Rotebro IS Fotbollsförening
Rättvis kvittering i sista minuten!
2022-08-21 22:55
Glädjeruset efter matchen, Rotan förde stora delar av matchen

I våras orkade vi inte hela matchen ut utan Ängby fick i den sista fjärdedelen göra sina 3 mål och därmed vinna den matchen. Idag fanns känslan i omklädningsrummet att vi kan bättre. Rotan började redan från start att ta för sig och det fortsatte sedan hela matchen även om Ängby kom till avslut och lyckades göra 2-0 i första halvlek vilket inte speglade matchbilden. Det är mål som räknas, det snackades lite i halvlek om vad som borde göras,  förutom att gå in och köra på som alla gjort i första halvlek så ändrade de till det som saknats dvs mål Madde gör 2 mål och det är kvitterat, så rättvist och spännande. I slutet så får Ängby lite mer tryck på oss, Sara och backlinjen gör flera räddningar men tillslut  resulterar det i ytterligare ett baklängesmål. Inte ok efter en så bra insats av tjejerna, Henke manar på att flytta upp och att det inte är lång tid kvar av matchen. Tjejerna som inte alls lagt av kör på och ökar intensiteten för att hinna med ett sista anfall. Sussie slår upp en "riktig macka" (som Nora sa) och den krigar Nora in i mål, så kul att det är mittbacksparet som avgör. Det visar på att det verkligen är hela laget som är delaktigt i vinsten. Alla tjejer ska ha en eloge för dagens spel och inställning till varandra.

Så kul att få skriva att det var vi som gjorde mål i sista matchminuten till resultatet 3-3.

Tack för en superkul start på höstsäsongen!