St: Erikscupen 20 april mot Bollstanäs SK Röd1
2024-04-21 09:19

Idag var det premiär för Rotebro Blå att spela sin första Sanktan match.

En kylig vårdag där solen tittade fram, var det verkligen en match som värmde för vår del.

Vi har jobbat hårt på träning med vårt passningsspel och positionsspel och sett tenders de sista träningsmatcherna att det finns där och till dagens match så visade vi verkligen det spel vi vill spela.

Härligt passningsspel, kämpaanda och positiv attityd var det under hela matchen.

Redan i första halvlek ledde vi med 3-1. Bollstanäs var inte ofarliga och det visade dem i andra där de kvitterade innan vi återigen tog tag i spelet med 2 snabba mål. 5-3 efter andra halvleken.

Sista halvleken blev det en ordentlig urladdning som vi vann med hela 8-1 och slutresultat 13-4.

Stort grattis killar!

Elton, som stod hela matchen var grym i målet och vi hade 2 som gjorde (minst) hattrick; Rufael (5 mål) och Ethan (4 mål). Vill bara tillägga att det inte alltid är det viktigaste att göra mål, utan det är vad man presterar på plan som är viktigaste. Vi är ett lag!

Man kan vinna eller förlora, men det som gladde mitt gamla hjärta var spelet och inställningen som killarna hade. Ta med er detta till nästa match!

Dagens gröna kort, för Fair-play gick till Vincent . Grattis!

Tack till motståndarna, domaren och föräldrar som hejade och stöttade!