Välkommen!

Rotebro fotboll är en ideell förening som tränar och spelar match på vår fina anläggning Skinnaråsens IP, ledorden är utveckling, glädje och sammanhållning. Vår vision är att engagera merparten av upptagningsområdets ungdomar och föräldrar i ett livslångt fotbollsintresse inom Rotebro IS FF.

Rotebro IS FF har lag i de flesta åldrar, är du intresserad att prova på är det bara att kontakta någon av ledarna i respektive lag.

Rotebro IS FF värdegrund

Bredd ger topp, alla ska få spela

Vill-gör-kan är klubbens spelarutvecklingsmodell

Respekt för ALLA vi möter inom fotbollen

Föreningen och spelarens intressen är överordnade de olika lagens idrottsliga framgångar och andra intressen

Se denna video: https://www.youtube.com/watch?v=3EcOkbsujro

Cykla under mobilitetsveckan
2021-09-16 17:42

Hej!

Här kommer lite information inför den stundande mobilitetsveckan. Det är ett europeiskt inititativ för att underlätta och uppmuntra till hållbara resor och transporter.

Bifogar dokumenten nedan.

Nyhetsmaterial » Annons-mobilitetsveckan.pdf

Nyhetsmaterial » Mobilitetsveckan - Rotebro IS FF - A4.pdf

Hälsningar,

Yassine

Håll Rotebro Rent nu på söndag 12/9 kl 11-12
2021-09-07 21:12

Hej,

Vi ses vid Nya Rotebrohallen på söndag kl 11 och hjälper till att få vårt närområde rent genom att plocka skräp en stund och sedan avslutar vi med dricka och pizza slice!

Alla medlemmar är hjärtligt välkomna!

MVH

Styrelsen i samband med sponsorerna Arkeologikonsult och SEOM

Rotebro IS samarbete med Städfirma VENAB
2021-09-07 07:55

Hej,

Vi är glada att ni har nu möjlighet att stödja Rotebro IS i samband med att ni beställer städning.

För varje ny kund som anlitar VENAB Städservice och som är medlem i Rotebro IS går 15kr ink moms per städtimme till föreningens kassa.

HEMSTÄDNING FRÅN 195KR/H!

Läs mer på:

MV

Landslag på besök
2021-08-30 21:30

Hej!

Imorgon kl 12:00 kommer Sveriges U-21 landslag att ha träning på gräsplanen inför stundande EM-kval borta mot Montenegro och Bosnien. De som har tid och möjlighet är välkomna förbi för att kolla men tyvärr ges inga autografer då det är krav på att hålla avstånd.

Under torsdag och fredag kl 17-18 kommer även Uzbekistan som möter Sveriges A-landslag på Friends Arena den 5 sep på besök för att träna på gräsplanen.

Yassine

Flickor 12, 15/09 17:37