Fotboll
Träningsmatch 18 februari mot Erikslund KF Täby
2024-02-19 08:50

Sent på söndagskvällen mötte Rotebro Röd ett bra spelande Erikslunds KF på Norrvikens IP.

En liten halvkylig kväll, men en bra plan att spela på. Lite strul innan match då ingen domare dök upp, trots uppbokning dagen innan.

Ett av Erikslunds lag mötte vi förra helgen och nu var det dags igen.

De kom med ett lag som hade ett bra passningsspel och många gånger mycket "hetare" på boll än vad vi var.

I första halvlek överraskade vi Erikslund med snabbt spel upp till mot anfall och var effektiva framför mål. Vi tog en snabb ledning med 3-0 innan dem spelade upp sig, men vi ledde med 6-3 efter första halvlek.

Inför andra var Erikslund mycket bättre än oss med bra press, passningsspel som de vann med 1-2. Hannes i mål räddade oss flertal gånger.

Sista såg ganska likt ut som andra, men vi jobbade in oss i matchen igen och fick stundtals igång passninsgspelet igen och vann med 2-1. 9-6 blev matchen till slut.

Många av våra mål bakåt berodde på att motståndarna fick mycket tid framför mål att skjuta, då vi bara tittade på boll.

Passningsspelet kom inte riktigt igång, men när vi spelade runt hade motståndarna svårt att hänga med.

Att vi ändå vinner visar på bra styrka hos oss och den dagen vi får igång passningarna, går in tuffare (men schysst) i närkamperna och är före motståndarna att få bort bollen, kommer vi bli svårslagna.