Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen!

Rotebro fotboll är en ideell förening som tränar och spelar match på vår fina anläggning Skinnaråsens IP, ledorden är utveckling, glädje och sammanhållning.  Vår vision är att engagera merparten av upptagningsområdets ungdomar och föräldrar i ett livslångt fotbollsintresse inom Rotebro IS FF.


Rotebro IS FF har lag i de flesta åldrar, är du intresserad att prova på är det bara att kontakta någon av ledarna i respektive lag.


Damlaget söker målvakt. 

Intresserad, hör av dig till Annelie Sandgren annelie.sandgren@telia.com


Rotebro IS FF värdegrund

Bredd ger topp, alla ska få spela

Vill-gör-kan är klubbens spelarutvecklingsmodell

Respekt för ALLA vi möter inom fotbollen

Föreningen och spelarens intressen är överordnade de olika lagens idrottsliga framgångar och andra intressen

Ny styrelse i RIS FF
2019-04-26 10:09

 

På onsdagens årsmöte på Skinnaråsens IP så valdes följande styrelse för 2019 av närvarande medlemmar.

 

Ordförande: Mathias Lühr

Kassör: Anders Falck

Sekreterare: Erika Rondal

Ledamot: Anders Dalerå

Ledamot: Eren Atli

Ledamot: Angelo Constantine

Ledamot: Tomas Remaeus

 

Alla ledamöter valdes på ett år.

Vi vill också lyfta behovet av fler engagerade på styrelsenivå, och vädjar om ytterligare hjälp det här året i form av senare invalda suppleanter. Vi behöver sprida ut viktiga uppgifter för att göra ett så bra jobb som möjligt för föreningen.

Intresserad? Hör då av dig till mig: Mathias Lühr, på telefon 0709-721072 eller mejl mathias.luhr@gmail.com.

 

Övriga positioner som tillsattes under årsmötet var:

Revisor: Lars Dahlberg.

Valberedning: Fredrik Käck

 

Vi tackar även de avgående ledamöterna för deras jobb i styrelsen under 2018.

 

Bästa Rotan-hälsningar,

Styrelsen och Mathias Lühr, ordförande Rotebro IS FF

 

Knatteskolan
2019-04-08 18:11

Knatteskolan 2019

Kom till oss och spela fotboll, lek och träffa en massa kompisar. Hos oss finns det plats för alla små lirare. I år väder vi oss till Flickor och Pojkar födda 2012 och 2013

 

Knattefotbollsskolans innehåll ska vara lekfullt men med fokus på bollen. Enkla lekar/övningar med så mycket boll som möjligt är målsättningen. Barnen ska stimuleras till att vilja ha bollen, och fortsätta leka fotboll även efter träningarna på sin fritid. Eftersom Knattefotbollsskolan är en prova-på-verksamhet för många av kräver vi inte några specifika materialinköp.

 

Kostnad

650:- per barn

Fotboll, Tröja och en vattenflaska till alla små lirare ingår i anmälningsavgiften. 

 

Idrottsplats och dagar

Vi kommer att vara på Skinnaråsens IP (Konstgräs) och träna på söndagar kl.09:00 - 10:00, Det blir sammanlagt 12 knatteträningar (6 på våren och 6 på hösten)

 

Vår terminen: 5 maj, 12 maj, 19 maj, 26 maj, 2 juni, 16 juni,

 

Höst terminen: 8 september, 15 september, 22 september 29 september 6 oktober, 13 oktober

 

Knatteskolan avslutas på Fotbollensdag, mer information kommer senare om detta

 

Välkomna!

 

Anmälan

https://sportadmin.se/book/?F={CD9AE483-32D4-4F48-83CD-22BDECE459EE}

 

Vid frågor kontaktar ni kansliet på kansli@risff.se

Rotebro FF och Rotebro IBK fördjupar samarbetet
2019-03-31 21:01
Ordförandena, Mathias Lühr samt Maria Rignér, talar tillsammans på Rotebro Idrottsgala för att fira RIS 100 År

Under en längre tid har det i de båda klubbarna funnits tankar om ett fördjupat samarbete.  I och med 100-årsjubiléet blev det naturligt att inleda en närmare dialog. Nu är ett första steg taget i och med ett gemensamt avtal med Ravelli/Errea.


Rotebro IBK och Rotebro FF har ett långt gemensamt förflutet sedan alliansen bildades 1918. Många aktiva och ledare är medlemmar i båda klubbarna. Det finns mycket att vinna på ett närmare samarbete och i höstas tog de båda styrelserna initiativet till ett gemensamt avtal om kläder och utrustning med Ravelli/Errea. Nu är ett avtal skrivet, som bl a innebär att en gemensam kollektion av träningskläder håller på att tas fram.


