Vi är ett härligt gäng elvor som tränar 2 gånger i veckan:
Måndagar kl 17.30-19.00 på Rotebro Bollplan
Onsdagar kl 18.30-20.00 på Skinnaråsens IP

Vi spelar matcher i St Erikscupen under våren och hösten.

Alla som vill är varmt välkomna att komma och träna - maila oss gärna innan.

Kontaktinfo:
Lagledare Lena Remaeus, mob 072-222 17 38, l.remaeus@gmail.com
Tränare Linda Olofsgård Lindfors, mob 070-698 5453, lo@wfab.se

Seriepremiär i Sanktan!
2021-05-09 19:23

Första matchen någonsin för Rotebro F11 i Sankt Erikscupen spelades i strålande solsken klockan tolv på Bolindervallen mot Kallhäll och vilken match det blev. Alla låg bra i positionerna, det var fantastiskt passningsspel, otrolig energi och väldigt många mål.  I tredje halvleken tappade vi lite i försvarsspelet, men nåt måste vi väl ha att träna på till nästa gång också. En jättekul premiär i Sankt Erikscupen för laget!

Andra matchen spelades nästan samtidigt på Kungsängen IP med start i strålande solsken och avslutades i snöblandad regn. Men något snöblandat regnspel var det verkligen inte. Alla spelare gjorde en kanonmatch och höjde sig ett snäpp från träningarna och visade framförallt upp ett superfint passningsspel. Många mål framåt och ett mycket fint målvaktsspel.

Allt gott från oss ledare!

Första träningen på nya konstgräset!
2021-04-15 20:03

Vi måste ju bara få dela denna bild från träningen igår på Skinnaråsen. Klarblå himmel, endast 2 tjejlag på hela skinnaråsen, underbart fin ny konstgräsplan och tjejer på strålande humör. Vilken magisk kväll.

Här står vi och gör ett avbrott mitt i träningen och alla får stanna upp för att ge varandra beröm för något.

Solig hälsning från Ledarna!

Sista träningen för året!
2020-12-21 15:51
I lördags hade vi vår sista träning för året och det var ju verkligen på håret att vi fick till det innan de stängde alla kommunala idrottshallar.

Vi fick en trevlig avslutning med diplom och medaljutelning då alla spelare uppmärksammades inviduellt från årets Sollentuna5a och övriga matcher.

Vi får återkomma med hur träningarna kommer att äga rum efter jul, om vädret tillåter så kanske vi kan köra på vår nya konstgräsplan på Skinnaråsen. Planera för samma tider som innan.

Vi passar på att önska alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Sollentuna5an i lördags
2020-09-15 21:29
Här kommer en något sen rapportering från vår Sollentuna5a i lördags på Edsbergsfältet.
Detta var tredje helgen på raken som vi körde Sollentuna5an. Återigen så visade tjejerna upp fint spel och levererade många fina mål. Extra plus till bra energi på planen. Vi kan jobba ytterligare lite mer med försvarsspelet och våga gå på och markera och ta boll lite tuffare.
MEN vilka duktiga tjejer vi har...vi räknar ju inte mål och resultat ...men hade vi gjort det så kan vi konstatera att vi inte har förlorat någon match än, men det har varit fina och jämna matcher...hur ska detta sluta!
Sollentuna5an och städdag
2020-08-30 19:41
Nöjda och glada tjejer!
Vilken härlig helg det blev! Vi började på lördagen med en corona anpassad Sollentuna5a på hemmaplan naturgräs på Skinanråsen - underbart fin plan och härligt att ibland få spela på riktigt gräs.
Vi var 4 lag som turades om att möta varandra, Töjnan, Vallen och Vaxmora. Tjejerna visade verkligen att på hemmaplan då spelar vi bra. De bjöd på fint passningsspel, otroligt fint understöd i försvaret, bra målvaktsspel och otroliga framspelningar till mycket fina och framförallt många mål. Ja ni hör ju kunde inte bli bättre. Vi önskar så att ni alla kunde varit med och sett detta.
Träningarna framåt så tar vi med oss att vi får träna på att uttnyttja ytorna mer, prata mer och visa på plan vart vi finns och det var många slavriga skott för långt utifrån. Vi lyckade precis undvika skyfallet av regn som sen kom på eftermiddagen. Vi vill också passa på att ge Bellas storebror ett extra stort tack för att han ställde upp som domare på några av våra matcher. Guld värt!

På söndagen var det många tjejer som slöt upp för den gemensamma städdagen. De verkade tycka att det var riktigt kul och viktigt att få hjälpa till att städa på gatorna. Ett härligt initaitiv av klubben. Vi lyckades fylla många påsar med skräp och avslutade städtimmen med pizza och dricka.