Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen!

Rotebro fotboll är en ideell förening som tränar och spelar match på vår fina anläggning Skinnaråsens IP, ledorden är utveckling, glädje och sammanhållning.  Vår vision är att engagera merparten av upptagningsområdets ungdomar och föräldrar i ett livslångt fotbollsintresse inom Rotebro IS FF.


Rotebro IS FF har lag i de flesta åldrar, är du intresserad att prova på är det bara att kontakta någon av ledarna i respektive lag.


Rotebro IS FF värdegrund

Bredd ger topp, alla ska få spela

Vill-gör-kan är klubbens spelarutvecklingsmodell

Respekt för ALLA vi möter inom fotbollen

Föreningen och spelarens intressen är överordnade de olika lagens idrottsliga framgångar och andra intressen

Anmäl er till Sommarfotbollsskolan! ANMÄLAN STÄNGD!
2020-07-27 15:22
Hej, 
Det finns platser kvar till sommarfotbollsskolan 11-14 augusti för de födda 2006-2012!

När: Tisdag till fredag vecka 33 (11-14 augusti)
Tid: Klockan 09:00-15:00 
Plats: Skinnaråsens IP 
Kostnad: 1300:- per barn

Fotboll, tröja och vattenflaska samt lunch och mellanmål alla dagar ingår (vid sen anmälan kan ej garanteras att tröja & fotboll hinns få under veckan, samt så är det begränsat antal platser).

Anmälan görs nedan:

ANMÄLAN ÄR NU STÄNGD!


Hoppas vi ser så många som möjligt där! :)


Covid-19 Uppdatering: Cafet och Bingoförsäljning fortsatt pausad fram till 31AUG2020
2020-07-27 11:48
Hej!
Hoppas ni har haft en bra sommar, under de förutsättningar som getts. 

Rotebro IS Fotboll följer FHM:s, Stff och SvFF regler och riktlinjer och vi kommer fortsatt att hålla cafet och bingolottoförsäljningen på Coop stängd. Vi återkommer i ärendet, när det kommit  ut nya riktlinjer & restriktioner, dock är detta gällande fram till 31AUG2020.  

Fortsatt gäller även att all publik, inkl. föräldrar och andra anhöriga, undanbes vid matcherna. Bara de som är nödvändiga för att matcherna ska kunna genomföras (spelare, ledare och funktionärer) ska vara på plats. Detta gäller både tävlings- och träningsmatcher. Vi får alla hjälpas åt att säkerställa att detta efterlevs. 

Omklädningsrummen ska vara låsta. Om man behöver gå på toaletten eller tvätta händerna så lånar man nyckeln till handikapptoaletten av era ledare.

Som alltid – vid minsta sjukdomssymptom stanna hemma alt. skicka hem dem.

Vi hoppas att ni alla mår bra och tar hand om er i dessa annorlunda tider!

Styrelsen RIS Fotboll
Ett stort tack till, Lennart!
2020-07-02 16:22

Rotebro IS står i stor tacksamhetsskuld. 

När Lennart Liljegren, 84, nu väljer att sluta sälja lotter vid Coop så kan vi se tillbaka på en insats som är lika unik som betydelsefull för vår förening.

Så vi säger tack, Lennart! Du har skämt bort oss!


Det är lätt att tro att det är genom det ovärderliga jobbet med lotterna som Lennart satt sin prägel på Rotebro IS.

Och det är ju rätt.

Men det är inte hela storyn.

Sedan han var 16 år gammal så har Lennart varit engagerad i föreningen som spelare och ledare, och det har handlat om fotboll, innebandy, bandy och ishockey. Om man skulle dra i alla dessa interna RIS-trådar så skulle den här tack-texten kunna bli till en tack-bok.

En tjock sådan.

Sedan Bingolotto drog igång 1989 så har Lennart sålt lotter på Coop i Rotebro, och hur många hundratusentals kronor från alla sålda lotter som ramlat ner i klubbkassor hos fotbolls- och innebandysektionen sedan dess - ja, det är nog svårt att räkna ut.

Förmodligen omöjligt.

