Välkommen till Rotebro IS FF F13

F13 är ett gäng glada fotbollstjejer födda 2013 som nu tränar på vår fina plan Skinnaråsen på tisdagar kl 1730-1830.

Vi välkomnar fler nya spelare till vårt lag. Spelglädje och att ha kul är viktigast hos oss! Att provträna går jättebra, kontakta bara vår Lagledare innan.

Rotebro IS FF är en ideell förening och i en sådan behöver alla föräldrar till spelare engagera sig i mån av tid och möjlighet.

Som föräldrar utan officiell ledarroll behöver alla stötta laget med bland annat:
  • Bistå tränare vid träningar med enklare sysslor som uppsättning/borttagning av koner och material. Samla in bollar. Hjälp till att bära in i förrådet efter avslutad träning.
  • Bemanna cafeteria m.m. vid lagets eller föreningens egna evenemang.
  • Allmänt hjälpa till när klubben behöver insatser, exempelvis administration kring lott- och Bingolottoaktiviteter.
  • Ta initiativ! Bidra med en lagaktivitet, en fika efter en cup, baka...

Välkomna att börja spela fotboll med oss!
Kontakta Lagledare på Erika_rondal@live.se
Fortsatt inställda träningar pga Covid-19
2021-01-19 09:54
Hej,
Fram till den 24JAN2021 så är alla inomhushallar stängda och träningar inställde (beslut från kommunen). Vi väntar på att information ges från kommunen om vad som gäller efter helgen. Så snart vi vet, så återkommer vi.

Tills dess, passa på att träna hemma. Både med boll och utan.

MVH
Ledarna F13