Rotebro IS Fotbollsförening
KTH fortfarande obesegrade ...
2019-05-28 22:17
Vi var lite steget efter ...
Bortamatch mot KTH hemma på Skinnaråsen, lite förvirrande och det kändes inte som vi var hemma. KTH-tjejerna var lite snabbare till boll och till att stötta varandra i andra läget, i framförallt första halvlek. Vi var för tysta och hjälpte inte varandra ute på planen, det blev ju inte bättre av att vi bjöd dem på 1-0 målet, en för lös hempassning som stoppades upp i gräset och Sara hann inte riktigt utan rensade bollen som gick på motståndaren och studsade i mål. Efter att vi pratat i paus om att snacka mer, hjälpa varandra och vara mer bestämd i situationerna så kom vi in lite mer i matchen i andra halvlek. Partiskt eller inte så tyckte jag att domsluten föll lite väl lätt med hemmalaget dvs KTH, det blåstes frisparkar för saker som det inte blåstes för åt vårt håll. Både KTH och vi har lägen i ribban, stolpar och alldeles utanför utan att det blir mål. I slutet på matchen så måste Sara byta och Hilda ställer sig i mål. Tråkigt nog så gör KTH 2-0 efter en misstänkt offside där Hilda räddar i första läget, men bollen hamnar till slut i mål. KTH var idag det vassaste laget men mycket tack vare att vi gjorde dem bättre då vi hade svårt att lugna ner spelet och hålla bollen på marken. Det finns dock ljusglimtar i vårt spel och full avbytarbänk, det har vi inte alltid haft.
Träning imorgon och ny match nästa tisdag på Skinnaråsen men då är det hemmamatch på riktigt.