotboll är en ideell förening som tränar och spelar match på vår fina anläggning Skinnaråsens IP, ledorden är utveckling, glädje och sammanhållning. Vår vision är att engagera merparten av upptagningsområdets ungdomar och föräldrar i ett livslångt fotbollsintresse inom Rotebro IS FF.

Rotebro IS FF har lag i de flesta åldrar, är du intresserad att prova på är det bara att kontakta någon av ledarna i respektive lag.

Rotebro IS FF värdegrund

Bredd ger topp, alla ska få spela

Vill-gör-kan är klubbens spelarutvecklingsmodell

Respekt för ALLA vi möter inom fotbollen

Föreningen och spelarens intressen är överordnade de olika lagens idrottsliga framgångar och andra intressen

Se denna video: https://www.youtube.com/watch?v=3EcOkbsujro

Anmälan till Knatteskolan 2021 är nu öppen
2021-03-28 17:05

Knatteskolan 2021!

Äntligen är det dags för knatteskola för flickor och pojkar födda 2014 och 2015!

I knatteskolan väljer vi att lägga mycket fokus på spel och lek med boll och vårt mål är att alla ska ha superroligt och ta med sig bra upplevelser från fotbollsplanen. Knatteskolan är utan tvekan en perfekt plats för alla som vill vara ute och ha kul med sina kompisar.

Vart och när?

Som vanligt kommer vi att hålla till på Skinnaråsens IP på söndagar mellan 09:00-10:00. Vi rekommenderar att ni kommer några minuter tidigare så att alla är klara att köra igång kl. 09:00.

695:-

I priset ingår en vattenflaska och t-shirt, samt en boll som kommer delas ut i slutet av knatteskolan.

Vi ger pengarna-tillbaka-garanti utifall nya restriktioner pga Covid-19 skulle påverka träningstillfällena.

Datum:

Vårtermin: 2 maj, 9 maj, 16 maj, 23 maj, 30 maj, 13 juni

Hösttermin: 22 aug, 29 aug, 12 sept, 19 sept, 26 sept, 3 okt

Klicka på "I Så fungerar det" så får ni beskrivning hur anmälan går till.

Årsmöte Rotebro IS FF - 22 mars 2021
2021-03-25 17:00

Hej,

Först vill jag rikta ett stort tack till alla som deltog på årsmötet i måndags. Den fina uppslutningen är glädjande och vittnar om det vi känt av länge, nämligen ett fantastiskt engagemang i vår förening.

Vi är glada att meddela att sittande styrelse fortsätter ett år till, samt kan vi rapportera ett tillskott i form av en adjungerad ledamot.

Att vi har en kontinuitet i styrelsen är en styrka, men ännu viktigare är ambitionerna de valda har i sitt uppdrag. Dessa ambitioner, och tillhörande klokskap, har gett resultat i form av bland annat en ett nytt konstgräs på Skinnaråsen.

Styrelsen ser ut så här:

Mathias Lühr - ordförande

Tomas Remaeus - kassör

Erika Rondal - sekreterare

Anders Dalerå - ledamot

Magda Sandgren – ledamot

Hilda Sandgren - ledamot

Anders Falck - ledamot

Sofia Näsström – adjungerad ledamot

Årsmötet beslutade även att nästa års valberedning kommer bestå av representanter för pojk-och flicklag födda 2009.

Ett annat beslut var att aktivitetsavgiften för de lag som har av föreningen arvoderade tränare kommer att höjas med 500 kronor. Dessa lag kommer dock att få en liten del av aktivitetsavgifterna tillbaka på grund av utebliven träning (covid-19) under delar av 2020.

Vi vill återigen rikta ett stort tack till alla ledare och medlemmar som fortsätter att driva denna klubb mot utveckling och en omätbar dos av glädje.

Med vänlig hälsning,

Mathias Lûhr

ordförande Rotebro IS FF

Spelprogrammet är klart
2021-03-24 13:33

Gå in på stff.se och kolla era matcher. Sidan är omgjord så det medför lite krångel i början.

Covid-19 på Gillboskolan
2021-03-23 16:02

Hej,

Igår informerade Gillboskolan om att flera fall av Covid-19 har konstaterats bland eleverna i åk 3 och att samtliga elever i den årskursen därför kommer att ha undervisning på distans under resten av den här veckan.

Med anledning av detta har både P11 samt F11 ställt in sina inomhusträning den här veckan, men med förhoppningar att istället träna utomhus i nästa vecka, beroende på smittoläget.

Vi vill uppmana er ledare att vara uppmärksamma på om Covid-19 förekommer i de klasser där era spelare går, i dagsläget särskilt spelare i angränsande ålder till P/F11 som ev går i närliggande klassrum, samma byggnad etc. Be dem i så fall att stanna hemma från träningen så länge sjukdom förekommer så att vi inte riskerar en ännu större smittspridning i området.

Tack!
hälsningar