Det är då enklare att förklara vad dessa pengar betytt för oss, och det är en stor ekonomisk trygghet och en möjlighet att trycka ner medlemsavgifter och spelaravgifter till en nivå som förhoppningsvis låter alla barn och ungdomar idrotta så länge de vill.

Och det är nog så vi ska värdera Lennarts insats: i skratt, lycka och gemenskap

Egenskaperna som är allra bäst med Rotebro IS.

Så vi säger ännu en gång - tack, Lennart!

Tack för allt, och njut av ledigheten. Vi hoppas att få se dig snart på Skinnaråsens IP!

//Rotebro IS

Anmäl er till Sommarfotbollsskolan!
2020-06-14 11:46

Nu är det hög tid för alla flickor och pojkar födda 2012-2006 att anmäla sig till årets sommarfotbollsskola. Den äger rum vecka 33 och brukar uppskattas av alla inblandade - det vill ni inte missa! 


När: Tisdag till fredag vecka 33 (11-14 augusti)

Tid: Klockan 09:00-15:00 

Plats: Skinnaråsens IP 

Kostnad: 1300:- per barn

Fotboll, tröja och vattenflaska samt lunch och mellanmål alla dagar ingår.


Vi ger garanti att pengarna återbetalas om Fotbollsskolan blir inställd pga Covid-19.


Anmälan görs nedan:

https://sportadmin.se/book/?F={CD9AE483-32D4-4F48-83CD-22BDECE459EE 


Hoppas vi ser så många som möjligt där! :)

2020-05-16 20:42

Hej, alla medlemmar i Rotebro IS Fotboll!

 

Vi är medvetna om att tiderna är tuffa, men har inga planer på att sluta jobba för att vår förening ska bli ännu bättre.

Därför ber vi nu er om hjälp att utveckla den ytterligare, och det är främst kring två områden vi skulle behöva stöttning med både kunskap och arbetskraft.

Vi har inte ekonomin att anlita konsulter eller annan inköpt arbetskraft för detta, och därför vill vi ta tillfället i akt att söka expertis och handlingskraft inom vår egen förening.

Områdena det handlar om är en rejäl uppgradering av vår anläggning på Skinnaråsens IP - samt hjälp med att leta sponsorer till Rotebro IS Fotboll.

Kort sagt, så behöver vi:

 

  • En grupp som tar fram en idé kring hur vårt nya klubbhus och omklädningsrum ska bli verklighet.

För väldigt många år sedan byggdes kansliet/cafét och de röda barackerna av ett starkt gäng medlemmar. Dessa byggnader har sedan länge gjort sitt och nu är det dags att rusta upp eller byta ut dessa. Vi vill sätta samman en grupp med medlemmar/föräldrar som kan hjälpa till att driva detta arbete. Vi ser gärna att någon som har kunskaper inom bygg erbjuder sin kompetens och vi behöver även fyra-fem personer som vill vara med och stötta föreningen med detta. Det som behövs är viljan!

 

 

  • En grupp som jobbar för att få in sponsorer till klubben. 

Idag har vi tyvärr inga sponsorer för klubben och detta är något som vi bör ändra på för att möjliggöra en bred verksamhet och dessutom trygga framtiden. Och vi behöver hjälp från er medlemmar/ föräldrar att driva detta. Visste ni att sponsring är avdragsgill för företag (vid motprestation) och nog bör vi ha några företag i Rotebro eller i närområdet som är sugna att bidra till byggandet av en aktiv och sund förening.  

 

Mejla styrelsen@risff.se om du vill vara med och stötta föreningen eller om du har tips på lämpade personer som kan hjälpa till, eller tipsa om företag som vi kan kontakta för att få sponsring.

Alla förslag och idéer mottages tacksamt!

 

Med vänlig hälsning

Styrelsen RIS Fotboll

Nyheter från våra lag
Damer A-lag, 23/06 23:07 
Pojkar 11, 02/06 09:00 
Flickor 12/13, 17/05 20:59 
Damer A-lag, 17/05 20:24 
Flickor 11, 16/05 20:47 
 
SPONSORER