Rotebro IS Fotbollsförening
Bra start men sen stressade vi upp oss ...
2020-08-23 19:36
En av våra bra hörnor, men vi lyckades tyvärr inte få in dem i mål
Match igen och de som inte var med på förra matchen var extra taggade, det är ju kul med match och detta året blir det ju inte så många. Vi startade bra med att Tove redan i 3:e minuten ger oss ledningen. Vi fick behålla ledningen i ca 20 minuter och spelet var jämt mellan lagen. Efter Skå IK & Bygdegårds kvittering  började vi stressa och tjonga istället för att spela bollen till varandra, något som de gjorde bättre och de resulterade också till att de så småningom tog ledningen. Efter deras 1-3 mål vaknade Rotan till lite och skapade några riktigt vassa chanser som borde ha suttit men inte idag. Ett stort tack till Angel som verkligen förstärkte oss från 04:a-laget. Ett stort tack även till domaren Irfan Basic som gjorde en bra match trots att planen i princip saknade linjer (och det tackar vi inte Sollentuna kommun för).