- Det känns otroligt bra att vi tar det här första steget till ett närmare samarbete, säger Mathias Lühr, ordförande i Rotebro FF. Med vår gemensamma historia och vår bas i Rotebro har vi alla så mycket att vinna på att jobba närmare tillsammans. Det här är ett första steg och det finns mycket mer att göra. Som ett nästa konkret steg kommer vi att lägga innebandyns träningstider för nästa säsong i en gemensam arbetsgrupp för att i största möjliga utsträckning undvika att träningarna krockar för lagen i samma åldersgrupp.


- Det är ett riktigt bra avtal vi arbetat fram tillsammans, säger Carl Schwieler, medlem i styrelsen i Rotebro IBK. Vi har sedan länge en inarbetad relation med Ravelli/Errea och vi tycker att samarbetet fungerar bra med en alltid hög servicegrad från deras sida. Nu har vi ett förmånligt avtal där vi också förbättrat vissa delar, som t ex att Ravelli/Errea med hjälp av ett lager med produkter på hemmaplan förbinder sig att hålla utlovade leveranstider bättre än vad som ibland skett tidigare.


Ravelli/Errea kommer i och med detta även att leverera all utrustning för innebandyn genom nya avtal med de största leverantörerna av innebandyutrustning. Rotebro IBKs avtal med Klubbexperten avslutas därmed.


Mer information om den nya gemensamma träningskollektionen, som kommer att bära Rotebro IS logga, kommer inom kort. Innan den är klar tar inte Ravelli/Errea emot några nya beställningar på klubbkläder. 

Klubbdag RIS FF
2019-03-25 17:05

 

Missa inte Rotebros IS klubbdag på Skinnaråsens IP, tillfället att beställa träningskläder och övrigt från Errea/Ravellis nya kollektion.

Givetvis till rabatterade priser.

Lördagen den 6 april, klockan 10.00-13.00.

Välkomna!Nomineringsdags
2019-03-21 13:10

 

Engagera dig i styrelsen

Nu kan du anmäla intresse för att själv engagera dig i Rotebro IS Fotbollsförenings styrelse, eller tipsa om någon som du tror passar. I en styrelse behövs flera olika kompetenser och extra intressant är medlemmar med olika bakgrund. Du behöver inte ha erfarenhet av styrelsearbete eller kunna allt om fotboll. Du kan vara tränare sedan flera år tillbaka eller förälder till ett barn som precis börjat spela, eller spelar på hög nivå. Det viktiga är att styrelsearbetet drivs av vettiga medlemmar som vill skapa bra förutsättningar för barn, ungdomar och spelare i Rotebro IS Fotbollsförening.

 

Som aktiv medlem i Rotebro IS Fotbollsförening har du möjlighet att påverka föreningens utveckling genom att till exempel engagera dig i styrelsen. Föreningen bygger på ideellt engagemang. Mathias Lühr ställer upp som ordförandekandidat även 2019, men vilka som kommer att ingå i hans styrelseteam väljs på årsmötet den 24 april. Flera personer behövs, så tveka inte att anmäla intresse även om du är osäker. Ju fler som ställer upp desto lättare blir uppgiften.

 

Vad innebär styrelsearbetet?

Att engagera sig ideellt i en styrelse kan vara utvecklande både för individ och förening, och rent konkret att du deltar på styrelsemöten på Skinnaråsen ca 5-8 gånger per år (ca 1,5 h). Ansvarsuppgifter delas upp mellan styrelsemedlemmarna.

 

 

Kontakta valberedningen

Är du intresserad själv eller vill nominera en kandidat, skicka ett mejl till valberedningen Lena Remaeus på l.remaeus@gmail.com. Skriv en kortfattad presentation om dig/din kandidat, vad du tror att du eller personen du tipsar om kan bidra med, samt kontaktuppgifter (namn, mejl och telefonnummer).

Frågor?

Har du frågor om styrelsearbete eller valberedningens process, så kan du också kontakta Anders Dalerå.
anders.dalera@ericsson.com eller telefon 076 144 15 33

 

 

Årsmöte 24 april

Valberedningen lägger fram förslag på styrelse som väljs på årsmötet den 24 april kl. 19.00.
Hör av dig i god tid före dess, gärna så snart som möjligt.

 

Mvh Lena Remaeus, valberedningen
l.remaeus@gmail.com
072-222 17 38

Nyheter från våra lag
 
SPONSORER