2024-01-03 07:36
Rotebro Blå - Mälarhöjdens IK

Rotebro Blå spelade årets första träningsmatch mot Mälarhöjdens IK (MIK).

MIK var ett schysst och trevligt lag att möta och som spetsat upp laget med några bra spelare.

Första halvlek var vi riktigt taggade och spelade riktig bra fotboll, med kämpa anda och passningsspel och ledde rättvist med 2-0. Andra halvlek gjorde vi en del förändringar, vilket gjorde att vi tappade lite av vårt spel och där MIK började spela bra. 2-2 efter 2 halvlekar.

Första 10-15 min i tredje halvlek började vi hitta tillbaka till vårt spel igen och tog ledningen med 4-2, men sista 5 min, efter ett kortare uppehåll, tappade vi lite fokus och där vi lät MIK göra 3 enkla mål. Förlust 4-5.

Överlag tyckte jag vi var det bättre laget och kunde gjort flera mål, även MIK hade sina chanser men där vår målvakter (Elton, Viggo och Cazper) gjorde fina räddningar.

Första matchen är alltid svåra att spela och flera spelare har inte så många träningspass i kroppen än, så det kommer bli bättre.