Rotebro IS Fotbollsförening
Säsongens sista match blev jämn
2023-10-08 20:07
Kallt under uppvärmningen

En solig men kall och blåsig söndagskväll samlades vi för säsongens sista match. Vi avslutar mot Vaxholm som till skillnad mot i våras kom med ett litet äldre lag denna gång. Matchen började lite trevande från vår sida då vi inte riktigt var med från start. Det vi hade pratat om innan glömdes bort och det var lite virrigt här och var på planen. Sakta men säkert hittade vi våra positioner och började rulla runt bollen mer vilket genast visade sig med fler målchanser och ett bra spel inom laget. Första halvlek slutade 0-0 med målchansövertag för oss.

I pausen pratade vi igenom plus och minus under första halvlek och kom ut i andra med ett ännu bättre bollinnehav och bättre press. Vi blev lite lugnare och rullade boll inom laget med påföljd att vi hade bättre kontroll på matchen. Tyvärr så stack Vaxholm upp i en av sina kontringar då vi hamnade på efterkälken då blåste domaren straff. 0-1 med ca 20 min kvar. 5 minuter senare sliter Madde sig loss med boll och avancerar in i straffområdet och sätter bollen i bortre galen. Matchen slutade 1-1 vilket var rättvist i denna krigarmatch. Vi avslutar matchen med en ordentlig målchans i matchens sista spark men tyvärr. Stort tack till alla spelare som krigade och slet ute på planen, till Nora för underhållningen på sidan samt Johanna för medicinsk assistans. Annelie var tvungen att avskaffa i början av andra halvlek för att fira sin egen födelsedag ( grattis). Vera vi önskar dig lycka till med graviditeten och välkommen tillbaka när du kan. Träning på tisdag glöm inte stt svara på kallelsen. Henke

Två olika halvlekar2023-10-01 21:36
Tung början på hösten2023-08-20 22:09
Vi söker målvakt!2023-07-22 16:04
Storspel gav storvinst2023-06-04 19:21
Oavgjort med mersmak2023-05-14 19:10
Många på träningen!2023-05-02 21:06
Vinst i seriepremiären2023-04-16 23:01
Äntligen träningsmatch2023-02-19 19:39