Välkommen!

Rotebro fotboll är en ideell förening som tränar och spelar match på vår fina anläggning Skinnaråsens IP, ledorden är utveckling, glädje och sammanhållning.  Vår vision är att engagera merparten av upptagningsområdets ungdomar och föräldrar i ett livslångt fotbollsintresse inom Rotebro IS FF.

Rotebro IS FF har lag i de flesta åldrar, är du intresserad att prova på är det bara att kontakta någon av ledarna i respektive lag.

Rotebro IS FF värdegrund

Bredd ger topp, alla ska få spela

Vill-gör-kan är klubbens spelarutvecklingsmodell

Respekt för ALLA vi möter inom fotbollen

Föreningen och spelarens intressen är överordnade de olika lagens idrottsliga framgångar och andra intressen

Pojkar 04
Rotebro P04 vinnare av 2020 Div 3A
2020-10-23 09:56, Pojkar 04
Truppen mot Hässelby borta, 3-4 vinst och säkrad serieseger framför Sollentuna FK på andra plats

Rotebro FF Seriesegerare i Pojkar P04 div 3A för 2020.
👊👊👊 🏆 💪💪💪
Att ha avgörandet i egna händer i sista matchen, åka på en kalldusch med 2 mål i baken efter 7min, att sedan vända matchen och vinna med 3-4 bort mot ett starkt Hässelby, är helt fantastiskt.

Att göra det med 14 spelare i truppen är inget annat än en BRAGD.

Vi tränare, och alla föräldrar är så fantastiskt stolta 🙏🙏🙏

Lyckad utbildning för ledare för 5-manna lag igår
2020-10-23 08:32
Rolig träning tyckte de barnen! Bra grund och inspiration sa ledarna. Tack Angelo!
Lyckad utbildning igår där teori blandades med praktik för de yngsta lagens ledare. Stort tack till Angelo som delade med sig av sin erfarenhet och kunskap och ledde utbildningen.

På måndag har ledare för 7- och 9-manna lagen möjlighet att gå utbildning.
Nu startar Knatteskolan Vinter 2020/2021
2020-10-12 18:55

Nytt för i år är att vi introducerar “Knattevinter”, det vill säga fotbollsträningar inomhus för knatteskolans yngsta spelare. I år är detta alltså aktuellt för pojkar och flickor födda 2014. Träningarna kommer att ledas av ungdomstränare som både har erfarenhet och kunskap av att träna barn i denna ålder.

Föreningens syfte med knattevintern är att fotboll som sport ska kännas som en självklar del av barnens liv, där lekfullhet i kombination med fotbollsövningar ska bygga ett livslångt fotbollsintresse. Då detta är framtaget för att erbjuda även de yngsta en vinter full med fotbollsglädje

kommer träningarna vara roliga och lekbetonade med fokus på mycket boll- och spelövningar. Vi tror att mycket bollkontakt och mycket skratt skapar utveckling och engagemang.

Alla som vill kan vara med och inga förkunskaper krävs. Vi ser gärna att ni har med vattenflaska, benskydd och skor anpassade för inomhusträningar, alltså inte fotbollsskor med dobbar.

I år vänder vi oss till Flickor och Pojkar födda 2014.

Vi kommer att vara i Häggviksskolans gymnastiksal och träna på lördagar

Flickor 14: 15:00 - 16:00

Pojkar 14: 16:00 - 17:00

Det blir sammanlagt 11 träningstillfällen följande datum:

21 november, 28 november, 5 december, 16 januari, 23 januari, 30 januari, 6 februari, 13 februari, 20 februari, 13 mars, 20 mars

Anmälan klicka här

Här kommer roliga nyheter för Rotebro IS
2020-10-05 20:50
Efter en tre år lång process och mängder av samtal med kommunen så är det nu dags att äntligen byta ut konstgräset på Skinnaråsens IP.

Kommunen har gett klartecken så att vi nu kan informera våra medlemmar om att arbetet preliminärt är planerat att börjar redan den 19 oktober  - alltså, om två veckor - och planeras pågå under en månad.

Vi tror inte vi behöver förklara hur glada vi i styrelsen är över detta nödvändiga framsteg för RIS, och att våra knattar, ungdomar och representationslag nu får fina förutsättningar att utvecklas.

Vi har bokat upp Nya Rotebroplanen mellan 19-31/10 på vardagskvällarna, för de lag som vill fortsätta att träna. Skicka er önskan (via er lagledare) om träningstider på Nya Rotebroplanen under denna begränsade tid till kansli@risff.se. Dock kommer det troligtvis innebära att antal träningstillfällen per vecka går ned under denna korta period.

Från vecka 45 får vi tillgång till Norrvikenhallen. I nästa vecka bör vi ha fått tiderna från kommunen. Ett förslag till fördelning av träningstider tas fram av styrelsen som sedan förgranskas av en representanter för flick- och pojk-lagen. Efter det kommer vi kalla till ett ledarmöte för att sätta träningsschemat.

Det vi behöver veta nu, från varje lag, är om det finns några ”speciella önskemål” gällande träningstiderna inomhus (två lag som vill samordna sina träningar, etc.), så skicka detta senast nu på fredag den 9/10 till kansli@risff.se.

Vänliga Hälsningar,
Styrelsen RIS Fotboll
Fotbollens Dag framflyttad/inställd
2020-09-25 09:08
Den 10/10 så kommer vi enbart erbjuda möjligheten att spela vänskapsmatcher. Detta då restriktionen på max 50 personer bibehålls ett tag till.

Hoppas ni har förståelse för detta och tar hand om varandra!
MVH
Styrelsen RIS Fotboll