Rotebro IS Fotbollsförening
Inte mycket att göra mot Vasastan...
2018-09-19 22:24
Stöd från 04-laget
När ska vi komma till match utan andan i halsen? Spelaråterbud in i det sista, det är dock toppen att vi får snabbt stöd från 04:a laget, som dessutom ikväll finns med på läktaren för att stötta "damerna". Mia kommer till match med 45 minuters varsel, Tack! och hon gör dessutom ett toppenjobb på planen. Vår vana trogen så har vi ingen målvakt och idag erbjuder sig Ida att ställa upp innan frågan ens ställs till laget om någon kan tänka sig att ta på orange tröja. Hilda känner av en ond fot och ställer sig i mål 2:a halvlek. Båda gör det bra och kan inte göra något åt de mål som Vasastan gör. Vasastan är ett mycket välspelande och ihopspelat lag, ett av de bättre i serien. De spelar runt våra spelare som mest får ägna sig åt att jaga och då är det svårt att få till något eget spel. Tjejerna från Vasastan håller också igång snacket mycket mer än Rotantjejerna vilket gör att vi inte heller ger varandra den hjälpen. Det står 0-3 efter första halvlek och vi håller emot ganska bra, orken tar slut lite i andra och vi släpper in 5 mål till varav ett är en ganska billig straff som Vasastan får. Nu slickar vi såren och laddar för söndagens match borta mot Kungsängen.