Under vintersäsongen tränar F11 i Sollentuna Fotbollshall på lördagar 08:00–09:00. Kul om fler elvor vill börja träna med oss!

Kontaktinfo till lagledare Rosalee Hansen

rosalee.hansen@hotmail.com

Fotbollensdag!
2019-10-16 11:32
I lördags arrangerades Fotbollens Dag av klubben och en härlig dag fick vi trots regn.
Alla 19 tjejer var med så det gör det extra roligt och vi kunde ta en lagbild med alla.

Vi hade bjudit in Viby/Norrviken - så att det skulle kännas som riktigt derby. De kom med 2 lag och som i Sollentuna5an så blev det två mycket jämna matcher - Vi spelade 2x20 min.

Lag 1: En välspelad match med fina passningar och bra jobb hem av anfallarna. Mycket jämt mellan de 2 lagen, som också slutade med lika många gjorda mål.

Lag 2: Lika här en mycket jämn match som började med att motståndarna gjorde mål. Men vi jobbade oss in i matchen och kunde kvittera och sen ökade vi på med flera bra målchanser som vi tillslut började göra mål på - en riktig kämparinsats i regnet gjorde att vi lyckade göra några fler mål än motståndarna.

ETT STORT TACK till Viby/Norrviken som gästade oss.

Vi avslutade med gemensam fika som snabbt blev avbruten av klubbens arrangerade godisregn som tydligen var mer poppis...konstigt!

TACK TILL ALLA FINA SPELARE OCH FÖRÄLDRAR!

hälsar Ledarteamet
En kylig sista Sollentuan5a för denna säsong
2019-10-07 13:41
Vilken fin men kylig avslutning vi fick på Sollentuna5an igår. Vi ställde upp med 3 lag denna gång så att vi skulle maxa speltiden för alla. Vi startade upp morgonen med 2 fina matcher och det märktes att tjejerna var taggade och målen sprutade in. Sen fortsatte vi med flera jämna matcher och under de avslutande matcherna så tittade solen fram också och vi från sidan kunde njuta av spelet från tjejerna.
Vi vill framhäva det fina passningsspelet och hur de nya tjejerna i laget har gått framåt i utvecklingen. Vi tar med oss att vi måste öva mer på skott, vi hade otroligt många målchanser som vi kunde gjort mål men som vi inte fick till.
Stort tack till alla som kom och tittade och hejade på och trotsade kylan.

/Ledarteamet
Kämparinsatser på Sollentuna5an
2019-09-22 20:27
Återigen hade vi en fin Sollentuna5a på Edsbergsfältet. Vi ställde upp med 2 lag och med många nya tillskott i laget så hade vi flera avbytare än vanligt till varje lag.
Både lagen började lite knackigt i matcherna då vi hade lite svårt att hitta vår position på planen men slutade aldrig att kämpa vilket resulterade i att matcherna oftast slutade med mycket bra spel. Kämparglöden när man ligger under och vinner tillbaka matchen det den bästa känslan.
Det bjöds på många fina avslut och bra målvaktsinsatser. Lite mer träning på försvar och snabbare omställningar och hitta sin position i spelet kommer förmodligen vara fokus på kommande träningar.

Tack alla föräldrar som alltid kommer och tittar och hejar!
Härlig dag på Sollentuna5an idag!
2019-09-08 20:33
RIS F11 Lag Blå och Röd
Vilken härlig dag det blev på Edsbergsfältet idag. Vi ställde upp med 2 lag och hade 16 tjejer som spelade. Idag var det verkligen bevis på att träning ger färdighet - i veckan så tränade vi på att göra snabba inkast/insparkar som de visade direkt och som gav resultat. Vi tränade även på att ligga lite närmre anfallarna i försvarsspelet och det var ett mycket bra försvarsspel.

6 jämna matcher med många mål vilket alltid är så roligt. Det som tjejerna ska ha stört beröm för idag var att de kämpande hela tiden ända tills domaren blåste, exempelvis ett av våra lag började med att ligga under varje match och kämpnade sig sen upp och vände och gjorde tillslut mer mål än motståndarana i varje match. Det kallar jag kämparanda och team spirit!

Kämparanda, fina passningar och bra målvaktsinsatser summerar dagen bra.

Stort tack till er alla som hejade på tjejerna idag!

Hälsningar från tränarteamet!