SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Rotebros damlag!
Vi är ett härligt gäng i blandade åldrar som tycker om att spela fotboll.

Om du är intresserad av att komma och provträna med oss hör av dig.

Annelie Sandgren, lagledare

annelie.sandgren@telia.com

tel 070-6811550Bra spelad match...
2021-06-18 21:45
Damlaget tackar Juhani för allt stöd till Rotans tjejer under alla år :)

Fredagkväll på Skinnaråsen i solsken, sista matchen i Viktoriacup gruppspelet och vi möter Vasalund, det laget som nu klart vann gruppen.

När matchen börjar står det fortfarande 0-0 efter att Rotans extrastraff inte resulterade i mål. Det blir en relativt jämn match mellan två lite olika lag. Vasalund ett lite yngre lag som är bollsäkra och samspelade, Rotan som har mycket erfarenhet och är tuffa i närkamperna men saknar matchspel innan dessa tre matcher. Vasalund tar ledningen i mitten på första halvlek. Sara och försvaret storspelar och ser till att de inte får näta igen förrän i sista minuten på andra halvlek då en riktig höjdare smiter in under ribban. Det är en riktigt bra match tjejerna gör ikväll och vi ser nu fram emot fler matcher i höst.

/Annelie

Spännande match som slutade oavgjort
2021-06-14 13:06
Rotan i sitt vita bortaställ i solen på Aspuddens IP

Grym match av tjejerna. 1:halvleken klockrent spel från vår sida. Startade med att Sara säkert satte straffen som vi får som div. 5-lag som möter ett div. 4-lag.  I andra började vi krokna och Kransen United började ta över men det dröjde till ca 10 min kvar innan de fick in kvitteringen 😥 Då hade vi bytt till 4 1 4 1 uppställning  med Sussi som stöd framför mittbackarna. 

Tyvärr fick vi återbud från Annika samt Mathilda R under dagen. Moa hade ett friläge i första där hon rullade bollen ca 1 dm utanför stolpen. Annars vill jag nog påstå att vi hade fler målchanser än våra motståndare. En juste välspelad match mellan 2 ganska så jämna lag.
/Henke

 

ÄNTLIGEN match :)
2021-06-04 22:05
Laget för dagen, fysioterapeut får behandling av skadad, härlig fotbollskväll

Vi har väntat, vi har väntat och vi har väntat, tillslut som kom den matchkvällen. Victoria cup som i år spelas i ett cupspel så att de lag som har spelare födda tidigare än år 2002 också ska få spela match. Vi mötte ikväll Enebyberg hemma som ska spela div. 4 när och om det blir seriespel vilket gav oss en straff innan spelet drog igång, Sara är inte bara en toppenmålvakt utan också en säker straffskytt ger oss ledningen. Enebyberg kvitterar ganska tidigt in i matchen och det står 1-1. Vi ställer idag upp med ett lag som bl.a. består av Pauline och Fatima som gör premiär i Rotandressen, Matilda, Johanna K och Tina som hittat tillbaka till fotbollen och vårt lag igen - Superkul! Det blir lite av kalvar på grönbete att äntligen få spela match igen efter nästan 8 månaders uppehåll. Tjejerna jobbar på och hittar mer och mer rätt i passningsspelet när de fått spela en stund. Detta resulterar i ett ledningsmål efter ett mönsteranfall som börjar redan i försvaret tillslut landar bollen hos Lisa som sätter 2:an.

Vi märker sen av både matchovana och kanske lite bristande kondition, för Enebybergs unga och säkert mer samspelade lag spelar runt, vi får jaga mer och blir oftare 2:a på bollen bl.a. det resulterar i ytterligare 3 baklängesmål. Enebyberg tilldöms en straff som går utanför vilket också blir resultatet i deras anfall i slutet av 1:a halvlek och hela 2:a halvlek som blir mållös. Tack tjejer för kvällens underhållning vad vi har längtat och nu är vi igång :)

/Annelie

Tisdag och träning :)
2021-04-27 21:05
Instruktioner innan träningen sätter igång...

Härligt att se så många taggade för att få träna trots att kvällen är kylig. Lätt att förstå när man kliver ut på Skinnaråsens nya fina konstrgräs.

Vi längtar bara tills pandemin låter matchandet starta.

/Annelie

Äntligen!
2021-02-23 22:07
Peppade tjejer som fick börja träna
Så kul att vi äntligen är igång med träningen, snabba ryck och det blev träning av redan denna vecka.

Vi kommer att fortsätta träna tisdagar 20.00-21.30 på Skinnaråsens nya konstgräs, så länge vädret tillåter och det ser det ju ut att göra :)

Hoppas att fler får möjlighet att komma redan nästa vecka.

Hälsningar
Ledarna
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Rotebro IS Fotbollsförening, 13/06 21:23 
Rotebro IS Fotbollsförening, 23/05 18:34 
Rotebro IS Fotbollsförening, 23/05 06:00 
Rotebro IS Fotbollsförening, 06/05 15:13 
Rotebro IS Fotbollsförening, 02/05 21:14 
 
SPONSORER