Anmäl er till Sommarfotbollsskolan 2023 här →
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rotebro IS Fotbollsförening
Fotboll
Välkommen till Rotebro IS FF P11
Välkommen till P-11 lagsida. Här återfinner du den information du behöver! Vi tränar på måndagar 17:30-19:00 och torsdagar 17.15-18.30 på Skinnaråsens IP.

Börja träna med oss? Är du född 2011, kom ner till träningen och sök upp oss ledare. Vid frågor om medlemskap och träningsavgift i föreningen - tag kontakt med föreningens kansli eller anmäl via länken nedan.

https://register.sportadmin.se/pop/ko.asp?ID=467498577

Tel: 073-180 57 48
E-post: kansli@risff.se

Alla ledare planerar och håller i träningar, roddar inför, under och efter matcher och cuper helt ideellt, ingen ledare är arvoderad på något sätt. Det är alltså vår fritid som vi investerar i laget. För att få vårt övriga familjeliv och arbeten att fungera ihop med engagemanget behövs förstärkning på alla funktioner, främst en lagledare och bemanningsansvarig. Ju fler vi blir desto mindre belastning på var och en av oss så tveka inte att höra av er så vi kan fortsätta med P11 laget.


Som föräldrar utan officiell ledarroll behöver alla stötta laget: 
  • Bistå tränare vid träningar med enklare sysslor som uppsättning/borttagning av koner och material. Samla in bollar. Hjälp till att bära in i förrådet efter avslutad träning.
  • Bemanna cafeteria m.m. vid lagets eller föreningens egna evenemang.
  • Allmänt hjälpa till när klubben behöver insatser, exempelvis administration kring lott- och Bingolottoaktiviteter.
  • Ta initiativ! Bidra med en lagaktivitet, en fika efter en cup, baka...

Välkomna att börja spela fotboll med oss!
Rotebro IS P11 - SolidSport kanal
2020-06-02 09:00
Som månadssupporter 59 sek/mån så stöttar du lagkassan månadsvis samtidigt som du får tillgång till alla matcher som livesänds, repriser m.m. Avsluta när du vill!
Följ med på vår fotbollsresa på Instagram!
2020-05-12 10:58
Full fart framåt!
2019-04-01 23:32
De är många, de är lite överallt, och de sprider en sprudlande energi Rotans Young Boys. 

Vi har ju träningsmatchat lite på strötider efter nyår när vi lyckats knuffa bort ett par äldre årskullar från Fotbollshallen, Men det har varit relativt trångt och stressigt, vilket inte alltid är helt enkelt hanterat med så många, så små, stora lirare. Därför var 2,5 h ute i friska luften, på tre fjärdedels helplan en lyx idag. På fem planer spelades totalt 25 st 25-minutersmatcher, och så grymt kul det var! 

Tillsammans med våra gästande lag Knarrbacken, SFK Norrviken, Kallhäll, och Håbo hjälptes vi alla åt med domarpiporna, plankonandet, och målbursläpandet. Med P08 matchandes på den sista fjärdedelen fick vi hjälp med kaffeserveringen (tack!) så på ett nära nog soldränkt men isande kallt och blåsigt Skinnaråsen var stämningen och gemenskapen på topp! En hel del snygga mål, passningar, och målvaktsräddningar bjöds vi på, och den där glöden i alla killars ögon, både i våra grabbars och i motståndarlagens, gick inte att ta miste på... det här är bara början på allt kul vi kommer få uppleva ihop med de här killarna! 

Tack för underhållningen grabbar! Det här gör vi om! Snart!

Tack även till er föräldrar som hjälpte till idag på olika sätt, ni som coachade gjorde ett fantastiskt jobb! Tack till er som tog lottansvaret, nu hjälps vi alla åt att sälja och ser till att redovisa försäljningen i tid. 

På det temat; jag hoppas det är fler än jag som läst Alex andra utskick... 
- Laget behöver alltså som vi sa på avrundningen i cafet en lottansvarig. 
- Laget behöver också (akut) en bemanningsansvarig då Sollentuna5a ska anordnas på Skinnaråsen om inte alltför lång tid. 
- Och sist men inte minst behövs en lagledare. 
Går alldeles utmärkt att kombinera två av ovanstående roller, de är verkligen inte betungande när vi nu kommit igång ordentligt och mycket är väloljat.
Återkoppla till Alex är ni snälla så slipper vi tjata!

Träning utomhus nästa söndag, kalendern uppdaterad, väl mött då!

Ledarna P11
Kvällens mesta krigare - WOW!
2019-02-23 20:53
Efter ett par helger hängandes med Kallhäll, och flera jämna matcher med deras sportsliga och schyssta gäng, var det dags att träffa Håbo nu ikväll. 

Det blev lite manfall under den gångna natten och under dagen idag, jobbigt nära inpå avspark roddade vi ledare rätt frenetiskt för att lösa det. Vi trodde också vi lyckats, bara för att ett par timmar senare, på plats konstatera att förutom de sjukanmälda dök ytterligare ett par anmälda spelare inte upp, och där stod vi, trots två inlånade spelare från annan årskull med bara tio spelare. Vi hade alltså inga avbytare!... Skärpning hör ni! Har man anmält sig till match kommer man. Blir man sjuk så kontaktar man sina ledare.

I alla fall tog sig våra tio Rotan-killar an uppgiften föredömligt, taggade till tänderna kämpade båda femmorna fantastiskt väl! Emellanåt fick vi se briljanta passningssekvenser, och den härliga glädjen på planen hos alla killar, både Rotebros och Håbos, gick inte att ta miste på. Underbart att se hur alla hjälper varandra, och försöker få med alla i spelet. Killarna vill varandra väl, och gör varandra bra, grymt! Och med så få spelare blev det en blandad kompott på ena planen, och roligt att se hur väl det gänget direkt hittade varandra, på och utanför planen, trots att de inte spelade med sina vanliga skolkompisar. Det ska vi jobba på ännu mer när vi flyttar utomhus, och har en större yta att träna på.

Bra jobbat alla killar, vilka hjältar ni tio som spelade idag är! Ska bli jättekul att träffa Håbo igen nästa lördag, för fler jämna, schyssta och roliga matcher!

Väl mött på träningen i morgon!

Ledarna P11
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Rotebro IS Fotbollsförening, 12/05 10:24 
Rotebro IS Fotbollsförening, 05/05 09:44 
Rotebro IS Fotbollsförening, 03/04 16:40 
Rotebro IS Fotbollsförening, 19/03 16:48 
Rotebro IS Fotbollsförening, 17/03 15:36 
Rotebro IS Fotbollsförening, 16/03 16:28 
 
SPONSORER