Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
"Våga, vilja, tro - Rotebro"

Vilka är vi?

Rotebros damjuniorer är idag ett gäng tjejer som är födda 99-03. 

Vi har tillsammans satt upp en tydlig målsättning, förutom att utvecklas som individer ska vi vara det lag som har roligast tillsammans!

Vi tränar tillsammans med vårt damlag. Det nära samarbetet gör att vi bl.a. kan få del av den erfarenhet som finns och vi lär känna varandra vilket gör det lättare när tjejerna tar steget upp och spelar med damlaget.

När vi inte tränar eller spelar matcher hittar vi också på annat som stärker lagsammanhållningen.

Våra tränare har lång erfarenhet som både tränare och spelare och har gått många utbildningar genom Stockholms fotbollsförbund.


Om du är intresserad av att komma och provträna med oss hör av dig.

Annelie Sandgren, tel 070-6811550


En match med både upp och ner...
2018-04-22 21:42
Så var seriepremiären över och den gav oss positiva signaler trots förlust med 4-2 mot Viksjö som vi alltid har jämna fajter mot. Vi börjar matchen bra och äger de första 30 minuterna och det med ett lag där vi hälsade på varandra i omklädningsrummet och sade våra namn så att alla visste vad vi skulle ropa på planen. För förutom bra inställning, så skulle vi skjuta mycket och snacka med varandra. Vi lyckas med allt detta men sedan så blir det lite för lite med bara en avbytare framförallt med lite skador och att det saknas kondition på stora delar av laget (det positiva med det är att det är enkelt att åtgärda, så ut och träna ork själva tjejer). Viksjö tar över och får energi av att de kvitterar och sen dessutom får en straff. Kul är att idag så fick vi ytterligare en tjej med från 04:a laget, välkommen Julia :)
Bra kämpat och vi tar med oss allt det bra vi gjorde, där finns mer att hämta.
/Annelie
Fotbollslag på hal is... :)
2018-03-10 18:06
Full aktivitet med både boll och sop ...
Vårens eller vinterns första träningsmatch kanske vi ska kalla det blev av på Enebybergs IP och det kan vi tacka vaktmästare och EIF-ledare med sop och salt för. Vi lyckades till sist få ihop till rätt antal spelare samt ca 1,5 avbytare i halva matchen. Malin vår nya coach gjorde idag premiär, hon gör ett bra första coachande, men det kan inte vara helt lätt då hon inte ens träffat alla tjejerna som dessutom inte de heller träffat varandra men vad gör det när vi har med goa tjejer att göra. Alla tjejer kliver in på plan med inställningen att göra sitt bästa och det tycker jag att de gjorde hela matchen som idag spelades 3 x 30 min. Vi gör 1:a målet och det är Katrina som både gör premiär i laget och som målgörare Kul. Ella idag målvakt lyckades hålla värmen bl.a. genom att göra några fantastiska benparader. Tjejerna spelar småpassningsspel vilket också är det enda som går att spela när det är halt. Enebyberg vinner matchen men det syns att de är ett lag som känner till varandra och har spelat mer ihop vilket ger resultat även om mycket inte gick att planera när alla halkade omkring.
Det vi tar med oss är att trots inte helt optimala förutsättningar så finns det guldkorn för Malin att jobba vidare på och kunna utveckla med sin taktik.
Ser fram mot säsongen på mjukt grönt gräs.
Tack tjejer för en tuff start :)
/Annelie
Vi tuffar på
2018-02-09 14:43
5:e träningen in på försäsongen, och vi njuter utav den behagliga temperaturen i hallen på Norrviken. En träning kvar innan första träningsmatchen då vi tar emot IK Frej på hemmaplan!

F16/19-lagets nya tränare!
2018-01-28 18:10

Vi är så glada att välkomna Malin Backsäter som coach till F16/19-laget. Malin kommer också att vara delaktig som tränare i våra samträningar med damlaget. 

Stor uppslutning på säsongens första träning!
2018-01-11 22:36
Fullt både på och vid sidan av planen...
Kul att se så många tjejer på säsongens första träning som dessutom var vår första samträning för F16/19- och damlaget. 
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Rotebro IS Fotbollsförening, 15/10 05:00 
Rotebro IS Fotbollsförening, 12/10 16:47 
Rotebro IS Fotbollsförening, 24/09 15:10 
Rotebro IS Fotbollsförening, 19/09 12:32 
Rotebro IS Fotbollsförening, 07/09 16:22 
Rotebro IS Fotbollsförening, 28/08 14:35 
 
SPONSORER