Rotebro IS Fotbollsförening
ÄNTLIGEN match :)
2021-06-04 22:05
Laget för dagen, fysioterapeut får behandling av skadad, härlig fotbollskväll

Vi har väntat, vi har väntat och vi har väntat, tillslut som kom den matchkvällen. Victoria cup som i år spelas i ett cupspel så att de lag som har spelare födda tidigare än år 2002 också ska få spela match. Vi mötte ikväll Enebyberg hemma som ska spela div. 4 när och om det blir seriespel vilket gav oss en straff innan spelet drog igång, Sara är inte bara en toppenmålvakt utan också en säker straffskytt ger oss ledningen. Enebyberg kvitterar ganska tidigt in i matchen och det står 1-1. Vi ställer idag upp med ett lag som bl.a. består av Pauline och Fatima som gör premiär i Rotandressen, Matilda, Johanna K och Tina som hittat tillbaka till fotbollen och vårt lag igen - Superkul! Det blir lite av kalvar på grönbete att äntligen få spela match igen efter nästan 8 månaders uppehåll. Tjejerna jobbar på och hittar mer och mer rätt i passningsspelet när de fått spela en stund. Detta resulterar i ett ledningsmål efter ett mönsteranfall som börjar redan i försvaret tillslut landar bollen hos Lisa som sätter 2:an.

Vi märker sen av både matchovana och kanske lite bristande kondition, för Enebybergs unga och säkert mer samspelade lag spelar runt, vi får jaga mer och blir oftare 2:a på bollen bl.a. det resulterar i ytterligare 3 baklängesmål. Enebyberg tilldöms en straff som går utanför vilket också blir resultatet i deras anfall i slutet av 1:a halvlek och hela 2:a halvlek som blir mållös. Tack tjejer för kvällens underhållning vad vi har längtat och nu är vi igång :)